راه ترقی

آخرين مطالب

سرمقاله قدس/ ترسیم ارکان اقتدار در سخنان رهبر معظم انقلاب نوشتارها

سرمقاله قدس/ ترسیم ارکان اقتدار در سخنان رهبر معظم انقلاب
  بزرگنمايي:

راه ترقی - قدس آنلاین / «ترسیم ارکان اقتدار در سخنان رهبر معظم انقلاب» عنوان یادداشت روز در روزنامه قدس به قلم محسن پاک آیین است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
یکی از ویژگی‌های برجسته جمهوری اسلامی ایران در طول بیش از چهار دهه اخیر، ترکیب توان نظامی و قدرت نرم ملت بوده است. این دو رکن، به‌طور همزمان، به کشور این امکان را داده‌اند که در برابر تهدیدات خارجی مقاومت و در عین حال انسجام داخلی خود را حفظ کند. در سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب در جمع دانشمندان و مسئولان دفاعی کشور، این دو مقوله مهم – قدرت سخت (توان نظامی) و قدرت نرم (حضور مردم) – به‌خوبی مورد توجه قرار گرفت و رهبر معظم انقلاب از هر دو به‌عنوان عوامل کلیدی در اقتدار کشور یاد کردند. رهبر معظم انقلاب در سخنان خود ضمن ابراز رضایت از پیشرفت‌های دفاعی ایران، به شکلی مؤکد تأکید کردند جمهوری اسلامی ایران در عرصه نظامی توانمندی‌های قابل توجهی دارد که می‌تواند در برابر هر تهدیدی از خود دفاع کند. این نکته به‌ویژه در زمانی حائز اهمیت است که برخی کشورها، مانند آمریکا، تلاش دارند توان نظامی ایران را ضعیف جلوه دهند. در این شرایط، برگزاری نمایشگاه صنایع دفاعی و تأکید رهبر معظم انقلاب بر پیشرفت‌های دفاعی کشور، پیام روشنی را به دشمنان می‌فرستد؛ ایران همچنان در این زمینه پیشرفت می‌کند و قادر است تهدیدات خارجی را دفع کند. سخنان رهبر فرزانه انقلاب به دانشمندان دفاعی کشور نیز بسیار تأثیرگذار بود. ایشان از آن‌ها خواستند در این سطح از توان نظامی قانع نباشند و همواره برای ارتقای قدرت دفاعی ایران تلاش کنند. این نگرش نشان می‌دهد جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر قادر است نیازهای دفاعی خود را به بهترین شکل تأمین کند، اما از نظر رهبر معظم انقلاب، هیچ‌گاه نباید از رسیدن به سطوح بالاتر باز ایستاد. این فراخوان به رشد مستمر در عرصه نظامی، گواهی بر عزم جمهوری اسلامی برای تأمین امنیت و حفاظت از استقلال ملی است.
 در کنار توان نظامی، یکی دیگر از عوامل اصلی اقتدار جمهوری اسلامی ایران، حضور مردم در عرصه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی است. این موضوع در روز 22 بهمن امسال به وضوح دیده شد، زمانی که مردم ایران در پاسخ به تبلیغات دشمنان و رسانه‌های بیگانه که سعی داشتند مشکلات اقتصادی کشور را بزرگ‌نمایی کنند، در راهپیمایی شرکت کرده و با حضوری گسترده حمایت خود را از انقلاب اسلامی و رهبری کشور نشان دادند.
 رهبر معظم انقلاب در سخنان خود از این حضور باشکوه مردم به‌عنوان قدرت نرم یاد کردند. در زمانی که رسانه‌های دشمن در تلاش بودند اختلافات و مشکلات داخلی کشور را به‌عنوان نقطه ضعف ایران مطرح کنند، مردم ایران با حضور خود در صحنه نشان دادند همچنان پشتیبان انقلاب و رهبری هستند. به‌ویژه، تمجید رهبر معظم انقلاب از سخنان رئیس‌جمهور محترم، آقای پزشکیان، که با قاطعیت به تهدیدات آمریکا پاسخ دادند، تأکید بر اتحاد میان مردم و دولت و همچنین تأسیس پیوندی مستحکم در برابر تهدیدات خارجی بود. آنچه که به‌ویژه در سخنان معظم‌له برجسته است، پیوند میان این دو قدرت – سخت و نرم – است. توان نظامی ایران به‌عنوان قدرت سخت، در کنار حمایت مردمی و حضور مقتدرانه مردم در راهپیمایی‌ها و دیگر عرصه‌ها به‌عنوان قدرت نرم، به جمهوری اسلامی این امکان را می‌دهد در برابر تهدیدات داخلی و خارجی مقاومت کند. این دو عامل به‌طور همزمان سبب تقویت و پایداری کشور در برابر فشارهای جهانی می‌شود. آنچه دشمنان جمهوری اسلامی باید بدانند این است که نه تنها توان نظامی ایران، بلکه اتحاد مردم با رهبری نیز قدرتی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت. این پیوند نه تنها امنیت ملی ایران را تأمین بلکه اقتدار جمهوری اسلامی ایران را در سطح جهانی نیز تثبیت می‌کند. امروز ایران به‌عنوان کشوری که توانسته است با استفاده از ترکیب قدرت سخت و نرم، در برابر تهدیدات جهانی ایستادگی کند، به الگویی برای دیگر کشورها تبدیل شده است. حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن و نمایش توان نظامی کشور نشان می‌دهد ایران به‌هیچ‌وجه تسلیم تهدیدات نخواهد شد و همواره در برابر فشارهای خارجی، هم به‌صورت نظامی و هم از نظر مردمی، واکنش مناسب نشان خواهد داد. در این مسیر، پیوند میان توان نظامی و حضور مردم، اساس قدرت ملی جمهوری اسلامی ایران است که هیچ قدرتی نمی‌تواند آن را خدشه‌دار کند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1031060/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حامد بهداد: اگر فیلم‌های بدم را انکار کنم، بی‌عقلم!

دردسرهای گروهی که مجوز اجرا ندارد

بازیگر جوان تئاتر درگذشت

تجربه آزاده سیفی، بازیگر خدای جنگ از عشق و مادر شدن

سریال «آبان» خوب است یا نه؟

علی هاشمی: محیط بان افتخاری هستم

کشف محموله 200 کیلوگرمی کوکائین در آب‌های خلیج فارس

نجات جان یک شهروند با اقدام به موقع راهبر مترو

وزش باد خیلی شدید در استان تهران

ماجرای پدری که دخترش را کشت!

آیا باکتری‌های دهان بر زوال عقل تاثیر دارند؟

عین مرگ است اگر بی تو بخواهد برود

دعوای «نفت» و «نیرو» سوخت نیروگاه نمی‌شود!

راه باز پرواز بازارها

یک خاموشی و چند پاسخ

پادشاه در مخمصه

علت خاموشی؟ قاچاق سوخت

سفر ایرانی‌ها به مالزی 45 درصد رشد کرد

وزیر جهاد: حمایتمان از کشاورزان ادامه خواهد داشت

مصرف 78 درصد گاز طبیعی در بخش خانگی

یارانه سه دهک واریز شد

صرافی‌ های ارز دیجیتال و نقش آن ‌ها در پذیرش عمومی رمزارز ها

تو سر توپ دیدنی؛ گل دوم استقلال توسط رامین رضاییان

خروج فوق العاده حسینی که موقعیت گل را از شمس آذر گرفت

تک به تکی که فروزان از آزادی گرفت

واکنش حسینی مانع از گلزنی بازیکن شمس آذر شد

دو اخراجی در 1 دقیقه !

سیروس، شگفتی‌ساز بزرگ‌ جام حذفی

دو بازیکن استقلال محروم از یک چهارم نهایی

قضاوت داور ازبک در دیدار پرسپولیس - النصر

برد سخت استقلال در جام حذفی؛ آبی‌ها انتقام گرفتند

پزشکیان: وعده الکی نمی‌دهم

حقیقت‌پور: دو قطبی‌ سازها سودای رسیدن به قدرت دارند

ضرغامی: دیگر فیلتری وجود ندارد، همه VPN دارند

آخرین وضعیت آرمان امیدی خواننده «عصر جدید»

حسین دارابی: فیلمنامه خدای جنگ 5 سال توقیف بود

خوانندگی نجم الدین شریعتی روی آنتن شبکه سه!

دستگیری باند سارقان منزل با 17 فقره سرقت

چرا ترتیب رنگ های رنگین کمان هیچ وقت تغییر نمی‌کند؟

«قوم برگزیده» به کتابفروشی‌ها آمد

خطای بزرگِ نرمالیزه‌ کردن ترامپ

اعلام تعرفه واردات موبایل در سال آینده

آغاز دو عملیات اجرایی در فازهای 2 و 3 نیروگاه اتمی بوشهر

ورود مجلس به موضوع کمبود برنج؛ عرضه با چندبرابر قیمت واقعی!

حرکت انفرادی مهران احمدی که توپ راهی به دروازه شمس آذر نداشت

سیو تماشایی حسینی در مصاف تک به تک با مهاجم شمس آذر

برگردون زیبا و گل دوم جوانان ایران به اندونزی توسط اسماعیل قلی زاده

گل سوم جوانان ایران به اندونزی توسط مبین دهقان

سیو نمایشی حسینی روی ضربه سر احسان محروقی

ضربه کوارشمایی بازیکن شمس‌آذر خطرناک از کنار دروازه به بیرون رفت