راه ترقی

آخرين مطالب

شام دیر شد، عروسی به خون نشست! اجتماعی

شام دیر شد، عروسی به خون نشست!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - خراسان / درگیری خونبار در یک جشن عروسی در حالی با جنایت پایان یافت که متهم قتل هم که به دلیل مجروح شدن با ضربه چاقو در بیمارستان بود، گفت در عروسی حضور نداشته و هدف زورگیری قرار گرفته است!
صبح ششم اردیبهشت زنگ تلفن قاضی ویژه قتل عمد به صدا درآمد و خبر وقوع جنایتی هولناک در جشن عروسی بر ادامه تحقیقات وی در یک پرونده جنایی دیگر مهر توقف زد.
بازار
اینگونه بود که قاضی دکتر صادق صفری عازم بیمارستان شد چراکه براساس خبر دریافتی از نیروهای انتظامی، جوان 36 ساله‌ای که جمعه شب گذشته در تالار جشن عروسی مجروح شده بود، پس از انتقال به مرکز درمانی جان خود را از دست داده بود.
دقایقی بعد سروان آرمین منفرد افسر اداره جنایی پلیس آگاهی نیز به همراه عوامل بررسی صحنه جرم در کنار مقام قضایی قرار گرفت و بدین ترتیب تحقیقات گسترده‌ای درباره این جنایت تلخ آغاز شد. بررسی‌های مقدماتی حکایت از آن داشت که درگیری در یکی از تالارهای اجاره‌ای در حوزه استحفاظی پاسگاه انتظامی رخ داده است.
تعداد زیادی از بستگان «میرعلی-د» (مقتول) در گوشه‌ای از مرکز درمانی در حالی به انتظار خبری از وضعیت جسمی او تجمع کرده بودند که از مرگ این جوان بر اثر عوارض ناشی از اصابت چاقو اطلاع نداشتند. به همین دلیل مقام قضایی تحقیقات خود را در حالی از میان این افراد شروع کرد که آثار جراحت با جسم نوک تیز و برنده در پهلوی راست پیکر جوان 36 ساله قابل مشاهده بود.
در همین حال یکی از بستگان مقتول به قاضی صفری گفت: داخل تالار در جشن عروسی بودیم که شام را دیر آوردند و به همین خاطر دعوا شروع شد. اما ناگهان جوانی به نام «ع-ر» تیغه چاقو را بر پهلوی راست «میرعلی» فرود آورد. البته من نوع چاقو را ندیدم، ولی جز او کس دیگری چاقو نداشت.
در حالی که فرزندان مقتول نیز «ع-ر» را به عنوان ضارب پدرشان معرفی می‌کردند، مشخص شد که متهم مذکور نیز بر اثر جراحت با جسم برنده در مرکز درمانی بستری شده است و تحت درمان قرار دارد. در این شرایط قاضی ویژه قتل عمد ماجرا را به تجربیات جنایی خود گره زد و بی‌درنگ به سراغ متهم به قتل رفت و قبل از آنکه خبر مرگ جوان 36 ساله در میان بستگان و فامیل وی منتشر شود، او را مورد بازجویی‌های مقدماتی قرارداد.
اما «ع-ر» داستانی باورنکردنی را برای قاضی شعبه 255 دادسرای عمومی و انقلاب بازگو کرد و با انکار قاطع درگیری در جشن عروسی گفت: من از این ماجرا هیچ اطلاعی ندارم و هدف زورگیران موتورسوار قرار گرفته‌ام!
وی ادامه داد: 2 جوان که سوار یک دستگاه موتورسیکلت بودند به سوی من هجوم آوردند و قصد زورگیری داشتند و به همین دلیل هم مرا با چاقو زدند.
جسد با دستور مقام قضایی و برای تعیین علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد، اما تحقیقات در حالی ادامه یافت که گروه ورزیده‌ای از کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی با هدایت مستقیم سرهنگ ولی نجفی رئیس دایره قتل عمد آگاهی ماموریت یافتند دامنه کنکاش‌های تخصصی را به تالار عروسی بکشانند.
آنان با راهنمایی‌های قاضی دکتر صفری به بازبینی دوربین‌های مداربسته پرداختند و تحلیل‌های کارشناسی را برای کالبدشکافی این جنایت هولناک ادامه دادند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1069289/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت ریال عربستان و شرایط دریافت ارز مسافرتی حجاج

قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو

رئیس والیبال ایران مدال لیاقت گرفت

ژست خاص ژول کنده با جام قهرمانی کوپا دل ری

بارسلونا باید به دسته سه سقوط کند!

