راه ترقی

آخرين مطالب

واکنش معاون اول رئیس جمهور به اظهارات ترامپ: درمورد سلاح هسته‌ای فتوا داریم، خیالش راحت باشد سياسي

واکنش معاون اول رئیس جمهور به اظهارات ترامپ: درمورد سلاح هسته‌ای فتوا داریم، خیالش راحت باشد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / معاون اول رئیس جمهور در واکنش به اظهارات اخیر ترامپ با یادآوری اینکه در زمینه سلاح هسته‌ای فتوا داریم که فعالیت غیرصالح آمیز هسته‌ای ممنوع است، در واکنش به احتمال دیدار ترامپ و پزشکیان نیز گفت: دیدار دو انسان ممکن است انجام شود ولی امروز در دستور کار جمهوری اسلامی نیست.
محمدرضا عارف در حاشیه جلسه هیات دولت و بازدید از از نمایشگاه توسعه همکاری‌های دفاعی – ملی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که به منظور معرفی برخی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این وزارتخانه در حیاط ساختمان هیئت دولت برقرار شد، در جمع خبرنگاران با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: از وزیر دفاع تشکر می کنم که این فرصت را به وزرا دادند که اقدامات خوب این وزارت خانه را از نزدیک مشاهده کنند. نمایشگاه خوبی توسط وزارت دفاع برگزار شد. بخشی از این نمایشگاه مربوط به امنیت غذایی بود. ما در روغن وابسته هستیم که کارهای ارزشمندی برای رفع وابستگی انجام شده است.
وی در ادامه به اظهارات اخیر ترامپ واکنش نشان داد و گفت: راهبرد جمهوری اسلامی شفاف و با ثبات بوده است. در زمینه دفاعی دنبال خودکفایی هستیم، اهل جنگ نیستیم، اما اهل دفاع هستیم. در زمینه هسته ای معتقدیم همه کشورها باید از فناوری صلح آمیز استفاده کنند. در زمینه سلاح هسته ای فتوا داریم که فعالیت غیرصالح آمیز هسته ای ممنوع است. خیال او راحت باشد.
واکنش عارف به احتمال دیدار ترامپ و پزشکیان

توضیح ویدیو
عارف در پاسخ به این پرسش که آیا دیدار ترامپ و پزشکیان انجام می شود، گفت: این مذاکره و دیدار دستور کار نظام نیست.
افزایش تجارت بین المللی کشور
عارف درباره افزایش تجارت بین المللی کشور، افزود: اولویت ما با کشورهای همسایه، منطقه و اسلامی و سایر کشورهایی است که علاقمند به رابطه با ما هستند. توسعه همکاری ها با کشورهای اورسیا را دنبال می کنیم. موافقت نامه تجارت آزاد را با اوراسیا امضاء کردیم. که مجلس هم تصویب کرد که شورای نگهبان ایراداتی گرفت که با رفع این ایرادات، تعاملات تجاری کشور افزایش می یابد. کریدور شمال جنوب و شرق به غرب را دنبال می‌کنیم.
شمخانی در پرونده هسته‌ای مسوولیت دارد؟
وی درباره مسوولیت شمخانی در پرونده هسته‌ای، گفت: تصمیمات درباره سیاست خارجی و هسته‌ای با شورای عالی امنیت ملی است که مصوبات آن باید به تایید رهبری برسد. مسئول مذاکرات وزارت خارجه است و کمیته‌هایی در شورای عالی امنیت ملی و دولت هم تشکیل می‌شود. من محترمانه تکذیب می کنم.
واگذاری ایران خودرو
وی در خصوص واگذاری ایران خودرو بیان کرد: خصوصی سازی تکلیف قانونی است، اما باید شرایط آن رعایت شود مثل حفظ اشتغال که ایران خودرو در این چارچوب باید انجام شود.
رویکرد دولت در زمینه قیمت ارز

توضیح ویدیو
معاون اول رئیس جمهور در پاسخ به سوال آخرین خبر درباره رویکرد دولت در زمینه قیمت ارز، اظهار کزد: راهبرد دولت ارز تک نرخی است و ارز نیمایی باید حذف شود.پیش بینی این است که به تعادلی می رسیم. روند هم قبال قبول بوده، هرچند جهش‌هایی داشتیم. با ثباتی که در بازار ارز پیدا می شود، بازار غیررسمی هم تحت تاثیر قرار می گیرد.راهبرد بانک مرکزی تامین ارز برای کسانی است که به ارز نیازمند هستند. با همکاری دستگاه‌های دولتی باید ارز مورد نیاز مردم و صنعتگران سریعتر تامین شود. در این زمینه مردم گله هایی دارند.
اولویت با معیشت مردم است
عارف در ادامه با تاکید بر اینکه اولویت با معیشت مردم است، گفت: اصلاحات ساختاری در 5 محور دنبال می‌شود که با اجرایی شدن آن، معیشت مردم سامان می یابد. اما از مسائل کوتاه مدت غافل نشدیم و بسته های حمایتی برای اقشار آسیب پذیر و تنظیم بازار در دستور کار دولت است تا مهار تورم شود. افت قابل قبولی در زمینه تورم داشته‌ایم.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1026455/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پرش بلند بازار طلا؛ تحلیلی بر نوسانات مسکوکات در روزی که گذشت

