راه ترقی
25 درصد پولم را می‌دهم تا در بازی بارسا-بنفیکا باشم
سه شنبه 21 اسفند 1403 - 13:36:19
راه ترقی - ورزش 3 /نولیتو، مهاجم سابق بارسلونا و بنفیکا، برای بازی امشب هیجان زیادی دارد
نولیتو از سپتامبر 2023 بازنشسته شده است و اگرچه در مستطیل سبز حضور ندارد اما از فوتبال دور نیست. این وینگر 38 ساله اندلسی ساله همچنان دلتنگ رقابت در بالاترین سطح است و دوست دارد دوباره این هیجان و جذابیت را تجربه کند.
او درباره دیدار امشب بارسلونا بنفیکا در لیگ قهرمانان اروپا که در مونتجوئیک برگزار می‌شود به El Larguero می‌گوید: «حاضرم 25 درصد از پولی که در بانک دارم بدهم تا 80 دقیقه در این بازی بازی کنم.» سپس با شوخی اضافه می‌کند: «90 دقیقه نه، خیلی زیاد است!»
وقتی از او پرسیدند که دوست دارد کدام تیم برنده شود، با تجربه زیادش از پاسخ دادن طفره رفت: «نمی‌خواهم وارد این موضوع شوم. چند روز پیش در بازی رفت در ورزشگاه بودم و بازی را از نزدیک دیدم. تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که هر دو باشگاه را بسیار دوست دارم و آنها همیشه با احترام زیادی با من رفتار کرده‌اند. حیف است که یکی از این دو تیم باید حذف شود.»
او همچنین درباره رافینیا اضافه کرد: «در حال حاضر، او بهترین بازیکن بارسلونا است. همه کارها را به درستی انجام می‌دهد. در بارسا تقریباً همه در حال پیشرفت هستند.»
نولیتو با اشاره به درخشش پدری هم گفت: «او چند روز پیش یک نمایش کامل از نحوه بازی فوتبال ارائه داد. اینجا، آنجا، توپ کجاست؟ رافینیا و پدری، همین حالا، جزو پنج بازیکن برتر دنیا هستند. بگو ببینم، الان کسی را می‌شناسی که در سطح آنها باشد؟ نه دو ماه پیش، بلکه همین حالا!»

http://www.RaheNou.ir/fa/News/1045308/25-درصد-پولم-را-می‌دهم-تا-در-بازی-بارسا-بنفیکا-باشم
بستن   چاپ