راه ترقی - مهر / معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد از انفجار منزل مسکونی در اسماعیل آباد مشهد و تلاش آتش نشانان برای نجات سه نفر از زیر آوار خبر داد.
آتشپاد دوم حسین صالح اظهار کرد: ساعت 15:22 دقیقه شنبه 25 اسفند 1403 در پی تماس شهروندان با مرکز فرماندهی 125، مبنی بر انفجار یک منزل مسکونی در اسماعیل آباد بلافاصله آتش نشانان ایستگاههای 21، 38, 12 و 29 به محل حادثه اعزام شدند.
معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد افزود: بر اساس گزارش تیم حاضر در محل، بر اثر انفجار مواد محترقه در پاگرد ساختمان بخشی از منزل تخریب شده و سه نفر (مادر 50 ساله و دو فرزند 12 و 7 سالهاش) زیر آوار محبوس شده بودند.
وی بیان کرد: با تلاش نجاتگران آتش نشانی سه نفر مصدوم از زیر آوار خارج و تحویل عوامل اورژانس حاضر در محل گردیدند.
بازار
![]()
http://www.RaheNou.ir/fa/News/1047682/مصدومیت-مادر-و-2-فرزند-در-پی-انفجار-مواد-محترقه