راه ترقی
دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز 1404 ابلاغ شد
شنبه 4 اسفند 1403 - 17:58:19
راه ترقی - ایرنا / معاونت بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان و عید نوروز سال 1404 را به دانشگاه ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرد.
در این دستورالعمل با اشاره به تقارن ایام عید نوروز با ماه مبارک رمضان و لزوم تأمین، حفظ و ارتقا سلامت عمومی و پیشگیری از بیمارهای قابل انتقال از عوامل محیطی به ویژه بیماری های قابل انتقال از آب و غذا، بر اجرای برنامه تشدید نظارت و کنترل عوامل محیطی در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی (از قبیل رستوران، قنادی، اغذیه فروشی، شیرینی فروشی) و اماکن عمومی (از قبیل فرودگاه ها، ایستگاه های راه آهن، پایانه های مسافربری، بازارهای سرپوشیده، پاساژها و مراکز و اماکن اقامتی، تفریحی و مساجد) تاکید شده است.
بر اساس این دستورالعمل تشدید نظارت و کنترل عوامل محیطی در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی از تاریخ 11 اسفند ماه 1403 تا 15 فروردین سال 1404 از ساعت 8 صبح تا 20 (با توجه به فعالیت مراکز و اماکن اشاره شده و شرایط هر استان تا ساعت 24 با نظر معاونت بهداشت دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی قابل تغییر است) در ساعات اداری، غیر اداری و روزهای تعطیل باید انجام شود.
همچنین برای بررسی و اقدام در شرایط و رویداد خاص از جمله دریافت شکایت و وقوع طغیان بیماری، برنامه آنکال در ستاد معاونت بهداشت و مراکز بهداشت شهرستان های تابعه از ساعت 8 صبح تا 20 روز بعد تدوین و اجرا شود.
در این دستورالعمل برای اجرای مطلوب برنامه، جلب حمایت مدیران ارشد استانی (استانداران و مدیران کل استانی)، بهره گیری از دفاتر خدمات سلامت، پشتیبانی روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی از اجرای برنامه و دستور تأمین نیازهای پشتیبانی بازرسان بهداشت محیط از جمله خودرو، مواد مصرفی، اضافه کاری، محاسبه در کارانه دریافتی، محاسبه حق آنکال در روزهای اداری یک سوم و در ایام تعطیل و غیر اداری به میزان یک دوم مدت برنامه تدوین شده ضروری ذکر شده است.


http://www.RaheNou.ir/fa/News/1036219/دستورالعمل-مدیریت-بهداشت-محیط-در-ماه-رمضان-و-عید-نوروز-1404-ابلاغ-شد
بستن   چاپ