راه ترقی
ورود 3000 اتوبوس برقی به ناوگان اتوبوسرانی در سال آینده
شنبه 25 اسفند 1403 - 16:41:08
راه ترقی - ایسنا / شهردار تهران با تأکید بر اینکه در نظر داریم کل شبکه زیرساخت شارژ خودروی برقی را در سطح بالایی تأمین کنیم، گفت: طبق قراردادمان بالغ بر بیش از 3000 اتوبوس برقی در سال آینده وارد خط اتوبوسرانی می‌شوند که تحول بزرگی ایجاد می‌کند و تعداد اتوبوس‌های فعال تهران به حدود 6000 اتوبوس می‌رسد و اراده کردیم که گام به گام به سمت انرژی‌های پاک در مقام تولید و نه مصرف برویم.
 علیرضا زاکانی در مراسم احداث‌ بزرگترین ایستگاه شارژ اتوبوس و تاکسی برقی در کشور و ساماندهی تاکسی برخط با بیان اینکه در 171 پویش امید و افتخار برخی از رویدادها تکراری بود همچون اصلاح تقاطعی اما برای شهر و شهروندان یک نیاز بود، گفت: در سال آینده 23 اصلاح تقاطعی دیگر نیز خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه در بخش اول سه ایستگاه شارژ برقی افتتاح شد و یکی از ایستگاه‌ها با تبدیل گاز به برق، ایستگاه دیگر نیز با پنل خورشیدی که انرژی پاک است فعالیت می‌کنند، گفت: اراده کردیم که گام به گام به سمت انرژی‌های پاک در مقام تولید و نه مصرف برویم.
بازار
شهردار تهران با بیان اینکه شبکه تأمین برق ناوگان، پایدار خواهد بود، گفت: دائما می‌گفتند شما که امکانات پایه برقی می‌آورید، برق را چگونه تأمین می‌کنید که باید بگویم ما در ساعات پیک برق کم داریم و یکی از ویژگی‌های ممتاز این رویکرد است که در ساعات غیر پیک برق را ذخیره می‌کند تا بتواند در ساعات پیک نیز ارائه خدمات داشته باشد.
زاکانی با بیان اینکه این انتهای کار نیست و مسیر ادامه دارد، اظهار کرد: در نظر داریم کل شبکه زیرساخت شارژ را در سطح بالایی تأمین کنیم و طبق قراردادمان بالغ بر بیش از 3000 اتوبوس برقی در سال آینده وارد خط اتوبوسرانی می‌شوند که تحول بزرگی ایجاد می‌کند و تعداد اتوبوس‌های فعال تهران به حدود 6000 اتوبوس می‌رسد.
وی ادامه داد: دومین اتفاق امروز، بهره‌مندی از ظرفیت جدید است که آنهم در حوزه تاکسی برقی است که در وهله اول 179 تاکسی برقی را وارد کردیم‌ که تعهدات مالی نسب به آنها داریم؛ اما اتفاق بزرگی در حال رخ دادن است که سطح تاکسی‌ها در حال ارتقاء است که 1700 تاکسی شاسی بلند وارد ناوگان می‌شوند و همزمان امروز 5 مجموعه برای خدمات پس از فروش این تاکسی‌ها افتتاح می‌شوند.
شهردار تهران با بیان اینکه قرار است 27 هزار و 500 تاکسی برقی به شهر بیایند که چهره شهر را تغییر خواهند داد و امید است نوسازی جدی تاکسی را با الگوی برقی داشته باشیم، گفت: 1740 تاکسی جدید نیز وارد می‌شود تا این مسیر ادامه یابد و آورده بالایی برای شهر دارد.
وی گفت: در قالب شیوه جدیدی برای تاکسی برخط، امکانی فراهم شد که شهروندان بتوانند با قائده مندی جدیدی از تاکسی استفاده کنند.
زاکانی در مورد تسهیلات رانندگان تاکسی با بیان اینکه قیمت تاکسی‌ها حدود یک میلیارد تومان است که قیمت ماشین است و این مبلغ نصف قیمت بازار است که تسهیلات متفاوت به رانندگان ارائه خواهد شد و اسقاط تاکسی نیز لحاظ می‌شود، گفت: ما متعهد به پرداخت تسهیلات هستیم و اساس این است که راننده تاکسی از منزلت برخوردار هستند و نیاز به آسایش دارند.
وی افزود: مایه مباهات است که با بخش اندکی از تاکسی‌ها خارج از سرویس روزانه بودند که با برخط شدن، دیگر تاکسی خارج از سرویس نداریم و همه فعال خواهند بود.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/1047563/ورود-3000-اتوبوس-برقی-به-ناوگان-اتوبوسرانی-در-سال-آینده
بستن   چاپ