راه ترقی

آخرين مطالب

فاطمه مهاجرانی: از بازگشت برخی هنرمندان به فضای هنری خوشنودیم فرهنگ و هنر

فاطمه مهاجرانی: از بازگشت برخی هنرمندان به فضای هنری خوشنودیم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / سخنگوی دولت در حاشیه تولد هنرمندان بهمن ماهی نکاتی را درباره جشنواره‌های فجر عنوان و از بازگشت تعدادی از هنرمندان به فضای کار هنری ابراز خوشنودی کرد.
فاطمه مهاجرانی در گفتگو با خبرنگاران حاضر در برنامه با تبریک اعیاد شعبانیه و ایام دهه فجر، از برگزارکنندگان جشنواره‌های فجر قدردانی کرد و افزود: خدا قوت می‌گویم به همه کسانی که در این ایام در جشنواره‌ها زحمت می‌کشند؛ اعم از نمایش، موسیقی، فیلم و سایر فعالیت‌هایی که در چند سال اخیر خدا را شکر افزایش یافته است. 
 هنرمندان به عنوان یکی از بازیگران عرصه فرهنگ، نقش مهمی در کشور دارند و به همین جهت در برنامه‌های دولت نیز حمایت از هنرمندان وجود دارد. امیدوار هستیم که شاهد بهبود وضعیت آنان هم‌ به لحاظ کاری و هم سایر گشایش‌هایی که انتظار داریم، باشیم. 
او در ارزیابی جشنواره‌های فجر توضیح داد: در جشنواره‌ها یکی دو کار دیدم و خوب بودند؛ البته واقعیت این است که برای من، که جشنواره‌های دهه 60 را دیده‌ام و آن شور و هیجان را تجربه کرده‌ام، طبیعی است که احساس کنم فاصله وجود دارد. همه کسانی که آن روزگار را دیده‌اند، به‌خصوص دهه 60 و 70، همین احساس را دارند. دهه 70 واقعاً پرشکوه و پرشور بود و با آن زمان تفاوت دارد، ولی همین که هنرمندان در عرصه جامعه حضور دارند، نشان می‌دهد اوضاع خوب است. 
سخنگوی دولت با ابراز خوشنودی از حضور دوباره تعدادی از هنرمندان به فضای هنری ادامه داد: این برگشت هم خیلی مهم است. 
مهاجرانی در بخش دیگری از این گفتگو در پاسخ به اینکه هنرمندان تئاتر همیشه احساس می‌کنند که در مقایسه با سینما، مهجور واقع شده‌اند و به اندازه‌ای که شایستگی دارند، مورد توجه قرار نمی‌گیرند، آیا می‌توانیم امیدوار باشیم که تئاتر هم در سطوح بالاتری از وزارت ارشاد مورد توجه قرار بگیرد؟ توضیح داد: واقعیت این است که نمایش یا تئاتر، یکی از هنرهایی است که در همه دنیا به نوعی مخاطب خاص دارد. جنس تئاتر با سینما مقداری متفاوت است. بنابراین طبیعی است که لزوماً همه کسانی که به سینما می‌روند، تئاتر نمی‌بینند. این تفاوت به خاطر ذات این هنر است و می‌شود گفت قشر خاص‌تری را هدف قرار می‌دهد. اما با توجه به جهت‌گیری بسیار مناسبی که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دارد و مشخصاً معاون هنری، امیدوارم اتفاقات بسیار خوبی در جامعه هنری به‌خصوص در تئاتر رخ بدهد و شاهد درخشش بیشتری نسبت به گذشته در این هنر باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1025180/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش بینی قیمت طلا و سکه 16 بهمن 1403

