راه ترقی

آخرين مطالب

فعالیت ٢4 ایرلاین داخلی در ایران با ١4٠ هواپیمای فعال اقتصاد

فعالیت ٢4 ایرلاین داخلی در ایران با ١4٠ هواپیمای فعال
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایلنا / دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه از ٣46 هواپیمای موجود در کشور ١4٠ هواپیما سر خط است، گفت: در حال حاضر در صنعت هوایی کشورمان ٢4 شرکت هواپیمایی فعال است که عدد بالایی محسوب نمی‌شود کمااینکه در برخی از کشور های همسایه بیش از ٣٠ شرکت هواپیمایی فعالیت می‌کنند.
مقصود اسعدی سامانی، دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره انتقادات از تعدد شرکت‌های هواپیمایی در صنعت هوانوردی کشورمان اظهار داشت: این نقد به جایی نیست،‌ در حال حاضر در صنعت هوایی کشورمان ٢4 شرکت هواپیمایی فعال است که عدد بالایی محسوب نمی‌شود کمااینکه در برخی از کشور های همسایه بیش از ٣٠ شرکت هواپیمایی فعالیت می‌کنند. در برخی از کشورها تنها با یک هواپیمای اجاره‌ای می‌توان‌ شرکت هواپیمایی راه‌اندازی کرد، در حالیکه در ایران تاسیس شرکت هواپیمایی شرایط سختگیرانه‌تری دارد. 
وی ادامه داد: در حالی که در ایران متقاضی برای تاسیس شرکت هواپیمایی باید حداقل 3 فروند هواپیمای ملکی در اختیار داشته باشد که البته این تعداد هواپیما برای فعالیت در فول AOCبه حداقل 5 فروند هواپیما شامل ٣ فروند هواپیمای ملکی و ٢ فروند اجاره‌ای می‌شود اما همانطور که گفته شد، در بسیاری از کشورها با یک فروند هواپیمای اجاره‌ای هم می‌توان شرکت هواپیمایی راه اندازی کرد. 
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی تاکید کرد: با توجه به نیاز سرمایه‌ گذاری در حوزه صنعت هوانوردی باید از هرگونه ورود سرمایه‌گذاری در این بخش حمایت کرد و کمک کنیم سرمایه وارد حمل و نقل هوایی شود. در حال حاضر مقرراتی که سازمان هواپیمایی برای صدور مجوز تعیین کرده،‌ سختگیرانه است و متقاضی باید استانداردهای زیادی را رعایت کند تا مجوز فعالیت پروازی را بگیرد. 
اسعدی سامانی همچنین درباره تعداد هواپیماهای سرخط و فعال ناوگان هوایی کشور اظهار داشت: در حال حاضر در کشورمان ٣46 فروند هواپیما وجود دارد که به طور متوسط حدود ١4٠ فروند هواپیما سرخط هستند البته ممکن است امروز یک هواپیما سر خط باشد اما به دلیل مسایل فنی یا عملیاتی این هواپیما از روزبعد در لیست هواپیماهای سرخط نباشد. 
وی در پاسخ به این سوال آیا شرکتی با یک هواپیما شروع به کار کرده‌ است؟ گفت: طبق مقررات هواپیمایی کشوری هیچ شرکتی بدون در اختیارداشتن حداقل ٣ فروند هواپیمای ملکی نباید شروع به فعالیت کند اما ممکن است در شرکتی از ٣ فروند یک فروند آن فعال و ٢ دیگر فروند آن در حال چک باشد. 
اسعدی سامانی درباره آخرین وضعیت هواپیماهای کارگو و باری صنعت هوانوردی کشورمان اظهار داشت: ٩ فروند هواپیمای باری داریم که از این تعداد 5 فروند هواپیما فعال هستند البته نیاز به هواپیماهای باری را مراودات بین المللی تعیین می‌کند و در حال حاضر می‌توان گفت عملا کارگو فعالیت قابل توجهی در کشورمان ندارد.
وی با اشاره به علت کاهش عملیات هواپیماهای باری تاکید کرد: با اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها و آزاد شدن نرخ سوخت هواپیمای باری میزان عملکرد هواپیماهای کارگو افول کرد. جابه‌جایی گوشت، دارو، میوه ، تره بار و صیفی جات با هواپیما انجام می‌شود اما به دلیل هزینه بالا دیگر صادرات و انتقالات هوایی بار صرفه اقتصادی ندارد در حال حاضر هزینه حمل و جابه جایی هر کیلو تره بار و صیفی جات ٢.5 دلار تمام می شود که برای تجار به صرفه نیست.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1067758/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شرایط بهره مندی از طرح رایگان چکاپ سلامت اعلام شد

