راه ترقی

آخرين مطالب

میرتاج‌الدینی: هیچ کدام از 6 کاندیدای ریاست جمهوری پوششی نیستند سياسي

میرتاج‌الدینی: هیچ کدام از 6 کاندیدای ریاست جمهوری پوششی نیستند
  بزرگنمايي:

راه ترقی - خبرآنلاین / نماینده اصولگرای مجلس گفت: در میان کاندیداهای نیروهای انقلاب باید به اجماع برسیم. آن کاندیدایی که طی این دو هفته رای بیشتری از مردم کسب کند و در نظرسنجی ها اکثریت آرا به خود اختصاص می‌دهد بهتر است سایر کاندیداها از وی حمایت کنند.
«آیا اجماع نهایی اصولگرایان بر روی اسم قالیباف خواهد بود؟»، «آیا جلیلی و زاکانی با برچسب کاندیدای پوششی انتخابات 1400 بازهم حاضر می شوند به نفع کاندیدایی دیگر کنار بروند؟»، «احتمال اجماع بین اصولگرایان حول محور یک نام چقدر وجود دارد؟» و ...اینها سوالاتی است که این روزها در انتخاباتی که یک سوی آن تنها کاندیدای جریان اصلاحات وجود دارد و سوی دیگر آن 5 کاندیدای منتسب به جریان اصولگرا و انقلابی مطرح می شود.
میرتاج الدینی که خود کاندیدای این دور از انتخابات بود و ردصلاحیت شد تاکید دارد که بهتر است اصولگرایان و جریان انقلابی در نهایت بر روی یک کاندیدا با رأی بیشتر اجماع کنند.