کالای آلمانی در رتبه چهارم واردات ایران

برندهای فاتح بازار ایران در تحریم

واکنش دلار تهران به تعرفه‌های ترامپ

خلاصه بازی استقلال 1_ 1 الشرطه

انتقاد برهانی از تعویض های استقلال

اعتراض هواداران استقلال پس از پایان بازی

بهترین بازیکن زمین؛ کوجو از استقلال

پنالتی استقلال سوخت؟

مثل بازی رئال؛ داور اتلتیکو-مایورکا هم محروم شد

گلزنی کریستیانو رونالدو در بازی امشب النصر مقابل الوصل از روی نقطه پنالتی

گفتگو با سرهنگ صانعی مدیرعامل تیم پدافند ارتش درخصوص کودک معلول فوتسالیست

صحبت های زهرا لطف آبادی، بهترین دروازه بان لیگ برتر فوتسال بانوان

مسن‌ترین بازیکنان لیگ برتر انگلیس در سال 2025؛ با حضور میلنر، واردی و یانگ

کورسوی امید در پله آخر؛ کار استقلال برای صعود سخت شد

تشریح جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی؛ هیچ تصمیمی برای مذاکره با آمریکا وجود ندارد

مخبر: آینده کشور در اختیار تولیدات فناورانه است

فیلم نصب درجه سرداری شهید سید مهدی موسوی توسط شهید رئیسی

زیباکلام: به ما می‌گویند پنجاه‌وهفتی و اگر به عقب برگردم باز هم در انقلاب شرکت می‌کنم

رسانه رسمی دولت «علی شمخانی» را «مسئول پرونده هسته ای ایران» نامید

هشدار ایران نسبت به تکرار نسل‌کشی غزه در کرانه باختری

لباس عجیب شبنم قلی ‌خانی در دبی!

2 فیلم جنگی که مسعود فراستی را به وجد آورد!

وقتی حامدزاده در گیر ممیزی می شود

بهزاد فراهانی: جای دختر کوچکم اینجا خالی است

امیر نادری: کارگردان «ماریا» پدیده تازه‌ سینمای ایران است

حسین رامه،: ما نسل پیچیده‌ای هستیم و خیلی خوب بود که فیلمی در مورد ما ساخته شد

در سومین روز چهل و سومین جشنواره فیلم فجر چه گذشت؟

2 عکس جدید از ماهور الوند و محمدرضا فروتن

حسام‌فر: چند راوی بودن به داستان کمک می‌کند

ستایش دهقان بازیگر فیلم «چشم بادومی»: برای این نقش مربی کُره‌ای داشتم

همخوانی زیبای «عالیم قاسم اف» و علیرضا قربانی

افت تحصیلی دانش آموزان در رشته‌های علوم پایه و ریاضی

سوال از دانشجویان تحصیل کرده در خارج: چرا برگشتید؟

خروسی که گنجینه کشور ژاپن است

پلمب 300 واحد صنفی که با اتباع غیرمجاز همکاری کردند

نخستین مرکز آزمون تصادف راه‌اندازی می‌شود

انجام 11 هزار پیوند کبد و کاشت 2 هزار حلزون شنوایی در کشور

هوش مصنوعی تا 10 سال آینده 60 درصد مشاغل امروزی را حذف می‌کند

عشق پنهان کردنی نیست!

پیش بینی بورس سه شنبه 16 بهمن 1403

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: اگر اقتصاد مردمی نشود، سقوط می‌کنیم

گل اول الشرطه به استقلال توسط رِوان امین

حضور امیر قلعه‌نویی در ورزشگاه آزادی برای تماشای بازی استقلال - الشرطه

حضور نظری جویباری مدیرعامل باشگاه استقلال در جایگاه ویژه ورزشگاه آزادی

بدشانسی بزرگ؛ گل رامین رضاییان به دلیل آفساید مردود اعلام شد

ستاره اردن در جام ملت‌ها به رن پیوست!

گزارش زنده؛ استقلال 1 - 1 الشرطه

سیو دیدنی دروازه‌بان الشرطه مانع از گلزنی رضاوند شد

ابلاغ بخش اول قانون بودجه سال 1404 از سوی رئیس‌جمهور