راه ترقی
آخرین آمار تردها و تصادفات در طرح نوروزی؛ تاکنون 218 نفر جان باختند
يکشنبه 3 فروردين 1404 - 13:28:51
راه ترقی - فارس / معاون عملیات پلیس راهور فراجا از جان‌باختن 218 نفر از هموطنان در تصادفات در 8 روز اجرای طرح نوروزی خبر داد.
سردار محمد باقر سلیمی، معاون عملیات پلیس راهور فراجا در گفت‌وگو با فارس با اشاره به حجم بالای تردد در جاده‌ها، اظهار داشت: اهمیت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی به‌ویژه در ساعات پیک، بیش از پیش احساس می‌شود تا شاهد کاهش آمار تصادفات و جانباختگان باشیم.
وی گفت: در حال حاضر، طرح ترافیکی نوروز 1404 که از 25 اسفند 1403 آغاز شده، وارد نهمین روز خود شده که در این مدت، تصادفات جاده‌ای متاسفانه ادامه داشته و در این گزارش به تشریح آخرین وضعیت تصادفات درون‌ شهری و برون‌شهری پرداخته شده است.
معاون عملیات پلیس راهور فراجا تصریح کرد: بر اساس داده‌های موجود از سامانه‌های تردد شمار، از ابتدای طرح ترافیکی نوروز 1404 که از تاریخ 25 اسفند1403 آغاز شده، تا تاریخ 2 فروردین 1404، مجموعاً 192 میلیون تردد وسیله نقلیه در جاده‌های درون‌شهری و برون‌شهری کشور ثبت شده است که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته، یک درصد افزایش را نشان می‌دهد.
سردار سلیمی در ادامه اظهار داشت که در 24 ساعت گذشته (2 فروردین 1404)، در تصادفات درون‌شهری کشور، یک فقره تصادف فوتی رخ داده که متأسفانه دو نفر در این حادثه جان خود را از دست داده‌اند.
بازار
وی گفت: در این بازه زمانی، 177 فقره تصادف جرحی گزارش شده که منجر به مجروح شدن 214 نفر شد. 1053فقره تصادف خسارتی نیز در این مدت ثبت گردید و در مجموع 1231 فقره تصادف درون‌شهری در 24 ساعت گذشته گزارش شده است.
معاون عملیات پلیس راهور فراجا تصریح کرد: در بخش تصادفات برون‌شهری، در همین مدت 18 فقره تصادف فوتی رخ داد که 29 نفر در این حوادث جان باختند. همچنین 168 فقره تصادف جرحی ثبت شده که 276 نفر در آن‌ها مجروح شدند. 
وی ادامه داد: از سوی دیگر، 591 تصادف خسارتی در این بازه زمانی به ثبت رسید و در مجموع، 777 فقره تصادف در تصادفات برون‌شهری رخ داده است. مجموعاً در 24 ساعت گذشته، 2008 فقره تصادف در سراسر کشور گزارش شده که منجر به کشته شدن 31 نفر و مجروح شدن 490 نفر شد.
سردار سلیمی در بخش دیگری از گزارش خود به آمار کلی تصادفات از آغاز طرح ترافیکی نوروز 1404 اشاره کرد. 
وی گفت: طبق داده‌های موجود، در بازه زمانی 8 روزه از 25 اسفند 1403 تا 2 فروردین 1404، در مجموع 24190 فقره تصادف در کشور به ثبت رسید. در این مدت، 177 فقره تصادف فوتی رخ داد که 218 نفر در آن جان خود را از دست دادند. 
معاون عملیات پلیس راهور فراجا تصریح کرد:همچنین 4628 فقره تصادف جرحی ثبت شد که 6324 نفر مجروح شدند و 19385 فقره تصادف خسارتی نیز در این مدت گزارش شده است.
سردار سلیمی همچنین به بررسی علل وقوع تصادفات در این ایام پرداخته و گفت: “عدم توجه به جلو” بیشترین سهم را در تصادفات داشته و 43 درصد از کل تصادفات ناشی از این عامل بوده است. “تغییر مسیر ناگهانی” با 15 درصد، “انحراف به چپ” با 10 درصد و “عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه” با 14 درصد از دیگر علل عمده تصادفات هستند. همچنین، “عدم رعایت حق تقدم” 4 درصد و “واژگونی” نیز 33 درصد از تصادفات را تشکیل داده‌اند.
وی به ساعت وقوع تصادفات نیز اشاره کرد و اعلام کرد که بیشترین زمان وقوع تصادفات بین ساعت 16 تا 20 بوده که 26 درصد از کل تصادفات در این بازه زمانی اتفاق افتاده است.
سردار سلیمی در ادامه به استان‌هایی که بیشترین آمار تصادفات را در 24 ساعت گذشته به خود اختصاص داده‌اند، اشاره کرد. طبق آمارهای به دست آمده، استان های دارای بیشترین تردد تهران، البرز، گیلان، فارس، خراسان رضوی، مازندران و همچنین استان فارس در صدر جدول استان‌های دارای بیشترین تصادفات درون‌شهری قرار دارد. 
معاون عملیات پلیس راهور فراجا تصریح کرد:در تصادفات برون‌شهری، استان سیستان و بلوچستان بیشترین آمار را دارد و به دنبال آن استان فارس و غرب تهران در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند. به طور کلی، استان فارس در حال حاضر در صدر جدول آمار تصادفات درون‌شهری و برون‌شهری کشور در24 ساعت گذشته قرار دارد.
سردار سلیمی در پایان از رانندگان خواست تا با رعایت اصول ایمنی و قوانین راهنمایی و رانندگی، به ویژه در ساعات پیک تردد، از بروز تصادفات جلوگیری کرده و سفرهایی ایمن را تجربه کنند. 
وی همچنین تأکید کرد که مردم باید از پویش ملی “نه به تصادف” حمایت کرده و در راستای کاهش تلفات جاده‌ای همکاری کنند.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/1051057/آخرین-آمار-تردها-و-تصادفات-در-طرح-نوروزی؛-تاکنون-218-نفر-جان-باختند
بستن   چاپ