انجام بازی ایران-کره‌شمالی در مشهد در انتظار نظر شورای تامین

مدافع استقلال تیم خرید

برنامه‌های کاری رئیس جمهور در سفر به آذربایجان از زبان خبرنگار صداوسیما

تفاهم‌نامه‌های همکاری بین ایران و جمهوری آذربایجان امضا شد

لاریجانی: اعتماد به آمریکا جایی در سیاست ما ندارد

پزشکیان در نشست خبری با علی‌اف: وقتی در اینجا هستم حس می‌کنم در تبریزم

معرفی بهترین‌ فیلم های سینما و تلویزیون جشنواره ایبروآمریکایی

تصاویر پربازدید از پشت صحنه «دیو و ماه‌پیشونی»

آهنگ جنوبی و محبوب «تریشکو» با خوانندگی حیدو هدایتی

وزیر کشور: آتش بندر رجایی کنترل شده است

توقیف پرایدی که یک کودک 12 ساله راننده‌اش بود

اطلاعیه بیمه پارسیان درباره طرح ویژه دانشجویان

آب اقیانوس‌ها قبلا سبز بوده و در آینده بنفش می‌شود!

روش بسیار خاص غذاهای ناسالم برای اختلال در مغز ما

یک نشانگر زیستی جدید برای پارکینسون کشف شد

چرا فارسی یک «اَبَرزبان» است؟

بازی اردوغان از یمن و اردن تا لبنان و سوریه

سجده شکر محمد صلاح بعد از قهرمانی لیورپول

هافبک اخراجی پرسپولیس در اختیار کارتال

چگینی: بازی با تراکتور برای ما حیثیتی است

به بهانه تولد 37 سالگی خوان ماتا

14سال از این گل انفرادی و خوشگل مسی در بازی مقابل رئال‌ گذشت

اخطار جدی غول والیبال ژاپن به عطایی

قطع ارتباط مسی با بارسلونا

سوپرگل رولاندو ماندراگورا به امپولی از تمام زوایا

روز سرد امارات برای شیاطین سرخ!

نیکبخت واحدی: استقلال شانس اول جام حذفی است

معاون پزشکیان: سفر رئیس‌جمهور به باکو یک روزه است

ناگفته‌های رئیس قوه قضاییه از استجازه رهبری در مورد دادگاه‌های مبارزه با مفاسد اقتصادی

چه کسانی در سفر به آذربایجان رئیس جمهور را همراهی می‌کنند؟

ادعاهای کروبی درباره انتخابات 84

حواشی سفر رئیس جمهور به آذربایجان به روایت خبرنگار صداوسیما

حمید جبلی برای بچه‌ها سریال می‌سازد

نماهنگ فیلم «درخت گردو» به یاد درگذشتگان حادثه بندرعباس

چهره ها/ استایل خاص شهاب حسینی و همسرش جلب‌توجه کرد

کنسرت خواننده محبوب در عزای بندرعباس لغو شد

کودک 2 ساله سوری به سطل آشغال سقوط کرد و سالم ماند

گزارش صداوسیما از آخرین وضعیت اطفای حریق بندر شهید رجایی

گمرک: محموله‌ای که در بندر رجایی دچار حریق شد در اختیار ما نبوده است

پیکر محیط‌بان شهید گلستانی تشییع شد

رکوردزنی سلول خورشیدی سبز و خداحافظی با سرب

قتل نویسنده پرفروش

سرمقاله اطلاعات/ درس‌های انفجار بندر

سرمقاله صبح نو/ واکاوی حادثه بندر از منظر سیاسی

افت یکدست قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار درجا زد