کنعانیمقدم: نامزدهای مرحله دوم میتوانند آرایش سیاسی مجلس را تغییر دهند
گفتگو
بزرگنمايي:
راه ترقی - ایرنا / نایب رئیس خانه احزاب با بیان اینکه 90 نامزد در مرحله دوم با هم رقابت میکنند، گفت: این گزینهها میتوانند آرایش سیاسی مجلس را تحت تاثیر قرار دهند و در کارآمدی مجلس به ویژه در شکلگیری فراکسیونها و کمیسیونهای تخصصی مجلس نقش بسزایی داشته باشند.
حسین کنعانیمقدم در گفتوگو با ایرنا، در ارزیابی خود از اهمیت حضور مردم در مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار داشت: این بحث همواره مطرح بود که انتخابات این دوره مجلس شورای اسلامی ویژگیهای خاص خود را دارد.
وی ادامه داد: ما در مرحله اول انتخابات مجلس توانستیم از یک مرصاد سیاسی که همه دشمنان ما با هم متحد و یکپارچه شده بودند تا مشارکت حداکثری مردم را در انتخابات تقلیل دهند و همه رسانهها، شبکههای ماهوارهای و خبررسانی و اطلاعرسانی آنها برای این امر در یک جنگ روانی علیه ملت ایران وارد عمل شدند، سربلند بیرون آییم و دشمنان ما در آن مقطع شکست خوردند.
نایب رئیس خانه احزاب با بیان اینکه مشارکت مردم در مرحله اول انتخابات بنابر فرموده رهبری حضوری جهادی بود، افزود: حضور مردم به لحاظ کیفیت نه فقط یک حضور حماسی سیاسی بلکه عملا دفاع از اسلام و دستاوردهای انقلاب و نظام بود.
کنعانی مقدم اظهار کرد: به گفته علما «کار را که کرد آنکه تمام کرد». ما این مسیر را جلو رفتهایم و اکنون 90 نفر باید با هم رقابت کنند. این گزینهها میتوانند آرایش سیاسی مجلس را تحت تاثیر قرار دهند و در کارآمدی مجلس به ویژه در شکلگیری فراکسیونها و کمیسیونهای تخصصی مجلس نقش بسزایی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: به همین دلیل به نظر میرسد که ما باید با شور و شوق انتخاباتی و با چهار رویکردی که رهبری پیش از این فرموده بودند به مرحله دوم ورود کنیم.
وی گفت: البته دشمن زخم خورده است چراکه در مرحله اول تمام هزینههایی که صرف نابودی مردم کرده بود با شکست مواجه شد و اکنون رسانههای غربی که این هزینهها را پرداخت میکردند به باقیماندههای این مجموعهها فشار میآورند که تلاش مضاعفی را انجام داده و اجازه ندهند این اتفاق مبارک رخ دهد. بنابراین رسانهها در این ایجاد شور و شوق انتخاباتی، نقش مهمی دارند.
این فعال سیاسی گفت: البته تجربه نشان داده است که همیشه در دور دوم انتخابات تعداد کمتری از مردم حضور پیدا میکنند و میزان مشارکت پایین میآید اما در عین حال برای اینکه نشان دهیم که حرکت جهادی ما همچنان ادامه دارد باید با تمام قوا وارد صحنه شویم.
به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی 11 اسفند 1402 برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، 245 نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت 45 کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در 21 اردیبهشت برگزار میشود، روشن خواهد شد.
تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد 13 اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه 20 اردیبهشت ادامه دارد.
طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و 569 هزار و 857 رأی بود و از بین نامزدها 14 نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و 32 نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی 16 کرسی باقی مانده بهارستان در 21 اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.
حوزههای انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارسآباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرمآباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، 22 حوزه انتخابیهای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.
انتخابات در مرحله دوم نیز در 8 حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرمآباد، قائمشهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار میشود.
در تهران برای هر شعبه 4 صندوق الکترونیکی و در باقی حوزههای انتخابیه برای هر شعبه، 3 صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأیدهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیندازند.
-
یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۴:۴۱ PM
-
۶۳۲ بازديد
-
-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/873145/