راه ترقی

آخرين مطالب

سرمقاله فرهیختگان/ قاضی قاطع نوشتارها

سرمقاله فرهیختگان/ قاضی قاطع
  بزرگنمايي:

راه ترقی - فرهیختگان / «قاضی قاطع» عنوان یادداشت روز در روزنامه فرهیختگان به قلم صادق امامی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
شعبه سی و نهم دیوان عالی کشور. پرونده چند ده شکایت از نگارنده، مدیرمسئول روزنامه «فرهیختگان» و خود روزنامه بعد از رأی منع تعقیب از سوی دادسرای رسانه و دادگاه کیفری، با اعتراض شکات متعدد، راهی شعبه دیوان عالی کشور شده بود. قاضی پرونده با یک جست‌وجوی ساده مشخص شد: «حجت‌الاسلام علی رازینی». قاضی‌ای که حتی آن‌هایی که سری در سیاست نداشتند، نامش را شنیده بودند.
پرونده افشای تخلفات یک مجموعه قرار است در شعبه‌ای رسیدگی شود که در رأس آن، نام قاضی‌ای به چشم می‌خورد که در سوابقش پرونده‌های پیچیده امنیتی مرتبط با داعش، محاربه و تهدید‌کنندگان امنیت ملی به‌وفور یافت می‌شود. فرصت پیدا کردیم که چنددقیقه‌ای قاضی پرونده را ببینیم. به دلیل اطلاع قبلی، فردی را هم که احتمالاً مستشار بود، فراخوانده بود تا توضیحات ما را بشنود. کمی توضیح دادیم و از اعمال‌نفوذ در پرونده ابراز نگرانی کردیم تا این را شنید، اخم‌هایش را در هم کشید که انگار نمی‌دانید دارید با علی رازینی صحبت می‌کنید؟ مصمم‌تر از این حرف‌ها به نظر می‌رسید که کسی – هر چند قدرتمند - بتواند با اعمال‌نفوذ، پرونده‌ای که به جمع‌بندی درباره آن رسیده را تغییر دهد. همین‌طور هم شد و علی‌رغم رایزنی‌ها و تماس‌ها و اعمال فشار‌ها، رأی پیشین که تبرئه روزنامه «فرهیختگان» بود، تأیید شد تا پس از نزدیک به 3 سال، یک پرونده با بیش از 30 شاکی، مختومه شود.

او اهل مماشات نبود و ازاین‌رو نیز وقتی در بجنورد، پس از رسیدگی به پرونده گروهک‌ها و صدور حکم 5 نفر، در واکنش به فضاسازی‌ها که گفته بودند 5 حکم برای این منطقه زیاد است! پاسخ داده بود که احکام براساس جرایم صادر شده است که حکمی شرعی است: «وقتی حکم شرعی بر اساس اعمال تعیین می‌شود، دیگر نمی‌شود که در این حکم چانه‌زنی کرد.»
خودش در رسیدگی به پرونده جنایت منافقین معتقد بود که به همراه 20 قاضی در کشور، کاری انجام داده که منافقین را در نطفه خفه کرده و امنیت همان زمان و سال‌های بعد را تضمین کرده است: «ازآن‌پس تضمین کردیم که منافقین هیچ‌گاه نمی‌توانند در این کشور قوت بگیرند؛ چراکه زمانی که در حال قوت‌گرفتن بودند، در نطفه خفه شدند.»
همین اقتدار نوشتن از مردی را که پیش‌ازاین در سال 1377 یکبار از سوءقصد جان سالم به در برده بود و شخصیتش آن‌قدر ارزشمند بود که در همان روز، رهبر معظم انقلاب با حضور در بیمارستان از وی عیادت کرده بودند، سخت می‌کند.
حجت‌الاسلام رازینی معتقد بود که دقیقاً همان کاری که حضرت علی(ع) با خوارج انجام دادند و به تعبیر خودشان چشم فتنه را کور کردند، امام خمینی(ره) و یارانش نیز چنین کردند و البته این رویکرد مقتدرانه در برابر جنایت‌کاران منافق، به معنای غیرعادلانه بودن اعدام آن‌ها در سال 1367 نبود که اگر چنین بود، دیگر نیازی به تشکیل هیئت 3 نفره وجود نداشت و در زندان اعلام می‌شد که آن‌ها را اعدام کنند.
این استواری در برابر جنایت‌کاران منافق باعث شد تا در نهایت نزدیک به سه دهه پس از ترور نخست، این قاضی برجسته روز گذشته در 71 سالگی ترور و به شهادت برسد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1016399/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش وزیر ورزش به شایعه حضورش در وزارت راه

دستفروشی در بساط قانون؛ از اجاره میلیونی پیاده‌روها تا سردرگمی در ساماندهی

تامین ارز واردات به مرز 58 میلیارد دلار رسید

برنامه های دولت چهاردهم برای رفع محرومیت و توسعه پایدار روستایی

افزایش 75 میلیون متر مکعبی گاز نسبت به سال گذشته

سراج: حضور در جام‌جهانی حق ابراهیم تهامی بود

وقتی سن برای رونالدو فقط یک عدد است

کفاشیان: دلیلی برای عدم صلاحیتم در اساسنامه ندیدم

کریستیانو رونالدو، اسطوره فوتبال جهان 40 ساله شد

واکنش رئال مادرید به انتقال بزرگ NBA

آغاز دور جدید تمرینات تیم ملی شمشیربازی سابر

بزرگترین بازگشت تاریخ در ضربات پنالتی!

رونالدو رؤیای بزرگش پس از بازنشستگی را گفت

آیا کفاشیان برای رد صلاحیت به فیفا شکایت می‌کند؟

پرسپولیس - النصر در آزادی

نامه رئیس فدراسیون فوتبال ترکیه به مهدی تاج

جلسه مهم و آنلاین نظری جویباری با ماتزاری در امارات

ارائه گزارش مالی دولت توسط رئیس خزانه‌داری در جلسه هیئت وزیران

روایت کاخ سفید از بخشنامه جدید ترامپ علیه ایران

آملی لاریجانی: تهدیدات آمریکایی‌ها همواره بوده؛ می‌خواهند با ترساندن ملت ایران به اهدافشان برسند

سخنگوی وزارت دفاع: در کمترین زمان ممکن می‌توانیم هواپیمای مسافربری بسازیم

عضو کمیسیون اجتماعی: اصلاح قانون مشاغل حساس با رویکرد پی‌نوشت دفتر رهبری انجام می‌شود

اظهارات وزیر نفت درباره پرونده کرسنت و توقیف ساختمان شرکت نفت در هلند

سیدحسن خمینی: الزاماً زدن زیر میز بازی نتایج خوبی ندارد

موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات بیش از سه هزار نفر از محکومان

رویا میرعلمی: تلاش کردم مخاطب با نقشم ارتباط بگیرد

نذری دادن فیروز

عکسی از هانس زیمر؛ آهنگساز معروف آلمانی در دهه 70

ضربان قلب جنین هنگام پخش موسیقی کلاسیک آرام می‌شود

انفجار مواد محترقه یک کشته و 5 مصدوم برجای گذاشت

انهدام شبکه سازمان‌یافته قاچاق سوخت؛ بازداشت 37 متهم در 5 استان‌

تغییر سرشماره پیامکی پست

کشف هزاران لیتر سوخت قاچاق در‌ هرمزگان‌

تغییر سیاست گوگل در استفاده تسلیحاتی و نظارتی از هوش مصنوعی

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

سرمقاله اطلاعات/ آیا فرصت آزمون و خطا هست؟

فارن پالیسی: آیا فشار بر ایران وارد فاز جدیدی می‌شود؟

بلاتکلیفی مجمع فوق العاده ایران خودرو

تونل وحشت واردات؛ بررسی موانع ورود کالا به کشور

حضور 47 تکواندوکار ایران در تورنمنت آزاد فجیره

سیمئونه: چرا گل‌های پسرم را جشن نگرفتم!

بختیاری‌زاده قصد جدایی از استقلال را ندارد

اشلوت: هیچ مربی‌ای در دنیا مثل من نیست!

فرصت طلایی پرسپولیس از دست رفت!

کفاشیان: دلیل بگویید تا دیگر کاندید نشویم!

تا آخر با رئال مذاکره کردیم، افتخار بزرگی بود

صحبت‌های علی دایی در مراسم افتتاحیه مسابقات فوتسال فرشتگان سندروم داون

عیادت مدیرعامل باشگاه تراکتور از هوادار آسیب دیده پرسپولیس

لقب جالب هواداران فنرباغچه به بازیکن پرسپولیس

پاسخ ظریف به شائبه‌های مطرح شده درخصوص شمخانی: مذاکرات هسته‌ای با وزارت خارجه است