راه ترقی

آخرين مطالب

صانعی: وزارت ورزش ما را فراموش نکند ورزشی

صانعی: وزارت ورزش ما را فراموش نکند
  بزرگنمايي:

راه ترقی - فارس /سرمربی تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران با تاکید بر این که کار این تیم در مسابقات جام جهانی سخت است گفت: از وزارت ورزش می‌خواهیم که مثل ورزشکاران شنوا از ما هم حمایت کند و در راه جام جهانی و بازی‌های المپیک ما را فراموش نکند.
مهدی صانعی با اشاره به آخرین وضعیت تیم ملی فوتسال ناشنوایان برای حضور در جام جهانی که خرداد سال آینده به میزبانی ایتالیا برگزار می شود گفت: دوران آماده سازی را پشت سرمی گذاریم و در حال بررسی شرایط بازیکنان و البته آنالیز حریفان هستیم تا بتوانیم با بالاترین آمادگی و شناخت در جام جهانی شرکت کنیم. وی ادامه داد: قطعا مسابقات جام جهانی با بازیهای المپیک و جام جهانی قبلی تفاوت خیلی زیادی خواهد داشت چرا که این دوره با حضور 24 تیم برگزار خواهد شد و تیم های خوب و قدرتمندی حضور دارند که همین امر کار را برای تیم ملی ایران سخت خواهد کرد. سرمربی تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران تاکید کرد: در حال آنالیز حریفان مان در مرحله گروهی هستیم تا شناخت کاملی از آنها پیدا کنیم. دانمارک و اروگوئه را آنالیز کرده ایم و می دانیم که تیم های پرقدرتی هستند. این دو تیم دوره گذشته حضور نداشتند و به همین خاطر نیاز است که با شناخت کامل به مصاف آنها برویم. البته سال قبل با ایتالیا بازی کردیم و می دانیم آنها هم تیم قدرتمندی هستند. صانعی با تاکید بر این که ایتالیا به دلیل میزبان بودن شرایط متفاوتی نسبت به گذشته دارد گفت: امسال کارمان برابر این تیم سخت است چرا که آنها از حمایت تماشاگران بهره می برند و قطعا داوری هم کمک حالشان خواهد بود. ژاپنی ها هم شرایط خوبی دارند و با برنامه وارد این مسابقات می شوند و از شانس های قهرمانی هستند.
سرمربی تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران با تاکید بر این که برنامه بلندمدت برای موفقیت تیم ملی در نظر گرفته شده بود ادامه داد: با حمایت های انجمن فوتسال ناشنوایان و برنامه ای که به آقای اردستانی ریاست انجمن دادیم کار را پیش بردیم. بعد از چند سال شاکله تیم را تغییر دادیم و به سمت استفاده از بازیکنان زیر 21 سال رفتیم. وی ادامه داد: این بازیکنان در جام جهانی پخته و با تجربه خواهند شد و در المپیک به اوج آمادگی و پختگی خواهد رسید تا تیم ملی بتواند نتایج قابل قبولی و درخشانی در المپیک بگیرند. در حال حاضر توانستیم میانیگن سنی تیم را از 35 سال به 23 سال کاهش دهیم. مهدی صانعی ادامه داد: بعد از اردویی که مهرماه سالجاری در کرمان داشتیم تعدادی از بازیکنان را آنالیز کردیم و در سه اردوی دیگر در کیش، بوشهر و کرمان هم بررسی های لازم را انجام دادیم. امیدوارم روند آماده سازی تیم همینطور ادامه داشته باشد. باید از فدراسیون ناشنوایان و رئیس انجمن قدردانی کنم که با حمایت هایشان کمک کرده اند برنامه هایمان اجرایی شود و به سمت جوانگرایی برویم. وی تاکید کرد: قطعا برای موفقیت در جام جهانی و بازیهای المپیک به حمایت های فدراسیون و به ویژه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نیاز بیشتری داریم چرا که برای تمرینات موثرتر به کمپ و سالن های تمرین مجهز نیاز داریم. سرمربی تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران تاکید کرد: برای این که بتوانیم با آمادگی بالا راهی جام جهانی شویم به برگزاری دیدارهای تدارکاتی با تیم های لیگ برتری نیاز داریم. این بازی ها کمک می کند هم نقاط ضعف و قوت مان را شناسایی کنیم و هم این که بازیکنان جوان ما در مسابقه با بازیکنان ملی پوش و لیگ برتری باتجربه و پخته تر خواهند شد.
مهدی صانعی در پایان گفت: از وزارت ورزش توقع داریم که حمایت و پشتیبانی خودش را از ما دریغ نکند و همانطور که از ورزشکاران و مربیان شنوا حمایت می کند ما را هم فراموش نکند از فدراسیون ناشنوایان و ورزشکاران تیم های مختلف این فدراسیون حمایت کند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1026691/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استاد دانشگاه تهران: درآمدهای نفتی دولت احمدی‌نژاد برابر با کل درآمدهای تاریخ ایران بود