اطلاعیه ایران خودرو در کدال: مجمع به حد نصاب نرسید

یک کارشناس بازارهای مالی: سقف فعلی قیمت طلا 5.8 میلیون تومان است

چرا شرکت کروز قانونا نمی تواند سهام دار ایران خودرو شود؟

شرکت کروز چگونه با فساد و تبانی سهام دار ایران خودرو شد؟

باقری از اکثر مربیان خارجی بهتر بود؛ اوسمار تمرین‌دهنده و آنالیزور خوبی بود

نظر سیدجلال حسینی در مورد تئوری توطئه در لیگ برتر

پویان فیال مدیر راهبردی آکادمی اسپارک:در آکادمی بازیکنانی حتی زیر 5 سال داریم!

پوتیریس: شباهت‌های زیادی بین فوتبال ایران و یونان وجود دارد

نمای 360 درجه از قله‌ی اورست بعد از صعود کوهنوردان

لالیگا هرگز تو را فراموش نخواهد کرد؛ تولد 40 سالگی‌ات مبارک رونالدو!

صانعی: وزارت ورزش ما را فراموش نکند

بازیکن اسبق سپاهان از روسیه به امارات

اسکوچیچ: دوست داریم دست پر برگردیم

راز رویین‌تن بودن رونالدو؛ ژن خوب یعنی کریستیانو!‏

پزشکیان در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک متحد عمل کنند، آمریکا نمی‌تواند یکی از اعضاء را تحت فشار قرار دهد

وزیر دفاع: سامانه‌های جدید دفاعی در آینده نزدیک رونمایی می‌شود

مدیرعامل بیمه دی: کار تیمی نشانه بلوغ سازمانی است

راز پرفروشی کمدی‌های آقای تهیه‌کننده چیست؟

سوگل خلیق و چالش بازی در «آبستن»

در نشست فیلم «کفایت مذاکرات» چه خبر بود؟

گزارشی از نشست فیلم سینمایی «کفایت مذاکرات»

شبنم قربانی و و میرسعید مولویان در فتوکال «ناتور دشت»

فیلمسازی که علی اوجی را هیجان زده می کند

استقاده از صدای شروین حاجی‌پور در «پسر دلفینی2» تا سوپراستارهای خارجی

اتفاق عجیب در جشنواره فجر 43/ قطع شدن «ناتور دشت» وسط اکران!

رونمایی از تیزر «مرد آرام» با بازی مهدی هاشمی

درخشش دوباره ساعد سهیلی در فیلم سینمایی «خدای جنگ»

اجرای کوتاه آهنگ «باور» از علیرضا پوراستاد

لحظات ناب اجرای زنده «نوار» با رضا یزدانی

آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان در مدارس

نظارت پلیس بر پلتفرم‌های خرید و فروش طلا / جای هیچ نگرانی نیست

کشف 20 هزار میلیارد تومان کالای قاچاق در دی‌ماه

آتش‌سوزی خوابگاه مدرسه 17 قربانی گرفت

تاثیر عجیب آلودگی هوا در کاهش خطر ابتلا به سرطان!

تصویری خیره‌کننده از کاسیوپئا

چرا مولانا و سایر ادبا از شعر برای بیان حکمت استفاده می‌کردند ؟

سرپرست اداره‌کل استاندارد استان تهران: مردم برای سرمایه‌گذاری، طلای آب‌ شده نخرند

وقتی دیویس برای بایرن رپ می‌خواند! تمدید قرارداد تا 2030 با یک تیزر تماشایی

فحاشی به مدیرعامل، عامل درگیری بازیکن با هوادار!

عادل فردوسی پور: رقابت در آسیا دیگر نابرابر شده است

نیلوفر اردلان: امروز اشک شوق ریختم؛ فوتبال زنان و مردان ندارند، از کشورهای عربی عقب افتادیم!

شکست عجیب لیل مقابل تیم دسته دومی در ضربات پنالتی؛ بزرگترین کامبک تاریخ؟

کریستیانو رونالدو 40 ساله شد؛ هنوز هم یک پدیده در دنیای فوتبال

گل‌ها و مهارت‌های برتر رودریگو پالاسیو، گلزن آرژانتینی سال‌های کم‌فروغ اینتر

درخواست پرسپولیس از ای‌اف‌سی برای هفته پایانی

یاسین سلمانی و یک فرصت طلایی که از دست رفت!

فرجی جدیدترین سه رقمی پرسپولیس

پزشکیان: تاکنون 20 میلیون مترمکعب گاز در روز توسط مردم صرفه جویی داشتیم

جزئیات عفو و تخفیف مجازات 3 هزار و 126 نفر از محکومان عمومی و انقلاب