یک فعال کارگری: دلار 79 درصد زیاد شد، مزد کارگر فقط 45درصد

پست انتقال اروین انگاپت به فولاد پاک شد

طاهرخانی: پنجاه درصد بدنم دچار سوختگی شده بود

گرانترین نیمکت ذخیره فوتبال به قیمت 6 تن طلا!

ترکیب فولاد برابر تراکتور در نبرد تعیین‌کننده

برای موفقیت‌وقهرمانی به جام باشگاه‌های جهان می‌رویم

تشویق ستاره حریف توسط نساجی‌چی‌ها

اعلام ترکیب تراکتور برای تسجیل قهرمانی

عارف، زمان جنگ کجا بود؟

پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان حضور یافت

تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه رمضان

مستندی درباره مذاکرات ایران و آمریکا روی آنتن می‌رود

رئیس جدید ساترا چه رویکردی دارد؟

اجرای عرفان طهماسبی از آهنگ «قصه هزار و یک شب»

هلیوسفر جالب را ببینید

در گذرگاه زمان، خیمه شب بازیِ دهر

ابلاغ نحوه اجرای تسویه و تهاتر بدهی‌ها و مطالبات دولت

قیمت جهانی طلا کاهش یافت

هشدار اینزاگی به ستاره‌ها؛ حق اشتباه ندارید

شوک به بازیکنان نساجی قبل از شروع بازی!

خط‌خورده بزرگ نساجی در بازی مهم فصل

یامگا به دنبال فرصتی برای جبران مافات

مارادونا خودش اصرار داشت از بیمارستان مرخص شود

بدشانسی آموریم؛ فصل برای مدافع یونایتد تمام شد

سونامی طلاق بین ستاره‌های فوتبال؛ این بار فیگو!

شور و شوق فیرمینو از تقابل با تیم اوسمار

جنجال بزرگ؛ رئال خواهان تغییر داور ال‌کلاسیکو شد!

2 جایزه جشنواره استانبول برای سینمای ایران

ویدئویی از اولین تست بازیگری «الناز ملک»

اجرای آواز استاد شهرام ناظری با شعری از استاد شفیعی کدکنی

سرنوشت عاملان نزاع در بیمارستان امام خمینی

«پتاسیم» ناجی بدن در برابر نمک زیاد

داستانک/ سخنرانی و پول

خانه‌نشینی چند هفته‌ای دالو

حمله رئال پس از گریه داور؛ در سطح جهانی نیستی!

خداحافظی بوژوویچ با هواداران استقلال

بزرگ‌ترین فینال والیبال دنیا با حضور یک ایرانی

پایان کار پدیده والیبال ایران در شهداب

کامبک استثنایی؛ اینجا ژاپن، یکی‌ از بهترین‌ لیگ‌های دنیا

دلارهای فولادی‌ها به بیرانوند نشان داده نشد!

دفاع اشمایکل از اونانا؛ همه بد هستند، نه او!

حذف نوشاد عالمیان با شکست مقابل گربه سیاه سوئدی

بیانی: جباری بهترین گزینه برای سرمربیگری استقلال بود

عراقچی برای سومین دور گفتگوها با آمریکا وارد مسقط شد

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره سومین دور از مذاکرات ایران و آمریکا

اعلام آمادگی ایران برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان

رونمایی از اولین تصویر «زن و بچه» برای کن 2025

ایرانِ جان در رسانه ملی

محموله بزرگ قاچاق سوخت توقیف شد