راه ترقی
فریده شجاعی: اختلافی بین تاجرنیا و نظری جویباری وجود ندارد
سه شنبه 9 ارديبهشت 1404 - 13:34:26
راه ترقی - آنا /نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال گفت: اختلافی بین تاجرنیا و نظری جویباری وجود ندارد، مدیرعامل نقش خودش را دارد و رئیس هیئت مدیره وظایف دیگری دارد که کارهای خودش را انجام می‌دهد.
 فریده شجاعی در حاشیه مراسم اعزام تیم ملی فوتسال بانوان به جام ملت‌های آسیا، در پاسخ به سوالی در مورد توئیت زدن‌های تاجرنیا رئیس هیئت مدیره استقلال اظهار داشت: سخنگوی باشگاه استقلال انتخاب شده است.
وی در مورد اختلاف مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره استقلال عنوان کرد: اختلافی بین تاجرنیا و نظری جویباری وجود ندارد. هیئت مدیره روی انتخاب بوژوویچ تصمیم گیری کرد. 
شجاعی در مورد حضور همزمان در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال و هیئت مدیره باشگاه استقلال تصریح کرد: به هر دو پستی که گرفتم علاقه زیادی دارم. به خاطر انتظار هواداران استقلال از خودم، نمی توانم استعفا بدهم! وزارت ورزش یا هر ارگانی صلاح بدانند در هر کدام از پست ها نباشم استعفا می دهم.
عضو هیئت مدیره استقلال در واکنش به اینکه فرشید سمیعی گفته مدیرعامل در استقلال اختیار تام ندارد، گفت: مدیرعامل نقش خودش را دارد و رئیس هیئت مدیره وظایف دیگری دارد که کارهای خودش را انجام می‌دهد. هر دو نفر هم فکر و در خدمت استقلال هستند. 
نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال تصریح کرد: خبر استعفای مرضیه جعفری از سرمربیگری تیم ملی بانوان صحت ندارد.
بازار
شجاعی در مورد تیم ملی فوتسال بانوان گفت: تیم ملی ما دو دوره قهرمان آسیا شده و برای دفاع از عنوان قهرمانی خود به مصاف حریفان می‌رود. در صورتی که اول تا سوم شوند سهمیه مسابقات جهانی را در فیلیپین که آبان ماه برگزار می‌شود، کسب می‌کنند. انتظار قهرمانی را از این تیم داریم.
وی در مورد اینکه تیم با کمبود مسابقات تدارکاتی اعزام می‌شود، افزود: نمی‌توان هر ماه برای هر تیمی مسابقه تدارکاتی گذاشت. ما در 6 رده فوتبال و فوتسال تیم داریم. نمی‌شود مرتب مسابقه تدارکاتی داشته باشیم، چون از پس ان بر نمی‌آییم. این تیم در ایونت‌های مهم حضور داشته و این موارد بازی‌های تدارکاتی است، روی چه چیزی اسم بازی تدارکاتی می‌گذارید؟ در حد توان فدراسیون از آنها حمایت شده، مبلغ پاداش‌هایی در نظر گرفته شده که شامل وزارت، ریاست جمهوری و فدراسیون است و مبلغ را نمی‌دانم.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/1069932/فریده-شجاعی--اختلافی-بین-تاجرنیا-و-نظری-جویباری-وجود-ندارد
بستن   چاپ