روایت اکوایران از برخورد تورم با طبقه حساس

رئیس اتاق اصناف: برخی نهادهای برای پول عید مردم کیسه دوخته‌اند

عشق کجا بود، هیچ باشگاهی نیمار را نمی‌خواست!

بتیس علیه رئال؛ بیانیه‌نویسی پوپولیستی ممنوع!

کامبک با مهاجم جوان ایران در ترکیه

اگر تصمیم با من بود برای همیشه در بارسا می‌ماندم

چلسی نتوانست خرید تاتنهام را بدزدد!

سینا خلیلی صاحب مدال نقره شد

چرا ترامپ موضع خود را تغییر داد؟

ایران چگونه از صفر به قدرت موشکی تبدیل شد

ادای احترام استاندار، مدیر کل بنیاد سمنان و مسئولان ارشد اجرائی نسبت به مقام شامخ شهدای مهدیشهر

حضور جانبازان در مدیریت‌های کلان کشور مایه مباهات و افتخار است

نظر مهدی هاشمی درباره بازی «شمیلا شیرزاد»

تیپ زمستانی الناز ملک و ساناز سعیدی در اکران «پیشمرگ»

گزارشی از نشست انیمیشن «پسر دلفینی 2»

تهیه‌کننده «دست تنها»: احتمال نامزدی در چند بخش جشنواره فجر را داریم

کارگردان فیلم «مرد آرام»: قصه ما نیاز به تحول داشت

بازیگر «مرد آرام»: این فیلم دغدغه ای دارد که ربطی به ایران و افغانستان ندارد!

تورج نصر: «پسر دلفینی 2» مطمئنا جایزه می‌گیرد

فراستی: بعضی از فیلمسازان، در تلاشند فیلمشان ممنوع شود!

چهره ها/ نوید محمدزاده و خواهرزنش در یک نمایش

شباهت عجیب سوپر مدل جوان به «آلن دلون»

اجرای «هستی چه بود» استاد بنان با ساز کمانچه

با موسیقی طبیعت خوابی رویایی را تجربه کنید

افزایش 39 درصدی استفاده از ظرفیت پابند الکترونیک

12 استان کشور درگیر بارش برف و باران شدند

رئیس سازمان محیط زیست: برای کنترل آلودگی هوا پیگیری موضوع اسقاط خودرو ضروری است

چشم عینک AR را ببینید!

برگ‌ها الهام‌بخش پنل‌های خورشیدی آینده می‌شوند

ماجرای شاه عباس و یوزباشی!

شاعرانه/ قطار می رود و تو می روی

سایه سنگین بخشنامه خیلی محرمانه!

راز 22ساله سردار

ترامپ برهم زننده نظم جهانی

یک تحلیلگر: ترامپ در ارتباط با ایران در تله نتانیاهو نمی‌افتد

هم میهن نوشت: از تروریسم تا پراگماتیسم

خیابان یک‌طرفه مذاکره

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: سالانه 800 هزار تن سیب‌زمینی مازاد در کشور داریم

پیش بینی قیمت طلا و سکه 18 بهمن 1403

بازگشت درویش به انتخابات؛ کفاشیان و عزیزی خادم در انتظار

هاشمی خبر داد؛ بودجه 20 هزار میلیاردی ورزش در سال 1404

غیبت کاپیتان محبوب یحیی در خرم‌آباد

ژست برند‌ه‌های گل گهر قبل از مصاف با پرسپولیس

درگیری با مسی عامل اخراج مدیر ورزشی اینترمیامی!

ربیعی: فردا برای خودمان بازی می‌کنیم نه مدعیان

حاشیه‌نگاری‌های امروز حیاط دولت

رونمایی از تلفیق نسخه ارتقا یافته باور 373 با سامانه اس 300 در رزمایش اقتدار

طالبان: سفر عراقچی به کابل فصل جدیدی را در روابط افغانستان و ایران رقم زد

ظریف راهی بغداد شد