راه ترقی - ایسنا / وحید تاج، خواننده موسیقی ایرانی که قرار بود شامگاه 28 فرودینماه روی صحنه برود از این کار منع شد.
این هنرمند که قرار بود 28 فروردینماه با ارکستر ملل و به همراه یک خواننده اهل کشور آذربایجان در تالار اندیشه حوزه هنری اجرای برنامه کند، یک ساعت قبل از اجرای کنسرت علیرغم اخذ مجوزهای لازم و بلیت فروشی از اجرای برنامه منع شد و در نهایت خواننده آذربایجانی به تنهایی روی صحنه رفت.
بازار
![]()
آثار اجرایی این کنسرت دو زبانه که برای دو خواننده ایرانی و آذری نوشته شده بود، در نهایت تنها با بخش آذری برگزار شد و مخاطبان نتوانستند بخش فارسی را بشنوند.
گفته میشود که این خواننده به علت برگزاری کنسرت موسیقی با دو خواننده زن در خارج از کشور ممنوعالکار شده است، اما دلایل قطعی این ماجرا هنوز در پردهای از ابهام است.