راه ترقی - مهر / فردی که با شگرد خرید خودرو بالغ بر 400 میلیارد ریال از 40شهروند کلاهبرداری کرده بود در عملیات کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان آران و بیدگل دستگیر شد.
سردار حمید علینقیانپور گفت: در پی اعلام چند فقره شکایت با موضوع کلاهبرداری با شیوه خرید خودرو و تحویل چکهای مدتدار بلامحل در شهرستان آران و بیدگل، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: در بررسیهای صورت گرفته مشخص شد متهم با جلب اعتماد فروشندگان خودرو با ارائه چکهای مدتدار، خودروی آنها را خریده ولی پس از مدتی که مالباختگان به بانک مراجعه کردند، متوجه شدند چکها بلامحل است.
فرمانده انتظامی استان اصفهان ادامه داد: در این خصوص کارآگاهان با اقدامات دقیق اطلاعاتی مخفیگاه متهم را در یکی از استانهای مرزی کشور شناسایی و ضمن هماهنگی با مرجع قضائی در عملیاتی ضربتی وی را دستگیر کردند.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به این که تاکنون 40 شاکی در رابطه با این پرونده شناسایی و اعلام شکایت کردهاند، مبلغ کلاهبرداری شده توسط متهم از مالباختگان را بالغ بر 400 میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: متهم دستگیر شده در تحقیقات اولیه به بزه ارتکابی اعتراف کرد و پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی معرفی و با قرار مناسب روانه زندان شد.
http://www.RaheNou.ir/fa/News/1025282/کلاهبرداری-400-میلیاردی-با-ترفند-خرید-خودرو