انتخابات رقابتی است زیرا...
محمدرضا میرتاج الدینی نماینده پیشین مجلس در پاسخ به این سوال که ترکیب کاندیداهای تایید صلاحیت شده برای انتخابات ریاست جمهوری را چطور می‌بینید؟، به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: نماینده جبهه های سیاسی کشور در بین نامزدها حضور دارند بنابراین به نظر می رسد که شاهد یک انتخابات رقابتی باشیم.
برخی کاندیداها سوابق اجرایی و توانایی مدیریتی قوی تری دارند
وی با اشاره به شرایط فعلی کاندیداها افزود: نامزدهایی که برای انتخابات ریاست جمهوری تایید صلاحیت شدند دارای سوابق اجرایی و مدیریتیِ روشنی هستند که در مناظره ها و گفتگوهایشان، این مهم برای مردم بیش از پیش روشن خواهد شد.
این نماینده مجلس ادوار مجلس در پاسخ به این سوال که آیا این کاندیداها قابلیت و توانمندیِ رقابتی کردن انتخابات ریاست جمهوری و افزایش مشارکت را دارند؟ بیان کرد: برخی از این کاندیداها را از لحاظ سوابق اجرایی توانمندتر از برخی دیگر می دانم چراکه دارای سوابق اجرایی و توانایی مدیریتی قوی تری دارند بنابراین شخصی باید رئیس جمهور شود که وزن مدیریت گذشته را نیز افزایش دهد.
میرتاج الدینی ادامه داد: حضور مردم در مراسم شهید آیت الله رئیسی نشان داد که مردم، حامی کسانی هستند که صادقانه و عاشقانه به آنها خدمت می‌کنند. در واقع آقای رئیسی خط روشنی را در مدت سه سال ریاست جمهوری‌اش مشخص کرد که همان خط مدیریت مردمی، ساده‌زیستی و خدمت به مردم عاری از هر گونه منت و حاشیه سازی بود.
هیچ کدام از 6 کاندیدای ریاست جمهوری پوششی نیستند
او تصریح کرد: بنده بر این باورم که رئیس جمهور آینده باید شخصی باشد که همین خط را ادامه دهد و هم کم و کاستی‌های دولت قبلی را رفع کند و در عین حال سطح مدیریت و خدمت به مردم را نسبت به گذشته بالاتر ببرد. در واقع از میان کاندیداهای موجود، هستند کسانی که بتوانند این مسیر را ادامه دهند.
نماینده تبریز در مجلس دوازدهم در پاسخ به این سوال که حضور کاندیداهایی امثال سعید جلیلی، زاکانی و قاضی زاده هاشمی که در دوره قبل به عنوان کاندیداهای پوششی عمل کردند را چطور می بینید؟ آیا حضور اینها باعث مشارکت خواهد شد؟ تأکید کرد: بنده بر این باورم که با این ترکیب، مشارکت مردم افزایش خواهد یافت. البته این افراد یاد شده باید خودشان نظرشان را اعلام کنند. بنده معتقدم کاندیداهای موجود پوششی نیستند اما با توجه به شرایطی که در انتخابات طی دو هفته شکل خواهد گرفت اینها تصمیم نهایی شان را خواهند گرفت.
کاندیداهای نیروهای انقلاب به اجماع برسند
او عنوان کرد: نظر بنده این است که در میان کاندیداهای نیروهای انقلاب به اجماع برسیم. آن کاندیدایی که طی این دو هفته رای بیشتری از مردم کسب کند و در نظرسنجی ها اکثریت آرا به خود اختصاص می‌دهد بهتر است سایر کاندیداها از وی حمایت کنند کما اینکه در گذشته نیز چنین اتفاقی رخ داد در جریان اصلاح طلب نیز وضعیت این چنینی رخ داد بدین گونه که برخی از کاندیداها برای آقای روحانی به عنوان پوششی عمل کردند و در نهایت به نفع آقای روحانی کناره گیری کردند.
میرتاج‌الدینی با بیان اینکه کاندیداهای یاد شده به عنوان کاندیداهای پوششی وارد میدان انتخابات نشده اند بلکه اعلام کرده اند که به طور جدی به میدان آمده اند منتهی باید این رویکرد را حفظ کنیم که در جریان انقلابی، وقتی رای یک کاندیدا نسبت به کاندیداهای دیگر پیشتاز است و اقبال مردم نیز به آن شخص بیشتر است ضروری است که بقیه کاندیداها از آن کاندیدا حمایت کنند.
این چهره سیاسی اصولگرا اضافه کرد: افرادی که نام بردید خودشان باید اظهارنظر کنند و بنده نمی‌توانم از جانب آنها اظهارنظری ارائه کنم.
این نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که با توجه به فضای متفاوت کنونی اصولگرایان با سال 1400، آیا اجماعی بین آنها در مورد یک کاندیدا صورت می‌گیرد؟ بیان کرد: در جریان اصولگرایی به ویژه اصولگرای انقلابی اصل بر این است که این روند حضور جریان انقلابی در مجلس و دولت را حفظ کنند این اصل مهمی است و درباره هر کسی این مهم حفظ شود یقینا همه اصولگرایان از آن شخص حمایت خواهند کرد بنابراین یک جریان داخل مجموعه اصولگرا از مدت ها قبل شکل گرفته که می‌خواهند به سمت اجماع حرکت کنند و مسیر اجماع سازی را در پیش گرفته اند. چون زمانی نبود که این اجماع سازی قبل انتخابات انجام شود در هفته دوم شکل خواهد گرفت.
انتظار این است که میان کاندیداهای جریان انقلاب ائتلاف صورت گیرد
این چهره سیاسی اصولگرا ادامه داد: افرادی که بتوانند اجماع ساز باشند و هم آراء بیشتری از مردم به دست آورند توسط نظرسنجی ها مشخص خواهند شد و ما در نهایت تلاش خواهیم کرد که وضعیت به نفع جریان انقلابی باشد و افرادی که الان از جریان انقلابی کاندیدا هستند این رویکرد را خواهند داشت در عین حال که ایده های خود را برای مردم ارائه می‌کنند و به صورت جدی نیز آمده اند که رای مردم را کسب کنند و یقینا خودشان را قوی تر می‌دانند.
او بیان کرد: اگر این کاندیداها با اقبال مردم روبرو نشدند انتظار بدنه جریان انقلاب و عموم مردم این است که همگرایی و ائتلاف صورت گیرد و به نفع شخص قوی تر به لحاظ کسب آراء مردمی، کنار بروند. این رویکرد کلی جریان انقلاب خواهد بود. همه نامزدهایی که از جریان انقلاب در مناظرات و ریاست جمهوری حضور دارند افراد شایسته و مقبولی هستند اما انتظار بدنه جریان انقلابی این است که در نهایت از فردی که مقدم بر بقیه نامزدها است حمایت کنند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا باید منتظر انصراف برخی کاندیداهای تایید صلاحیت شده باشیم؟ اشاره کرد: ستادهای این مجموعه ها با یکدیگر اختلافی نخواهند داشت.
میرتاج الدینی در پاسخ به این سوال که آیا آقای جلیلی به نفع آقای قالیباف کنار برود؟ گفت: فرایند اجماع سازی که تعریف شده همه اینها مدنظر و مورد بررسی است.
او در پاسخ به این سوال که رقابت بین کدام چهره ها خواهد بود؟ عنوان کرد: اجازه بدهید به این سوال پاسخ ندهم.
این نماینده مردم تبریز در مجلس یازدهم در پاسخ به این سوال که ردصلاحیت آقای لاریجانی را چطور ارزیابی می‌کنید؟ تصریح کرد: اجازه بدهید که فعلأ درباره این موضوع ورود نکنم.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/895058/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گفت و گو با معتمدکیا مدیر رسانه ای تیم ملی درباره وضعیت ملی پوشان برای تقابل با امارات

