راه ترقی

آخرين مطالب

اژه‌ای تاکید کرد: لزوم توسعه همکاری‌های مشترک بین دو کشور ایران و پاکستان سياسي

اژه‌ای تاکید کرد: لزوم توسعه همکاری‌های مشترک بین دو کشور ایران و پاکستان
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایلنا / حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در دیدار با «یحیی آفریدی» عالی‌ترین مقام قضایی جمهوری اسلامی پاکستان در حاشیه اجلاسیه شانگهای:
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت در بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، به شهر هانگژو چین سفر کرده است، بعد ازظهر امروز به وقت محلی، با «یحیی آفریدی» عالی‌ترین مقام قضایی جمهوری اسلامی پاکستان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران در جریان این دیدار، ضمن اشاره به مناسبات خوب و مطلوب ایران و پاکستان در عرصه‌های مختلف اظهار کرد: در جمهوری اسلامی ایران، تصویر مطلوب و مثبتی از نقش‌آفرینی‌های جمهوری اسلامی پاکستان در جریان تحولات منطقه‌ای و جهانی نقش بسته است؛ اعتقاد ما آن است که دو کشور دوست و مسلمان ایران و پاکستان می‌توانند با توسعه همکاری‌های مشترک، نقش‌آفرینی‌های ارزنده‌تری در راستای تثبیت و تحکیم صلح و امنیت منطقه‌ای و جهانی داشته باشند.
رئیس دستگاه قضا بیان داشت: حوزه‌های همکاری و همگرایی ایران و پاکستان گسترده و متنوع است و ما می‌توانیم با فعلیت بخشیدن به ظرفیت‌های موجود و تبادل اطلاعات و تجربیات در حوزه‌های مختلف، از چالش‌ها و آسیب‌هایی که تهدیدکننده منافع دو کشور هستند، پیشگیری کنیم.
رئیس عدلیه تصریح کرد: سازمان همکاری شانگهای نیز که دو کشور ایران و پاکستان عضو آن هستند، از ظرفیت مطلوب و موسّعی جهت اثرگذاری در معادلات و تحولات جهانی برخوردار است؛ باید این ظرفیت را قدر بدانیم و در جهت فعلیت‌بخشی بیشتر به آن، گام‌های مؤثرتری را برداریم.
رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران همچنین در جریان این دیدار به جنایات وحشیانه و سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه و مسئولیت جامعه جهانی و نهاد‌های بین‌المللی در قبال این جنایات اشاره کرد.
همچنین در این دیدار، قاضی «یحیی آفریدی» قاضی القضات جمهوری اسلامی پاکستان نیز اظهار کرد: ما همواره خود را در کنار و همراه با دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران می‌دانیم.
وی افزود: ما از رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران رسماً دعوت می‌کنیم که به پاکستان بیایند تا در حوزه‌های مختلف قضایی به گفت‌و‌گو بپردازیم.
بازار
عالی‌ترین مقام قضایی پاکستان تصریح کرد: گفت‌و‌گو‌های قضایی فی‌مابین ایران و پاکستان، نباید صرفا به سطح عالی‌ترین مقامات قضایی دو کشور منحصر باشد؛ باید شرایطی فراهم گردد که مسئولان قضایی دو کشور، بیش از پیش با یکدیگر گفت‌و‌گو داشته باشند تا از این طریق راه‌حل‌های مشترک برای غلبه بر چالش‌های موجود را احصاء کنند. 

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1066367/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ریزش بورس دولت روحانی با مردم چه کرد؟

پیش بینی بورس چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404

وریر نیرو: «طالبان» تمکین نمی‌کند

لیست تیم ملی ساحلی برای جام جهانی مشخص شد

فهرست نقل و انتقالاتی پرسپولیس

برنامه ویژه پیکان برای استقلال؛ سکوت و آرامش!

تغییر ساعت دیدار استقلال و پیکان

بیانیه باشگاه مس رفسنجان؛ "از روانخواه شکایت می‌کنیم"

پیشنهاد جدید برزیلی‌ها به آنچلوتی

آینده برای آن‌هاست؛ معرفی سه ستاره جوان در ماه فروردین!

نوراللهی و قربانی سقوط را امضاء می‌کنند

بارسا با تراشتگن در فینال کوپا دل ری!

مخبر: خط شکنی سپاه مانع تعبیر خواب آشفته دشمنان علیه ملت ایران است

حمله تند فیاض زاهد به وزیر آموزش و پرورش

تبریک فرمانده نیروی هوایی ارتش به مناسبت سالروز تاسیس سپاه پاسداران

خاطره جالب مسعود فروتن از زنده‌یاد «حمیده خیرآبادی»

سعید مقیسه بدون مقدمه از مدیریت «ساترا» کنار گذاشته شد

کره‌ای‌ها به خانه آمریکایی‌ها نفوذ کردند!

به زور آوردنتون اینجا مگه؟ کلافه شدن سیامک انصاری از داورای صداتو

جیب‌برهای ایستگاه‌های بی‌آرتی دستگیر شدند

باند سارقان 50 میلیاردی منازل منهدم شد

هشدار جدی آموزش و پرورش در مورد شهریه مدارس غیرانتفاعی

پژوهشی جامع درباره یک بیماری پوستی ناشناخته در ایران

ای دل غمدیده، حالت بِه شود، دل بَد مکن

ماهیچه گوسفندی میلیونی شد

برای نیروگاه اتمی برق بوشهر چقدر هزینه شده است؟

لغو قانون تغییر ساعت به هدررفت 1200 مگاواتی برق دامن زد!

واکنش باشگاه روسی به جدایی ستاره ایرانی

نتیجه ام‌آرآی اورونوف؛ پایان فصل برای ستاره ازبک

جود و وینی نه، رئال یک سوپرمن دیگر دارد

این اظهارات اعتبار فوتبال ایران را خدشه‌دار می‌کند

گروه‌بندی مرحله نهایی سوپر لیگ غرب آسیا

پایان رقابت‌های سابر بانوان با قهرمانی یزد و دومی تیم اصفهان

پیشکسوت اینتر: طارمی تاکنون چیزی از خود نشان نداده است

سرمربی سرشناس چالش‌های عجیب را دریبل زد!

تراکتوریِ قدیم به سمت لیگ برتر

اخراج آنچلوتی؛ این یک پیام خداحافظی بود

سند همکاری امنیتی ایران و تاجیکستان امضا شد

واکنش رئیس جبهه اصلاحات به تمسخر مقامات عربستانی در صداوسیما

فرمانده نیروی دریایی ارتش: حضور موفقی در عرصه اقیانوسی داریم

آشنا: شینزو آبه حامل هیچ پیام کتبی برای مقامات ایرانی نبود

پیام رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به سرلشکر سلامی

رضا عطاران با سریال «اجل معلق» می‌آید

پیمان جبلی: پیگیری محمد بحرانی دلیل حضور دوباره «جناب‌خان» بود

لیلا اوتادی: امیدوارم روزی برسد که خانم‌ها آزادانه آواز بخوانند!

تحلیل جالب آهنگ معروف با داوران صداتو

سرگذشت عجیب مکارترین دزد ایران!

برخورد پژو 405 با کامیون یک کشته بر جا گذاشت

تتلو به انفرادی منتقل شد

دستگیری فرد شیطان‌صفتی که به کودکان تجاوز کرده و از آنها فیلم می‌گرفت