راه ترقی
حواشی شادی گل دیوانه‌وار، هدف اول رئال
سه شنبه 2 ارديبهشت 1404 - 13:22:39
راه ترقی - ورزش 3 / یک شادی گل خاص از آرنولد که آینده‌اش همچنان مبهم است، بازتاب و حواشی زیادی را در انگلیس به دنبال داشت.
ترنت الکساندر آرنولد، مدافع راست لیورپول و یکی از ستارگان این تیم، این روزها سخت در کانون توجهات قرار دارد. او پس از بازگشت از مصدومیت و در حالی که شایعات درباره آینده‌اش به اوج رسیده، با گلی تماشایی در دقیقه 75 بازی مقابل لسترسیتی، پیروزی 1-0 را برای لیورپول به ارمغان آورد. این گل، که با ضربه‌ای دیدنی به ثمر رسید، لیورپول را در آستانه قهرمانی لیگ برتر قرار داد؛ تنها یک پیروزی یا لغزش آرسنال برای کسب عنوان کافی است. با این حال، شادی پس از گل او و پرتاب پیراهنش به سمت پرچم کرنر، نه‌ تنها لحظه‌ای احساسی برای هواداران بود، بلکه بحث‌ها درباره وضعیت قراردادش را نیز داغ‌تر کرد.
آرنولد، که قراردادش در ژوئن 2025 به پایان می‌رسد، برخلاف محمد صلاح و ویرژیل فن‌دایک که قراردادهای خود را تا 2027 تمدید کرده‌اند، هنوز درباره آینده‌اش اظهارنظر روشنی نکرده است.
او پس از بازی مقابل لسترسیتی بار دیگر از صحبت درباره وضعیت قراردادش طفره رفت و گفت: «گفتم که در طول فصل درباره قراردادم صحبت نمی‌کنم. این روزها همیشه خاص هستند. گل زدن، بردن جام‌ها و... بودن در این لحظات خاص است.» این سکوت او باعث شده تا گمانه‌زنی‌ها درباره پیوستنش به رئال مادرید، که او را به‌عنوان هدف اصلی برای تقویت دفاع راست در تابستان آینده می‌بیند، شدت بگیرد.

راه ترقی

در حالی که هواداران لیورپول در ورزشگاه کینگ پاور با گل او به وجد آمدند، جیمی کرگر، اسطوره لیورپول، نظر متفاوتی دارد. او معتقد است که اگر آرنولد تعهدی برای ماندن در فصل آینده نشان ندهد، نباید در ترکیب اصلی باشد.
کرگر در اسکای اسپورتس گفت: «لیورپول باشگاهی نیست که بخواهد برای کسی مراسم خداحافظی برگزار کند.» او با وجود تحسین توانایی‌های بی‌نظیر آرنولد با توپ، که به گفته او «غیرقابل جایگزین» است، معتقد است که عدم قطعیت در مورد آینده او به تیم آسیب می‌زند. در مقابل، آرنه اشلوت، سرمربی لیورپول، با دفاع قاطع از بازیکنش، هرگونه تردید درباره تعهد او را «مضحک» خواند و از تلاش او برای بازگشت از مصدومیت و گلی که به ثمر رساند، تمجید کرد.
آرنولد در این فصل در 40 بازی، 4 گل و 7 پاس گل ثبت کرده و در مجموع دوران حرفه‌ای‌اش با لیورپول، در 350 بازی، 23 گل و 89 پاس گل به نام خود دارد. گلی که او مقابل لسترسیتی زد، اولین گل یک مدافع لیورپول به‌عنوان بازیکن تعویضی برای کسب پیروزی در لیگ برتر از زمان مارتین اسکرتل در سال 2011 بود. کاستاس سیمیکاس، هم‌تیمی او، نیز از شخصیت و تلاش الکساندر-آرنولد ستایش کرد و گفت: «او بازیکن فوق‌العاده‌ای است و به‌عنوان یک انسان بی‌نظیر است. خیلی برای بازگشت سخت کار کرد.»
با این حال، آینده الکساندر-آرنولد همچنان در هاله‌ای از ابهام است. او در شبکه‌های اجتماعی از «لحظات خاص» نوشت و از حمایت هواداران لیورپول، که تا آخرین لحظه تیم را تشویق کردند، قدردانی کرد. این بازیکن 26 ساله، که از آکادمی لیورپول رشد کرده، اکنون در موقعیتی پارادوکسیکال قرار دارد: از یک سو، او قهرمانی بالقوه لیگ برتر را به هواداران نزدیک‌تر کرده و از سوی دیگر، احتمال جدایی‌اش از باشگاهی که عاشقش است، هر روز پررنگ‌تر می‌شود. الکساندر-آرنولد با تمرکز بر لذت بردن از لحظات کنونی، گفت: «ما خیلی به قهرمانی نزدیک هستیم... فقط یک برد دیگر لازم است.» اگر او به رئال مادرید بپیوندد، بدون شک با کارنامه‌ای درخشان و به‌عنوان یک اسطوره از آنفیلد جدا خواهد شد.
بازار

http://www.RaheNou.ir/fa/News/1066246/حواشی-شادی-گل-دیوانه‌وار،-هدف-اول-رئال
بستن   چاپ