راه ترقی

آخرين مطالب

عضو فراکسیون مستقلین مجلس: امکان دارد تندروها در مسیر تقابل با رهبری قرار بگیرند سياسي

عضو فراکسیون مستقلین مجلس: امکان دارد تندروها در مسیر تقابل با رهبری قرار بگیرند
  بزرگنمايي:

راه ترقی - خبرآنلاین / عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی می‌گوید: تندروها اگر مراقبت نکنند امکان دارد در مسیر تقابل با رهبری و انقلاب قرار بگیرند. در حقیقت اینجاست که باید آن مسیر درست را با توجه به شاخص‌هایی نظیر رهبری و قانون اساسی انتخاب کرد.
نشانه ها حکایت از آن دارد که مجلس دوازدهم فراتر از دو فراکسیون انقلاب اسلامی و مستقلین را به خود خواهد دید، خاصه بعد از شکنندگی نظرات فراکسیون انقلاب اسلامی در جریان رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی مسعود پزشکیان.

احمد فاطمی، عضو فراکسیون مستقلین مجلس در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین از احتمال تشکل فراکسیون جدید در فراکسیون انقلاب اسلامی می‌گوید. البته او حزبی نبودن مجلس را از جمله دلایل یکدست عمل نکردن اصولگرایان می‌داند.
او حتی از دو نگاه در بین نمایندگان جبهه پایداری روایت می کند و می گوید برخی از اعضای این جبهه در موافقت با وزرای پیشنهادی دولت نطق کردند.
این نماینده مجلس ضمن تاکید بر خطر مقابله این طیف تندرو با کلان نظام و حتی رهبری، می گوید؛« تاثیر اینها بسیار کمتر از صدای بلندشان است یعنی صدای بلند و فریاد آنها بیش از توانایی و تاثیرگذاریشان بر روند مجلس است.»
در ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با احمد فاطمی، نماینده بابل در مجلس و عضو فراکسیون مستقلین مجلس را می‌خوانید:
***
*فضای مجلس بعد از رأی اعتماد حاکی از این است که در مجلس فعلی بیش از دو فراکسیون وجود دارد و احتمال انشعاب در فراکسیون انقلاب اسلامی زیاد است، نظر شما در این مورد به چه صورت است؟
با توجه به رأی اعتماد به 4 وزیری که به دیدگاه اصلاح‌طلبان و پزشکیان نزدیک است، فکر می‌کنم دو دیدگاه در فراکسیون انقلاب اسلامی وجود دارد. ما در فراکسیون مستقلین حدود 105 تا 110 نفر هستیم، جریان پایداری هم حدود 60 نفر هستند، در جریان رأی اعتماد مشخص شد برخی از فراکسیون انقلاب رأی دادند، برخی رأی ندادند.
بنابراین ارزیابی بنده این است که در خود فراکسیون انقلاب اسلامی افراد مستقل‌تری حضور دارند که فراکسیونی تصمیم نمی‌گیرند و به صورت مستقل تصمیم می‌گیرند.
*یک عضو فراکسیون انقلاب اسلامی هم از شکل‌گیری فراکسیون جدید در داخل این فراکسیون خبر داده بود، شما خبر جدیدی از فراکسیون مذکور دارید؟
خیر، من چیزی نشنیدم. نکته حائز اهمیت این است که مجلس حزبی نداریم که همگی دیدگاه حزب را تایید کنند، بنابراین امکان دارد برخی مواقع از فراکسیون‌ها هم افراد در چارچوب فراکسیون عمل کنند و یا بعضی مواقع مستقل عمل کنند.
در جبهه پایداری همه به یک شکل فکر نمی کنند *انشعاب جدید را می‌توان ناشی از عملکرد طیف پایداری دانست؟
خیر چراکه در طیف پایداری هم افرادی بودند که اتفاقا موافق برخی وزرایی که کلیت جبهه پایداری علیه آنها موضع مخالف داشت، صحبت کردند. بنابراین در طیف پایداری هم همه به یک شکل فکر نمی‌کنند. در مجموع امکان دارد فراکسیون جدیدی شکل بگیرد.
اگر پزشکیان آن صحبت‌ها را هم نمی‌کرد باز مجلس به این وزرا رأی می‌داد *به نظر می‌رسد اصولگرایان میانه‌رو در حال کشیدن خط قرمزی میان خود و تندروها هستند، این نکته برای شما هم ملموس است؟
