راه ترقی - تسنیم / فرمانده مرزبانی انتظامی از انهدام باند بزرگ و سازمانیافته قاچاق مواد مخدر و کشف بیش از یک تن و 350 کیلوگرم مواد مخدر از نوع حشیش طی یک عملیات مقتدرانه در مرزهای جنوبشرق کشور خبر داد.
سردار احمدعلی گودرزی فرمانده مرزبانی فراجا اظهار کرد: مرزداران هنگ مرزی جکیگور با اشراف اطلاعاتی و رصد تحرکات در مناطق مرزی، به سرنخهایی از قصد عناصر متجاوز مسلح و قاچاقچیان مواد مخدر برای ورود به خاک کشور در منطقه مرزی دست یافتند که با برنامهریزی دقیق عملیاتی، تشدید اقدامات کنترلی در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی مسیرهای تردد قاچاقچیان مشخص شد و مرزداران دلاور در قالب چندین تیم پوششی و عملیاتی با اکیپهای گشتزنی مرزی و کمینهای هدفمند و اجرای طرح مهار، منطقه مورد نظر را در کنترل خود قرار دادند و با پشتیبانی اطلاعاتی و هدایت عملیاتی مرزبانی استان سیستان و بلوچستان موفق شدند محموله مواد مخدر را کشف کنند.
فرمانده مرزبانی فراجا در ادامه تصریح کرد: قاچاقچیان که قصد داشتند محموله مواد مخدر را در فرصتی مناسب بهوسیله یک دستگاه خودرو وارد کشور کنند بهمحض مشاهده مرزداران و بهعلت حجم زیاد آتش آنان، قاچاقچیان زمینگیر شدند و خود را تسلیم مأموران کردند.
![]()
سردار " alt="راه ترقی" width="100%" />
وی خاطرنشان کرد: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بدانند امروز مرزبانان مجاهد بیش از هر زمانی آمادگی و توان پاسخگویی به هر گونه تجاوز و تعرض به خاک میهن عزیزمان را دارند و اجازه انجام اعمال خلاف قانون را به مخلان نظم و امنیت نمیدهند
http://www.RaheNou.ir/fa/News/1036193/باند-بزرگ-مواد-مخدر-منهدم-شد؛-کشف-یک-تن-حشیش