راه ترقی
نیمار بعد از اولین شکست: توپ‌های بسیار بدی داریم!
پنجشنبه 25 بهمن 1403 - 13:35:49
راه ترقی - ورزش 3 /نیمار پس از اولین شکست همراه سانتوس، از کیفیت توپ‌های مسابقات لیگ برتر برزیل انتقاد کرد.
ستاره سابق بارسلونا و پاری سن ژرمن در 33 سالگی به فوتبال برزیل بازگشته است. او به عنوان یک ستاره بزرگ به تیم سابقش بازگشت تا به قدرت آن‌ها در خط حمله اضافه کند اما نیمار هنوز به دلیل مصدومیت‌هایی که در عربستان داشت بازی دستیابی به آمادگی کامل سخت تلاش می‌کند و تا رسیدن به اوج فاصله زیادی دارد.
نیمار در دو بازی ابتدای با سانتوس مقابل بوتافوگو و نوورزونتینو به تساوی بدون گل دست پیدا کرد و هنوز برای دستیابی به یک برد لحظه شماری می‌کند. سومین بازی نیمار در دربی بود که شب گذشته با نتیجه 2-1 مقابل کورینتیانس شکست خوردند.
نیمار از به دست آمدن این نتیجه پس از بازی به شدت ناراحت بود و در گفتگو با تی‌وی‌ رکورد از کیفیت توپ مسابقه انتقاد کرد. مهاجم سانتوس گفت: "با احترام به برند پنالتی، اسپانسر این توپ، باید بگویم که به نظرم آن‌ها نیاز دارند که کمی بیشتر کیفیت این توپ را ارتقا دهند. فیلیپه لوئیس، سرمربی فلامینگو، هم این حرف‌ها را زده بود و الان با او موافق هستم. این توپ واقعا بد است و نیاز دارد که خیلی بهتر شود تا به برگزاری مسابقات در برزیل کمک کند."
او همچنین با وجود اینکه تیمش شکست خورده بود درباره عملکرد همبازیانش گفت:"به نظرم ما بازی خیلی خوبی با نمایش گذاشتیم و در مسیر درستی هستیم. در مسابقات بعدی نتایج بهتری کسب. خواهیم کرد."
سانتوس باید در دیدار بعدی روز یکشنبه به مستقیم تیم آگواسانتا برود.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/1031116/نیمار-بعد-از-اولین-شکست--توپ‌های-بسیار-بدی-داریم!
بستن   چاپ