بنده در این مورد اطلاع ندارم اما آنچه اهمیت دارد این است که عقل جمعی مجلس تلاش می‌کند حزبی عمل نکند، یعنی تصمیم‌گیری سیاسی نمی‌کند بلکه براساس نظرات کارشناسی تصمیم‌گیری می‌کند کما اینکه در قضیه رأی اعتماد به کابینه پزشکیان این نکته را مشاهده کردیم. واقعیت این است که حتی اگر پزشکیان آن صحبت‌ها را هم نمی‌کرد باز عقل جمعی مجلس به این وزرا رأی می‌داد.
نمایندگان براساس نظرات کارشناسی به وزرای پیشنهادی رأی دادند *البته تعدادی از نمایندگان براساس اهداف سیاسی به وزرای پیشنهادی رای موافق ندادند، چنانچه خودشان هم در فضای مجازی این نکته را اعلام کردند...
بله، آنها که به صراحت مخالفت کردند و رأی سیاسی دادند اما اکثریت مجلس یعنی از 146 نفر به بالا که اکثریت مجلس را تشکیل می‌دهند، براساس نظر کارشناسی به کابینه رأی اعتماد دادند.
تندروهای مجلس با هم یکدست نیستند/تندروی در مجلس پس زده شد *منظور شما این است که تعداد تندروها که سیاسی عمل می‌کنند، کم است؟
حدود 50 تا 60 نفر هستند اما حتی بین آنها هم به نظر می‌رسد یکدستی وجود ندارد.
*خطر تندروهایی مثل ثابتی که عبارت «یک نفر» را به کار می‌برد، تا چه اندازه احساس می‌شود؟
بنده در نطق خودم آیه‌ای خواندم که متن آیه به این شرح است: ای کسانی که ایمان آوردید از خدا و رسول خدا جلوتر حرکت نکنید.در حقیقت معتقد هستیم در اینجا شاخص، رهبری، قانون اساسی، منافع ملی و امنیت کشور است که همه اینها را به عقلانیت می‌رساند. بدون تردید عده‌ای همچنان بر طبل افتراق و رویه تندروی خود می‌کوبند و بر خطا و اشتباه خود اصرار دارند، که این رویکرد توسط اکثریت مجلس پس زده شد و خودشان هم الان در حالت تعجب هستند.
اینها اگر مراقبت نکنند امکان دارد در مسیر تقابل با رهبری و انقلاب قرار بگیرند. در حقیقت اینجاست که باید آن مسیر درست را با توجه به شاخص‌هایی نظیر رهبری و قانون اساسی انتخاب کرد. به همین خاطر آنهایی که تلاش می‌کنند به اسم انقلابی‌گری فرای این شاخص‌ها عمل کنند، برخلاف منافع ملی اقدام می‌کنند.
صدای تندروها بلندتر از میزان تاثیرگذاری آنها است *همین 50، 60 نفر تندروی حاضر در مجلس تا چه اندازه توانایی فضاسازی و بازی سازی در مجلس را دارند؟
به نظر می‌رسد تاثیر اینها بسیار کمتر از صدای بلندشان است یعنی صدای بلند و فریاد آنها بیش از توانایی و تاثیرگذاریشان بر روند مجلس است. در واقع عده‌ای در مجلس هستند که صدایشان بسیار بیشتر از حوزه تاثیرگذاری آنها است. یعنی خیلی تاثیرگذار نیستند و هرکس صدای بلندتر دارد، قوی‌تر نیست.
*چه کسانی پشتوانه فکری این طیف تندرو در خارج از مجلس هستند؟
نحله اینها مشخص است و ادبیات مشخصی دارند.
قالیباف در جلسه رأی اعتماد نتوانست تندروها را کنترل کند *بسیاری بر این باور هستند که قالیباف در جریان جلسه رأی اعتماد توانست تندروها را مدیریت کند، ارزیابی شما به چه صورت است؟
قالیباف کجا توانست این طیف را مدیریت کند؟ به نظر من اگر این طیف را کنترل می‌کرد که یکی از وزرا 163 رأی نمی‌آورد. لذا بخشی از اصولگرایان میانه‌رو و مستقلین به آن وزیر رأی دادند. البته به نظر بنده مدیریت قالیباف خوب است و او همان خط مدیریت مبتنی بر خرد جمعی را پیش گرفته و تا الان موفق بوده است.
*یعنی توانایی مدیریت تندروها را ندارد؟
چرا، می‌تواند. اصولاً تندروها را باید از طریق عمل به قانون، چارچوب منافع کشور و منافع جمعی مدیریت کرد. مدیریت که امری شخصی نیست، در واقع اگر در مجلس براساس نظرات کارشناسی و به دور از جهت‌گیری و اغراض سیاسی انجام شود، خودش بهترین نوع مدیریت در مجلس خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/945112/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

میثاقی: چه کسی دستور داده هوادار ملوان را بیرون از ورزشگاه به آمبولانس دیگری منتقل کنند؟!

