راه ترقی

آخرين مطالب

رئیس شورای عالی انجمن حسابداران خبره ایران: بدهی‌های «بابک زنجانی» تسویه شد سياسي

رئیس شورای عالی انجمن حسابداران خبره ایران: بدهی‌های «بابک زنجانی» تسویه شد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایلنا / رئیس شورای عالی انجمن حسابداران خبره ایران درباره پرونده بابک زنجانی گفت: موضوع پرونده بابک زنجانی این بود که پول دریافت شده را به کشور باز نگرداند که در مرحله اول اموال وی ضبط شد و با توجه به افزایش ارزش افزوده اموال زنجانی، بدهی وی تسویه شده‌است. این تسویه بدون احتساب دارایی زنجانی در بانک مالزی بوده و این قبیل اموال، دارایی مازاد متعلق به خود این فرد محسوب می‌شود و براساس سیتسم دادستانی بدهی‌های زنجانی تسویه شده است. 
کاظم وادی‌زاده، رئیس شورای عالی انجمن حسابداران خبره ایران در مراسم افتتاح کلینیک امور مالی در جمع خبرنگاران درباره چرایی عدم کشف فرار مالیاتی و پولشویی در حسابرسی‌ها اظهار داشت: در دنیا حسابرسی در رشته‌های مختلفی انجام می‌شود، برای مثال از حسابرسی رعایت نمی‌توان انتظار کشف تخلف را داشت و حسابرسی دادگاهی موظف به کشف تخلفات است. 
وی ادامه داد: اساسا سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی بیشترین کشف را تخلفات مالی دارند و در دنیا ٩5 درصد تخلفات از طریق حسابرس دادگاهی و قضایی و قانونی کشف و بررسی می‌شود. 
رئیس شورای عالی انجمن حسابداران خبره ایران گفت: بیشترین تخلفات در ایران بیرون از بنگاه رخ می دهد و نهادهای امنیتی تیم‌های اقتصادی دارند که بخشی از تخلفات از طریق مخبر و سوت زن به اطلاع نهادهای امنیتی می‌رسد. پرونده‌های شهرام جزایری و بانک زنجانی هم از این طریق ردیابی و بررسی شدند. 
وی تاکید کرد: در ایران کمتر از یک درصد تخلفات از طریق حسابدار کشف شده و ٩٩ درصد از طریق نهادهای امنیتی کشف می‌شوند. 
وادی‌زاده در پاسخ به سوال ایلنا درباره نحوه کشف پولشویی در معاملات مرز ارز اظهار داشت: در حال حاضر قانونی برای رمز ارز ها نداریم و معاملات آن ثبت نمی‌شود بنابراین در دفاتر شناسایی نمی‌شوند بنابراین مالیاتی هم پرداخت نمی‌کنند اما تیم‌های امنیتی از طریق تراکنش‌های بانکی این معاملات ردیابی و آن را کشف می کنند و تا کنون هم پولشویی از طریق رمز ارز کشف شده و چند پرونده پولشویی با رمز ارز با ارزش بالای ٢٠ همت شناسایی شده‌است.

رئیس شورای عالی انجمن حسابداران خبره ایران درباره پرونده بابک زنجانی گفت: موضوع پرونده بابک زنجانی این بود که پول دریافت شده را به کشور باز نگرداند که در مرحله اول اموال وی ضبط شد و با توجه به افزایش ارزش افزوده اموال زنجانی، بدهی وی تسویه شده‌است. این تسویه بدون احتساب دارایی زنجانی در بانک مالزی بوده و این قبیل اموال، دارایی مازاد متعلق به خود این فرد محسوب می‌شود و براساس سیتسم دادستانی بدهی‌های زنجانی تسویه شده است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1025992/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش بینی بورس چهارشنبه 17 بهمن 1403

واریزی ویژه برای این گروه از بازنشستگان کشوری

تحلیلی از راهکار اضطراری تامین مسکن

رئیس‌کل گمرک: 9 میلیون و 861 هزار تن کالای اساسی وارد کشور شده است

پیش بینی قیمت طلا و سکه 17 بهمن 1403

گل دوم الغرافه به پاختاکور توسط خوسلو که به دلیل آفساید مردود اعلام شد

تمرینات مدافعی که گل قیچی‌برگردان می‌زند!

