راه ترقی

آخرين مطالب

نشست خبری رئیس مجلس و همتای عراقی/ قالیباف: ایران و عراق برای حمایت از جبهه مقاومت مصمم هستند سياسي

نشست خبری رئیس مجلس و همتای عراقی/ قالیباف: ایران و عراق برای حمایت از جبهه مقاومت مصمم هستند
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / محمدباقر قالیباف در نشست مشترک خبری با همتای عراقی خود گفت: ایران و عراق برای حمایت از جبهه مقاومت و دفاع از اسلام و عزت امت اسلامی مصمم هستند.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر امروز دوشنبه پس از دیدار محمود المشهدانی رئیس پارلمان عراق که در رأس هیاتی به تهران سفر کرده است، در نشست خبری مشترک گفت: عراق همسایه دینی، تمدنی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، امنیتی و دفاعی ما است. در حقیقت مردم و پارلمان و دولت عراق همه یکپارچه در حوزه صلح و ثبات در منطقه و توسعه روابط دو جانبه و تاثیر در جهان اسلام و سطح بین الملی در اوج هماهنگی و همکاری و تاثیرات جدی است.
وی افزود: هر دو کشور مصمم است که از جبهه مقاومت برای دفاع از اسلام و عزت امت اسلامی در میدان بوده و حمایت کنیم و روابط اقتصادی و سیاسی خودمان را توسعه داده و مخصوصا در ثبات و صلح منطقه با دیگر کشورهای همسایه و اسلامی چه کشورهای عربی و غیرعربی اسلامی توسعه روابط خودمان رو دنبال کنیم.
وی افزود: در جلسه امروز بر توسعه روابط پارلمانی و بخش مربوط به فعال کردن کمیسیون ها در عرصه‌های اقتصادی و مخصوصا تبادلات در بحث‌های جاده‌ای، بحث مربوط به ریلی و توسعه ریلی و ارتباط با تاکید بر راه آهن خرمشهر به بصره، لایروبی و همکاری ها در حوزه مسائل دانش بنیان و علمی و دانشگاهی و بحث مهم ارتباطات زیارتی و گردشگری و پیمان‌های حوزه مرزی و برقراری امنیت پایدار در مرزهای دو کشور مورد تاکید پارلمان‌های هر دو کشور قرار گرفت.
قالیباف با اشاره به آخرین سفر رئیس جمهور کشورمان به عراق گفت: در سفر رئیس جمهور به عراق تفاهم‌نامه‌ای امضا شد که این موضوع در نشست امروز به عنوان یک اولویت در صدر کار پارلمان‌های دو کشور مورد توجه قرار گرفت. مقرر شد برای اجرایی شدن آن پارلمان‌های دو کشور تلاش کنند.

محمود المشهدانی رئیس پارلمان عراق نیز در نشست خبری مشترک گفت: در گفت‌وگوها موارد مختلفی از جمله موضوعات و پرونده‌های اقتصادی و مرزی، آب، راه آهن، همکاری های اقتصادی و امنیتی، مشکلات مرزها و قاچاق، وجود گروه های مسلح و وجود اپوزیسیون در نزدیکی مرزها پرداختیم.
وی افزود: در گفت‌وگوهای خودمان به موضوع ارتباط میان مجالس پرداخته و وضعیت منطقه به ویژه پیامدهای مربوط به جنگ غزه و همچنین تحولات در سوریه را مورد بررسی قرار دادیم؛ نظر ما این است که نباید اجازه دهیم امنیت و ثبات منطقه مورد تهاجم قرار گیرد و آسیب بپذیرد لذا راه‌های مختلفی جهت حمایت از ثبات در منطقه مورد گفت‌وگو قرار دادیم. ما نیازمند امنیت پایدار در منطقه و در کشورهای خودمان هستیم.
رئیس پارلمان عراق بیان کرد: امیدوارم که شاهد اقتصاد و شکوفای بیش از پیش برای جمهوری اسلامی ایران باشیم. ما در این راه باید همکاری های متعددی در زمینه های مختلف داشته باشیم.
وی با بیان اینکه ما با جمهوری اسلامی ایران در زمینه های مختلف روابط داریم، گفت: عراق یکی از کشورهای مهم در از کشورهای عربی و اسلامی است و ما در کنار ایران به مانند دو بال حرکت کرده و همکاری خود را ادامه خواهیم داد. امیدواریم همچنان شاهد گفت‌وگوهای مداوم و سازنده بین ایران و سایر کشورها باشیم.
رئیس پارلمان عراق تاکید کرد: امیدواریم شاهد پیروزی و موفقیت بیش از پیش در برای جمهوری اسلامی ایران باشیم. ما زمینه‌های مختلف دیگری از جمله آرمان فلسطین داریم که جزو اصول خدشه ناپذیر هر دو کشور بوده که بر روی آن تاکید داریم.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1025044/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آماری عجیب از فرآورده‌های قاچاق مربوط به کارت سوخت

