راه ترقی
توقیف بیش از 4 هزار خودروی متخلف در تهران
يکشنبه 31 فروردين 1404 - 08:58:34
راه ترقی - مهر / رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از توقیف بیش از 4 هزار خودروی متخلف در پایتخت از ابتدای فروردین‌ماه خبر داد.
سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: همکاران بنده در پلیس راهور پایتخت، از ابتدای فروردین ماه تا 26 فروردین ماه سال جاری اقدام به توقیف بیش از 4 هزار خودروی رانندگان متخلف کردند.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در ادامه افزود: عمده تخلفات منجر به توقیف خودروها شامل سرعت و سبقت غیر غیرمجاز، عبور از چراغ قرمز، حرکات مارپیچ، حرکت با دنده عقب در آزاد راه‌ها و بزرگراه‌ها و..... بوده‌اند.
سردار موسوی پور در پایان گفت: رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، تعهدی است که هر یک از ما نسبت به خود، خانواده‌مان و جامعه داریم. پلیس راهور با هدف تضمین امنیت شهروندان و جلوگیری از وقوع حوادث تلخ، با جدیت و دقت بر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی نظارت دارد.
بازار

http://www.RaheNou.ir/fa/News/1064811/توقیف-بیش-از-4-هزار-خودروی-متخلف-در-تهران
بستن   چاپ