قسمت چهل؛ جورجینا و رونالدو اولین بار چطوری با هم آشنا شدن؟

قسمت چهل و یکم؛ جورجینا و رونالدو اولین بار چطوری با هم آشنا شدن؟

قسمت چهل و دوم؛ جورجینا و رونالدو اولین بار چطوری با هم آشنا شدن؟

قسمت چهل و سوم؛ جورجینا و رونالدو اولین بار چطوری با هم آشنا شدن؟

برد پرگل نیجریه با درخشش اوسیمن و لوکمن

کومان: نمی‌خواهم با مصاحبه‌ام کشور را به هم بریزم

کیمیش: موسیالا نشان داد باید نامزد توپ طلا باشد

گزارش عملکرد نمایندگان ایران در روز دهم مسابقات پارالمپیک 2024

موسیالا: می‌توانستیم کل شب بازی کنیم و گل بزنیم

خاطره فن‌دایک در اولین دیدار با یورگن کلوپ

تمرینات شاگردان یحیی در تهران از سر گرفته شد

مصدومیت اولمو جدی نیست

سیو دیدنی مارک آندره تراشتگن در مقابل مجارستان

به بهانه ثبت گل 900 توسط رونالدو، نگاهی کنید به اولین گل دوران حرفه‌ای او در سال 2002

اثر جدید حمید سحری؛ واکنش ها نسبت به اعلام لیست توپ طلای 2024

یورگن کلوپ و شادی خاص خودش همراه با دیوار زرد در بازی امروز

اولین روز از مقدماتی جام جهانی در قاره آسیا

نهصدمین گل رونالدو؛ شروع چالش جدید

رئیس جدید شورای المپیک آسیا فردا انتخاب می‌شود

پیروزی آلمان و هلند با تحقیر رقبا!

خلاصه بازی هلند 5 - بوسنی 2

خلاصه بازی آلمان 5 - مجارستان 0

رایس: شلوغ نکنید، چیز خاصی به هری کین نگفتم

اعتراض دوم ایران هم رد شد، طلای بیت سیاح برنگشت

رد 2 اعتراض ایران؛ حرکت بیت سیاح غیر ورزشی تشخیص داده شد و طلای صادق سوخت

گل سوم آلمان به مجارستان توسط ویرتز

گل چهارم آلمان به مجارستان توسط پاولوویچ

گل پنجم آلمان به مجارستان توسط هاورتز

گل دوم بوسنی به هلند توسط ژکو

گل چهارم هلند به بوسنی توسط وخهورست

گل پنجم هلند به بوسنی توسط سیمونز

بزرگ‌ترین شگفتی سال خاورمیانه

گل اول بوسنی به هلند توسط دمیروویچ

ماجرای مشکلی که برای کفش صفرزاده پیش از مسابقه به وجود آمد

بامعرفت مثل صلاح؛ پرداخت هزینه درمان اولین مربی!

طلای بیت‌سیاح پس گرفته شد؛ اعتراض بی‌فایده ایران

گل دوم هلند به بوسنی توسط ریندرز

گریلیش: بدترین فصل زندگی من تمام شد

توضیحات مسئولان تیم پارادوومیدانی ایران درباره دیسکالیفه‌شدن صادق بیت‌سیاح

گل دوم آلمان به مجارستان توسط موسیالا

گل سوم هلند به بوسنی توسط خاکپو

رد اعتراض اول ایران به دیسکالیفه شدن بیت سیاح

واکنش ثابتی به حواشی انتشار فرم انصرافش از وام مسکن

رئیس سابق کمیسیون اصل 90: اگر عشقی آن موقع که تذکر دادم، برکنار شده بود نه مال مردم می‌رفت، نه آبروی خودش

پزشکیان: اگر توان دفاعی را نداشتیم، جنایتکاران علیه مردم ما جنایات می‌کردند

خبر بد برای "هاشم" و "سهراب"

ژست های امیر آقایی در مراسم اکران یک فیلم

ویدئویی کوتاه از اجرای زیبای فرزاد فرزین در آمریکا

سد بلند بازدارندگی حزب‌الله لبنان