پیش بینی قیمت دلار 16 بهمن 1403

پژوهشگر اقتصادی: نرخ دلار از 84 تومان بالاتر نمی‌رود

لایحه ایجاد سازمان بازرگانی به کجا رسید؟

باز شدن پرچم بزرگ و متفاوت هواداران استقلال هنگام ورود بازیکنان دو تیم به زمین

گل زودهنگام آبی ها؛ گل اول استقلال به الشرطه توسط کوجو

گل قیچی برگردون دیدنی بابی فیرمینو در دیدار الاهلی و السد

خروج به موقع حسینی جلوی موقعیت الشرطه را گرفت

صحنه مشکوکی که بازیکنان استقلال اعتقاد به پنالتی داشتند

شوت خطرناک بازیکن الشرطه که با اختلاف کم از بالای دروازه استقلال به بیرون رفت

گزارش زنده؛ استقلال 1 _ 0 الشرطه

بدشانسی آبی‌ها در دو موقعیت ایجاد شده روی دروازه الشرطه

متن سیاست‌نامه راهبرد وفاق برای تأمین امنیت ملی ایران منتشر شد

دیدار سفیر طالبان در تهران با مدیرکل وزارت خارجه ایران

اژه‌ای در دیدار با رئیس مجلس عراق: پشتیبانی از محور مقاومت را ادامه می‌دهیم

تاکید روسای مجالس ایران و عراق بر ارتقای روابط دوجانبه

حضرتی: هدف اصلی نشست سران سه قوه نمایش همدلی و وفاق ملی میان قوای سه‌گانه بود

واکنش تهیه‌کننده «بچه‌ مردم» به احتمال سانسور فیلمش در زمان اکران

اعتقاد نداشتن خانم گوینده به بعضی از اخبار!

ماجرای دعوای امیررضا دلاوری و کارگردان فیلم «شمال از جنوب غربی» چه بود؟

هومن حاجی عبدالهی: خیلی دوست داشتم نقش جدی بازی کنم

در کمال تعجب مسعود فراستی از فیلم «رها» خوشش آمد!

بهزاد خلج در نقش دکتر کاظمی

خوش و بش پژمان جمشیدی با یک روحانی در کاخ جشنواره

قصه تازه شهاب حسینی و لاله مرزبان بحث‌برانگیز شد

از دوبلوری «حامد بهداد» در نقش مهدعلیا تا مشکلات تولید انیمیشن

سیروس میمنت: جشنواره فجر بهترین زمان برای دعوت از بازیگران قدیمی است

نماهنگ بسیار زیبا در وصف ایران

خبر خوش تامین اجتماعی برای بیمه‌شدگان؛ با دستمزد بهتری بازنشسته می‌شوید

شلیک مرگبار به زن جوان در مهمانی

کلاهبرداری 400 میلیاردی با ترفند خرید خودرو

کلاهبرداری با ارسال پیامک کمک معیشتی؛ متهم دستگیر شد

پرجمعیت‌ترین استان کانادا قرارداد با استارلینک را فسخ کرد

آماری از طرح جدید فروش کتاب

ائتلاف نامقدس؛ زخم اختلافات ایدئولوژیک بین شورشیان سر باز کرده است

جریان‌شناسی فروشندگان طلای آنلاین

ادامه روند افزایش قیمت طلا؛ ربع سکه ثابت ماند

معرفی دو آلت کوین مستعد خرید در بازار نزولی از سوی هوش مصنوعی دیپ سیک

تمرکز سرمایه‌ها بر بازار طلا؛ تحلیلی بر نوسانات بازارها در روزی که گذشت

الهلال برابر پرسپولیس آبی نخواهد پوشید!

مهاجم استقلال متخصص گلزنی در آسیا

انریکه پرونده نقل و انتقالات پی‌ اس‌ جی را بست

رئال را از کوپا دل ری حذف می‌‎کنیم

ریتم بازی استقلال در اختیار ستاره گابنی

شمارش معکوس شروع شد؛ طلسم را بشکن کوجو!

هدیه بیست میلیون یورویی گواردیولا به بارسا

ژسوس: مقابل پرسپولیس کاملا جدی خواهیم بود

نیمار با هلی‌کوپتر در تمرینات سانتوس

لیست 23 نفره مدعی اول قهرمانی آسیا

سرباز انگلیسی به اتهام جاسوسی برای ایران به زندان محکوم شد