واکنش بازار نفت به تحریمهای جدید ایران
اقتصاد
بزرگنمايي:
راه ترقی - خبرآنلاین /قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه با بیش از یک درصد افزایش مواجه شد؛ افزایشی که تحت تأثیر اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه صنعت نفت ایران کاهش ذخایر نفت خام ایالات متحده و لحن ملایمتر دونالد ترامپ نسبت به فدرال رزرو و مذاکرات تجاری با چین قرار دارد.
رویترز نوشت: در حالی که سرمایهگذاران به بررسی دور جدید تحریمهای آمریکا علیه ایران، کاهش ذخایر نفت خام این کشور و لحن ملایمتر دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا نسبت به فدرال رزرو پرداختند، قیمت نفت در روز چهارشنبه بیش از 1 درصد افزایش یافت و رشد روز قبل را ادامه داد. بهای معاملات آتی نفت برنت با 1 دلار یا 1.5 درصد افزایش به 68.44 دلار در هر بشکه رسید، در حالی که نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا 99 سنت یا 1.6 درصد افزایش یافته و به 64.66 دلار در هر بشکه رسید.
در روز سهشنبه، ایالات متحده تحریمهای جدیدی را علیه سید اسدالله امامجمعه، یکی از بزرگترین فعالان صنعت نفت و گاز مایع ایران و شبکه شرکتهای وابسته به او، اعمال کرد. وزارت خزانهداری آمریکا در بیانیهای اعلام کرد که این شبکه مسئول ارسال صدها میلیون دلار گاز مایع و نفت خام ایران به بازارهای بینالمللی است. پریانکا ساچدوا، تحلیلگر ارشد بازار در فیلیپ نوا، اظهار داشت: «ایالات متحده تحریمهای جدیدی را علیه عرضه انرژی ایران وضع کرده که موجب نگرانی در بازارها شده است.»
بازار ![]()
ساچدوا اعلام کرد که هر دو قیمت معیار امروز صبح تحت تأثیر امیدواری به نتیجه مثبت مذاکرات بین ایالات متحده و چین در خصوص تعرفههای واردات قرار دارد. ترامپ روز سهشنبه، پس از چند روز انتقاد از فدرال رزرو به خاطر عدم کاهش نرخ بهره، از تهدید به اخراج جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، عقبنشینی کرد و همچنین از احتمال کاهش تعرفهها بر واردات از چین خبر داد. منابع بازار روز سهشنبه به نقل از دادههای موسسه امریکن پترولیوم گزارش دادند که ذخایر نفت خام آمریکا در هفته گذشته حدود 4.6 میلیون بشکه کاهش یافته است.
دادههای دولت ایالات متحده درباره ذخایر نفت روز چهارشنبه ساعت 10:30 صبح به وقت شرقی (1430 GMT) منتشر خواهد شد. بر اساس نظرسنجی رویترز، تحلیلگران به طور متوسط کاهش 800 هزار بشکهای در ذخایر نفت خام آمریکا در هفته گذشته را پیشبینی کردهاند.
دولت ترامپ روز سهشنبه به خبرنگاران اعلام کرد که مذاکرات با چین به خوبی پیش خواهد رفت و تعرفهها پس از توافق به طور قابل توجهی کاهش مییابند، هرچند به صفر نخواهند رسید.
اسکات بسنت، وزیر خزانهداری ایالات متحده، اظهار داشت که به تنشزدایی در روابط تجاری آمریکا و چین امیدوار است، اما تأکید کرد که مذاکرات هنوز آغاز نشده و ممکن است با چالشهایی مواجه شود.
تعرفههای تجاری بر معاملات آتی نفت خام، نگرانیهای سرمایهگذاران را درباره احتمال کاهش رشد اقتصاد جهانی تحت تأثیر قرار داده است.
-
چهارشنبه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۶:۳۰
-
۱۹ بازديد
-

-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1067064/