راه ترقی

آخرين مطالب

افزایش تولید فراورده‌های شوینده و پاک کننده با تلاش دانش بنیان‌ها دانش

افزایش تولید فراورده‌های شوینده و پاک کننده با تلاش دانش بنیان‌ها
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مهر /یک شرکت دانش‌بنیان موفق به توسعه فرمولاسیون افزایش ظرفیت تولید فرآورده‌های شیمیایی شوینده، پاک کننده و روان کننده شده است.
به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، محصولات و فرآورده‌های شیمیایی همواره مورد نیاز کارخانه‌ها و مراکز صنعتی کشور بوده است. این در حالی است که برخی از این محصولات به صورت وارداتی به این مراکز عرضه و مورد استفاده قرار می‌گیرند. در چند سال اخیر متخصصان و فعالان این حوزه تلاش بسیاری در بومی‌سازی این محصولات و عدم وابستگی به واردات فرآورده‌های شیمیایی داشته‌اند که در این زمینه شرکت‌های دانش بنیان نقش مهمی را ایفا کرده‌اند.
در همین راستا شرکت دانش‌بنیان «پاک کوشش کار» (pck-ir.com) با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و با تحقیق و توسعه و فرمولاسیون مطابق دانش جهانی توانسته طرح موفق «افزایش ظرفیت تولید فرآورده‌های شیمیایی شوینده، پاک کننده و روان کننده» را به سرانجام برساند. این اتفاق گامی موثر در رونق تولید داخل، کار آفرینی و عدم وابستگی به واردات فرآورده‌های شیمیایی محسوب می‌شود.
سیدحسین اسماعیل‌نژاد مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پاک‌کوشش‌کار درباره آغاز فعالیت‌های این شرکت عنوان کرد: شرکت در سال 1378 تاسیس شده است. فعالیت این شرکت دانش‌بنیان، فرمولاسیون فرآورده‌های شیمیایی است؛ البته بیشترین تمرکز ما بر تولید پاک کننده‌ها است و به تازگی هم در حال فرمولاسیون یکسری محصولات جدید هستیم.
وی با اشاره به اینکه کاربردی شدن محصولات این شرکت ابتدا از طریق مشکلات یک کارخانه آغاز می‌شود، در خصوص اقدامات انجام شده در جهت به‌کارگیری محصولات تولید شده این شرکت دانش‌بنیان افزود: یک کارخانه با داشتن مشکلاتی در زمینه پاک‌کنندگی قطعه‌ها و ماشین‌آلات با ما وارد گفتگو می‌شود. بعد از بازدید و برگزاری نشست‌هایی با قسمت فنی این کارخانه، اطلاعاتی کسب می‌کنیم و با توجه به مواد خارجی که مصرف می‌کنند فرمول مشابهی را ابداع و در اختیار آن‌ها می‌گذاریم.
به گفته اسماعیل‌نژاد به محض تثبیت و تایید فرمول، کارخانه‌ها آن را خریداری می‌کنند. در چنین شرایطی سیستم بازرگانی و فروش ما به صورت خودکار شرکت‌های مشابه را پیدا می‌کند که به آن‌ها کالا بفروشد.
مدیرعامل «پاک‌کوشش‌کار» درباره ادامه روند همکاری خود با شرکت‌های دیگر خاطرنشان کرد: ادامه فعالیت‌های ما به این شکل است که بعد از حل مشکلات آن شرکت، مشکلات دیگری را به ما ارجاع می‌دهند و حتی شرکت‌های دیگر را به ما معرفی می‌کنند که ما با آن‌ها وارد گفتگو شویم و فرآورده مورد نیاز آن شرکت را تولید و عرضه کنیم.
وی با اعلام اینکه اساس فعالیت‌های این شرکت دانش بنیان تولید فرآورده‌های شیمیایی قابل استفاده شرکت‌ها و کارخانه‌ها است، خاطرنشان کرد: شرکت‌ها خیلی به فرآورده‌های جدید رغبتی نشان نمی‌دهند. در همین راستا برخی از فرآورده هایمان بر اساس مشخصات ارسالی کارخانجات همراه با ابداعات بومی سازی است.
اسماعیل‌نژاد درباره نقش شرکت دانش بنیان خود در اشتغالزایی و افزایش به کارگیری نیروی متخصص بیان کرد: شرکت‌ها هر چه گسترده‌تر شوند، اشتغالزایی هم در آن‌ها افزایش پیدا می‌کند، اما با توجه به فعالیت ما که فرمولاسیون کردن مواد شیمیایی است، رشد و گسترده شدن فعالیت‌های ما وابسته به درخواست‌ها و نیاز مشتری‌هاست.
به گفته او، در زمان تاسیس این شرکت 4 نفر در آن در حال فعالیت بود، اما در حال حاضر به 20 نفر رسیده است. مسلما افزایش میزان تولیداتمان به اشتغالزایی بیشتری در شرکت می‌انجامد که البته این اتفاق به جذب بیشتر مشتری‌ها و کارخانه‌ها بستگی دارد.
مدیرعامل شرکت «پاک‌کوشش‌کار» در خصوص نقش حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی در تولید محصولات این شرکت تاکید کرد: کمک‌های مالی صندوق نوآوری و شکوفایی در تولید محصولات ما بسیار موثر بود. وام‌هایی که از سمت بانک‌ها به شرکت اعطاء شد یا معرفی شرکت ما به صندوق پژوهش و فناوری شریف همگی باعث افزایش سرعت سرمایه گذاری این شرکت شد.
وی در همین رابطه افزود: با توجه به اینکه کارخانه‌ها در پرداخت حق الزحمه شرکت‌ها تعلل می‌کنند و ما هم مجبور هستیم مواد اولیه را نقد بخریم به همین دلیل اعطای این تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیانی، چون ما اتفاق بسیار مثبت و موثری است.
اسماعیل‌نژاد درباره اثرگذار بودن حمایت‌های مالی نهادی، چون صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: فعالیت‌های نهاد مالی، چون صندوق نوآوری و شکوفایی در افزایش تولید محصولات ما بسیار اثرگذار بود. از آنجا که تولید کننده هر چقدر بیشتر سرمایه داشته باشد می‌تواند سریعتر به اهدافش برسد، بنابراین اعطای وام 3 میلیارد تومانی از سمت صندوق باعث شد پروژه «ساوه» دو سال زودتر آغاز شود. ما با آن سرمایه توانستیم وسیله مورد نیاز تولیدات خود را خریداری و طرح توسعه‌مان را کامل کنیم.
به گفته او، کمک‌های صندوق نوآوری و شکوفایی بر پروژه ساوه اثرگذار بود و باعث شد زودتر به نتیجه برسیم. ما به عنوان یک شرکت دانش بنیان سعی می‌کنیم که با جذب منابع کار خود را توسعه دهیم. به همین دلیل هر سرمایه‌ای که از صندوق دریافت کردیم آن را در خرید موارد اولیه و توسعه طرح‌هایمان هزینه کردیم.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/979823/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعایی درباره میزان کسری بودجه سال آینده