گولسیانی، بازیکن پرسپولیس: برای این بازی آماده‌ایم و باید حداقل یک امتیاز بگیریم

سید جلال حسینی: تصمیم خودم بود که نباشم

ورزشگاه در عراق ساخته شده اما رایگان نه

گل اول الهلال به پرسپولیس توسط مالکوم

واکنش ضعیف گندوز؛ گل دوم الهلال به پرسپولیس توسط کانسلو

واکنش ضعیف گندوز؛گل دوم الهلال توسط کانسلو در دقیقه 25

گزارش زنده؛ الهلال 2 - 0 پرسپولیس

واشنگتن پست: ترامپ به نتانیاهو درباره بازگشت ایران به صحنه هشدار خواهد داد

جلیلی: انقلاب اسلامی خیلی از مناسبات را بر هم زد

رایزنی‌های تخت‌روانچی در آنکارا

یک مقام امنیتی دروغ جدید نیویورک تایمز را تکذیب کرد

سنگ تمام فراستی برای سازندگان فیلم «شمال از جنوب غربی»

تیزر «آبان؛ پسردلفینی2» منتشر شد

خاطره جالب علی هاشمی از اشتباه گرفتن او با برادرش توسط مردم

نظر فریدون نجفی در مورد سعید آقا خانی و سارا بهرامی

گزارشی از فتوکال و حاشیه‌های نشست فیلم سینمایی «اشک هور»

ابراز علاقه استاد نصیریان به شهاب حسینی

پای کی‌پاپ به سینمای اهالی رسانه باز شد

سخنگوی دولت در حاشیه جشنواره فجر: در اینکه سیاست‌های اقتصادی جامعه را آزرده خاطر کرده است؛ تردیدی نیست

سجادی حسینی بازیگر «خاتی»:در طول پروژه شنوایی‌ام را از دست دادم

علی عامل هاشمی بازیگر «خاتی»: فیلم کاملا در دل طبیعت است گویی نقش اصلی فیلم حیواناتند

آهنگ عاشقانه و پر احساس «خورشید و ماه» از حامیم

حمله کوسه به ساحل؛ یک دختر نوجوان کشته شد

کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌ قبول قرار گرفت

یک مقام مسئول: آماری از میزان داروی تقلبی در کشور موجود نیست

کاهش تمایل جوانان 18 تا 24 سال به تحصیلات آکادمیک

تهران یخ می‌زند

عربستان برای صدور ویزا محدودیت جدیدی اعمال کرد

یک سیاره آخرالزمانی و افسانه‌ای که در آسمان‌ها گم شد

به دنیا دل مبند ای دل

کتاب برنده نوبل اقتصاد منتشر شد

نماینده سابق مجلس: اینکه «ایران تا وقتی در قعر جهنم قرار نگرفت، مذاکره نکند» تفکری ویرانگر است

تیر رادیکال ها به سنگ خورد

گزارش یک نظرسنجی؛ اعداد درباره وضع اجتماعی دولت چه می‌گویند؟

ماجرای دلارهای ایرانی؛ انسداد از «سئول» تا «دوحه»

فرزین: تسهیل ارتباطات بانکی و پولی بین‌المللی برای بازرگانان و تجار با کشورهای مقصد را دنبال می‌کنیم

به پیامک‌های واریز سهام عدالت بدون شماره معتبر رسمی اعتماد نکنید!

گل اول الغرافه به پاختاکور توسط فرجانی ساسی

تصمیم جالب کارتال برای خط دفاعی پرسپولیس

پرسپولیس امشب وینگر نخواهد داشت

برخورد گتوزو، سرمربی هایدوک اشپلیت، با دستیارش در کنار زمین

ستاره ژاپنی بعد از 7 ماه برای بایرن بازی می‌کند!‏

سورپرایز کارتال؛ دورسون فیکس شد!