راه ترقی
شمار مصدومان زلزله روز گذشته در نزدیکی استانبول افزایش یافت
پنجشنبه 4 ارديبهشت 1404 - 09:45:33
راه ترقی - ایسنا / شمار مصدومان زلزله 6.2 ریشتری که روز گذشته (چهارشنبه) در نزدیکی استانبول ترکیه رخ داد به 236 تن رسیده است.
زمین لرزه ای به بزرگی 6.2 ریشتر روز گذشته استانبول و دیگر شهرها و استان های همجوار در شمال غربی ترکیه را لرزاند. به گفته مقامات ترکیه، گزارشی از تلفات یا خسارات جدی منتشر نشده است.
با این حال، شمار مصدومان این حادثه که پیش از این بیش از 150 تن اعلام شده بود، افزایش یافته و به 236 تن رسیده است. مقامات می گویند بیشتر جراحات ناشی از حملات پانیک و تلاش برای پریدن از ساختمان ها بوده است.
بازار
به گزارش یورونیوز، استانبول به عنوان یک شهر پرخطر برای یک زلزله بزرگ در نظر گرفته می شود و کارشناسان نسبت به وقوع زلزله 7 ریشتری در این شهر هشدار می دهند.
پس از وقوع زلزله، «یوسف تکین»، وزیر آموزش ملی ترکیه هم اعلام کرد که مدارس برای دو روز پنجشنبه و جمعه تعطیل خواهند بود.
همچنین زنان باردار، افراد دارای معلولیت، بازنشستگان و مادران دارای فرزند زیر 10 سال که در مشاغل عمومی فعال هستند هم دو روز به مرخصی اداری فرستاده شدند.
بسیاری از ساکنان استانبول در پی وقوع این زمین‌ لرزه سراسیمه به خیابان‌ها رفتند. آژانس مدیریت اضطراری ترکیه از ساکنان خواسته است که از ساختمان‌ها فاصله بگیرند.
این زمین لرزه تاکنون چندین پس لرزه نیز داشته است.
به گزارش بی بی سی، در فوریه 2023 هم زمین‌ لرزه‌ ای به بزرگی 7.8 مرکز و جنوب ترکیه و مناطق مرزی با سوریه را لرزاند که بیش از 50 هزار نفر کشته و زخمی شدند.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/1067193/شمار-مصدومان-زلزله-روز-گذشته-در-نزدیکی-استانبول-افزایش-یافت
بستن   چاپ