اسپالتی: بازیکنانم مثل شیر جنگیدند

وفادارترین فوتبالیست‌های جهان در روزگار بی‌وفایی

جزئیات کامل از جوانمردانه‌ترین حرکت سال دنیا در ایران

رسانه ایتالیایی: طارمی چهره اول بازی ایران و کره شمالی بود

تیم ملی نگران غیبت و محرومیت شجاع

نیمار یک ویرانه در عربستان

اسکالونی: درباره داور حرف بزنم، می‌گویند بهانه می‌آورم

شروع دوباره پرسپولیس در ورزشگاه آزادی

روانبخش: با پرداختن به فیلترینگ می‌خواهند حواس مردم را از اقتصاد و معیشت پرت کنند

توصیف بایدن از ایران در دیدار ترامپ؛ فوری‌ترین تهدید!

علی لاریجانی به زیارت حرم حضرت زینب(سلام‌الله‌علیها) رفت

ترقی: آتش‌بس بدون پذیرش شروط حزب‌الله امکان‌پذیر نخواهد بود

محسن رضایی: ما در حال آماده کردن وعده صادق 3 هستیم

کمدی جذاب کره‌ای که برای چند هفته میخکوبتان می‌کند

چهره ها/ یادگاری امین زندگانی از جوکر2

چهره ها/ درگیری پوریا پورسرخ با گاوها در مسیر زندگی!

دوبلور جوان برنامه عصر جدید درگذشت

طوفان و سیل دوباره در اسپانیا؛ هزاران نفر از منازل خود تخلیه شدند

پیش‌بینیِ بارندگی برای برخی مناطق جنوب شرق کشور در 24 ساعت آینده

خبر خوش کنکوری برای دانش‌آموزان المپیادی

ضرب و شتم تعدادی از پرستاران بیمارستان کازرون توسط همراه بیمار؛ پرونده قضایی تشکیل شد

آخرین وضعیت قیمت جهانی نفت

تحریم‌ها در رشد اقتصادی روسیه تاثیرگذار بود؟

حمایت مدافع تراکتور از شجاع!

مارکز، و شیرین‌ترین خاطره پس از ایران

توقف برزیل و شکست آرژانتین در انتخابی جام جهانی 2026

قدر پاس گل ستاره استقلال را ندانستند!

یک دکتر پشت خستگی‌ناپذیری ملی‌پوشان!

فعال شدن آب‌پاش های زمین در هنگام بازی ونزوئلا - برزیل

متئو رتگی؛ برترین بازیکن ماه سری آ

جریمه دیرکرد ماهیانه در پی شکایت 2 بازیکن از فولاد

واکنش AFC به پیروزی ایران مقابل کره شمالی با درخشش مهدی طارمی

هالند مارادونا را رد کرد!

هشدار رییس سازمان انرژی اتمی به غرب؛ صدور هرگونه قطعنامه در شورای حکام «قاطع و به سرعت» پاسخ داده می‌شود

محسن رضایی: آمریکا و اسرائیل به این نتیجه رسیده‌اند که نمی‌توانند نیروی زمینی خود را وارد ایران کنند

علی لاریجانی به زیارت حضرت رقیه (سلام‌الله‌علیها) رفت

شماره جدید خط حزب‌الله؛ 13 ماه پس از طوفان

بازی جدید تروئیکای اروپایی در شورای حکام علیه ایران

واکنش آمریکا به سفر گروسی به ایران

ادعای نیویورک تایمز: ایلان ماسک با نماینده ایران در سازمان ملل دیدار کرد

عزم سپاه برای پرتاب «ماهواره نور 4»

انیمیشنی درباره تاثیر واکنش‌های والدین بر فرزندان

«تاد هینز»، رئیس داوران جشنواره برلین شد

«گلادیاتور 2» پس از دو دهه انتظار طولانی!

قطعه «به خدا» با آواز حمیدرضا ترکاشوند

استخدام بیش از 6 هزار نفر از طریق آزمون روز 23 آذر

زلزله 6.7 ریشتری در سواحل «پاپوآ گینه نو»

مه گرفتگی در جاده‌های 11 استان

دانشمندان می‌خواهند از اختلاف دمای مریخ، انرژی تولید کنند