صحبتهای علیپور درباره بازیکنان جذب شده برای پرسپولیس

روایت غمناک فوت هوادار ملوان و مرور نمونه های مشابه در فوتبال اروپا

مرور زمانی ضد و نقیض قانون سقف قرارداد

نکونام: مهم این است که هواداران امروز خوشحال بودند

حواشی پایان بازی استقلال و الغرافه

کارشناسی داوری بازی سپاهان - ملوان

مروری بر سیوهای پنالتی در لیگ برتر ایران

صحبتهای میثاقی مجری برنامه فوتبال برتر در مورد عدم رعایت قانون سقف قرارداد از سوی سازمان لیگ

گزارشی متفاوت از ورزشگاه امام رضا در مشهد

اعلام‌آمادگی آستان‌قدس برای دراختیار قراردادن‌ورزشگاه

علیپور: به این پرسپولیس امیدوار باشید

علیپور: 5 دقیقه اول مقابل الاهلی شوکه شدیم

گولسیانی: سوپراستارها تفاوت را رقم زدند

علی علیپور: این بد و نگران کننده است که استقلال و پرسپولیس نمی‌توانند دربی را در تهران برگزار کنند

بوسه رامین رضاییان برای هواداران استقلال

سرود هواداران بانوان استقلالی برای بازیکناشون در پایان بازی

گفتگوی الکسیس با ریاض محرز در پایان بازی

آنالیز فنی بازی امارات - ایران

نگاهی آماری به هفته چهارم لیگ بیست و چهارم

سرمربی الاهلی: پرسپولیس از لحاظ فیزیکی تیم قدرتمندی بود

قهرمانی غریبه‌های والیبال در کویر، زیر بارش فحش و بطری!

حواشی پیرامون فوت هوادار ملوان در بازی با سپاهان

انتقادمیثاقی به لحن‌صحبت‌های‌رفعتی پس از فوت‌هوادار

استقبال از افتخارآفرینان استان قزوین در پارالمپیک پاریس

پزشک شدن به شرط ضمانت

گاریدو: فشار پرسپولیس بود که الاهلی را مجبور به عقب‌نشینی کرد نه تفکر مربی آنها

گاریدو: بازهم می گویم پرسپولیس خیلی خوب بازی کرد

افشین پیروانی سرپرست پرسپولیس: مستحق یک امتیاز بودیم

گل استثنایی عبدول مومین مقابل اوساسونا

صحبت‌های گولسیانی پس از بازی:باید یک بار دیگر بازی را نگاه کنیم و آنالیز کنیم

صحبت‌های گاریدو در میکسدزون: ما نمایش مثبت و خیلی خوبی داشتیم

شهریاری رئیس هیئت مدیره استقلال: امسال استقلال نسبت به سال قبل بیشتر تقویت شده است

موقعیت ژوآئو در اولین حضورش در ترکیب پرسپولیس

تحلیل سفال‌منش از دیدار ایران و ونزوئلا

سنگ از این سرگذشت دلتنگ است

میانگین هزینه‌ سالانه‌ خانوارهای ایرانی اعلام شد

موقعیت عالی گلزنی برای استقلال و فرصت‌سوزی بلانکو

موقعیت خطرناک برای تونی؛ الاهلی 1-0 پرسپولیس

گل دوم استقلال به الغرافه توسط رامین رضاییان در دقیقه 78

شوت آل کثیر با اختلاف از کنار دروازه به بیرون رفت؛ الاهلی 1 - 0 پرسپولیس

تک به تک ایوان تونی و شوت این بازیکن با اختلاف کم از کنار دروازه به بیرون رفت؛ الاهلی 1 - 0 پرسپولیس

گل سوم استقلال به الغرافه توسط آرش رضاوند در دقیقه 88

ادوارد مندی مانع از گلزنی ژوائو شد

شکست سرخپوشان با فرصت‌سوزی مهاجمان؛ الاهلی 1 - 0 پرسپولیس

آتش‌بازی استقلال در قلعه‌حسن‌خان؛ شکست سرخپوشان با فرصت‌سوزی مهاجمان

آتش بازی آبی‌ها در قلعه حسن‌خان؛ بازگشت باشکوه استقلال به آسیا

رئیس جدید مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست‌ جمهوری منصوب شد

گروسی: به‌زودی به تهران سفر می‌کنم

اظهارات مهم معاون رئیس جمهور درباره آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای