واکنش نماینده اسبق مجلس به حواشی پیرامون ظریف: مسئله باید درون حاکمیت حل شود
سياسي
بزرگنمايي:
راه ترقی - ایسنا / سخنگوی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان در مجلس دهم، تاکید کرد: از نگاه بنده مجلس می تواند مهربانانه تر با آقای ظریف برخورد کرده و کلام های توهین آمیزی که بعضا از سوی برخی نمایندگان در خصوص آقای ظریف شنیده می شود، اخلاق سیاسی جامعه را هدف قرار می دهد.
محمدجواد جمالی نوبندگانی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به نقش وفاق ملی در حل مشکلات کشور، بیان کرد: بحث وفاق از نگاه بنده موضوع جدیدی نیست، اما حلقه گمشده امروز جامعه است. این روزها در دهه فجر هستیم و جا دارد به این نکته اشاره کنم که در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی نیز حضرت امام همواره بر روی وحدت کلمه و وحدت اقشار مختلف جامعه تاکید داشتند. طبیعی است که هر چقدر از ابتدای پیروزی انقلاب جلوتر آمدیم با عقاید و سلایق مختلف روبه رو شدیم. لذا اختلاف نظرها بیشتر شد.
جریان های سیاسی باید به این بلوغ برسند که منافع ملی بر منافع گروهی ارجح است
وی در ادامه اظهار کرد: اختلاف نظر به خودی خود مشکلی ندارد، اما توافق و وفاق پیرامون اصول اساسی انقلاب اسلامی مهم است. از نگاه بنده وفاق به این معنی نیست که پست ها را بین گروه های مختلف تقسیم کنیم تا آن ها به اتفاق راضی به وفاق شوند، بلکه بایستی گروه ها و شخصیت های سیاسی آنقدر به بلوغ سیاسی، اجتماعی و انقلابی رسیده باشند که بدانند منافع ملی بر منافع شخصی و گروهی ارجح است. از سوی دیگر جریان ها و گروه های سیاسی باید شناخت دقیقی از اوضاع داشته باشند. لازم است گروه های سیاسی دشمن شناسی خوبی داشته باشند.
دشمن می کوشد تا به وسیله دوستان مسائل فرعی را به مسائل اصلی تبدیل کند
این عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: گروه ها و شخصیت های سیاسی باید بدانند که مسائل فرعی را نباید به مسائل اصلی تبدیل کنند. یکی از مشکلاتی که امروز در جامعه با آن مواجه هستیم همین است. دشمن به وسیله دوستان ما کاری می کند تا یک مسئله فرعی به مسئله اصلی تبدیل شود و انرژی کشور بر سر این مسائل فرعی به هدر برود. امروز ما با دشمن قداری مانند ترامپ و نتانیاهو مواجه هستیم. اگر بنا باشد که مذاکره ای برای حل مشکلات مردم صورت گیرد، دشمن بایستی بداند که پشت تیم مذاکره کننده یک ملت با اتحاد ایستاده است. این موضع قدرت خیلی مهم است.
باید دست از خودخواهی ها برداریم
وی در ادامه تاکید کرد: اگر ما هر روز در جامعه تنش اجتماعی ایجاد کرده و مسائل فرعی را مطرح کنیم راه درستی نمی رویم. امروز با مسائل و مشکلات معیشتی، ناترازی در حوزه انرژی و تغییرات در منطقه خاورمیانه مواجه هستیم. لازم است با تدبیر بیشتری گام برداریم. وفاق به معنای وحدت حول محور انقلاب اسلامی و منافع ملی یک ضرورت است و بایستی انجام شود. همه جریان ها و همه شخصیت ها باید به شکل گیری این وفاق کمک کنند. حتی اگر نظر مخالفی دارند باید کمک فکری کنند.از همه مهم تر این بوده که قوای سه گانه باید با یکدیگر هم افزایی داشته باشند. در این شرایط خاص که از نگاه بنده شرایط مدیریت بحران است، باید دست از خودخواهی ها برداشت و در مسیر اهداف انقلاب اسلامی گام برداشت.
مسئله ظریف باید درون حاکمیت حل شود
وی در واکنش به حواشی ایجاد شده پیرامون مسئولیت آقای ظریف در دولت، بیان کرد: از نگاه بنده در این موضوع اشکال از هر دو طرف است. دولت می توانست به نحوی عمل کند که قانون مصوب مجلس را زیرپا نگذارد. از جهت دیگر نیز مجلس می تواند مهربانانه تر با ظریف برخورد کند. کلام ها توهین آمیزی که بعضا از سوی برخی نمایندگان در خصوص آقای ظریف شنیده می شود، اخلاق سیاسی جامعه را مورد هدف قرار می دهد. جوانان و نوجوانان ما که این مطالب را می شنوند برای آنان خوشایند نیست.
سخنگوی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان در مجلس دهم، تصریح کرد: این نوع ادبیات در خصوص آقای ظریف از زبان نمایندگانی که عصاره فضائل ملت هستند، پسندیده نیست. می شد با ادبیات و لحن بهتر و متین تر در چارچوب قانون گام برداشت. اکنون مجلس بر مصوبه خود اصرار دارد، اما بنده فکر می کنم که این موضوع باید درون حاکمیتی حل شود تا فضا اینگونه مسموم نشود. اکنون فضای بدی ایجاد شده است. این موضوع زمان و انرژی مجلس را درگیر کرده است. می توان این مسئله را خیلی بهتر مدیریت کرد.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
-
يکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۷:۲۰
-
۱۶ بازديد
-
-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1024364/