راه ترقی

آخرين مطالب

سرمقاله خراسان/ ماموریت های پنج گانه منتظران نوشتارها

سرمقاله خراسان/ ماموریت های پنج گانه منتظران
  بزرگنمايي:

راه ترقی - خراسان / «ماموریت های پنج گانه منتظران » عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان به قلم محمد جواد نظافت یزدی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
نیمه شعبان در حقیقت فرصت و زمانی برای توجه بیشتر به ولی عصر(عج ) ارواحنا فداه است. البته که ما همه ایام باید یاد امام زمان را داشته و از عمق وجود، خودمان را به امام زمان(عج) پناهنده و در همه روزها خود را مهمان امام زمان(عج) بدانیم. امام زمان(عج) در هر لحظه ای به یاد ماست چرا که فرمود: «ما در رعایت حال شما کوتاهی نمی‌کنیم. شما را رها نمی‌کنیم. یاد شما را فراموش نمی‌کنیم.» (1) حیف است که امام عصر(عج) به یاد ما باشد، اما ما به یاد ایشان نباشیم.اما ماهستیم و امامی که در پس پرده غیبت است و هیچ یُتم و بی پناهی از این بالاتر نیست. با این وجود مسیر روشنی برای موالیان و شیعیان حضرت ترسیم شده تا همواره یاد و ارتباط درستی با امام عصر(عج) داشته باشند. یکی از مهم ترین وظایف ما دوستان و محبان امام عصر(عج) شناخت ایشان است. شناخت امام(عج) از آن جهت لازم است که اگر امام شناخته نشود، آدمی به درستی خدای متعال را اطاعت نمی کند. در این جهان پر از ظلم و انحراف تنها راه، شناخت و تمسک به امام عصر(عج) است. از این رو کسی که امام زمان خود را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده و بویی از ایمان نبرده است. (2)
دیگر وظیفه ما در قبال امام عصر؛ عشق ورزی به اوست. آدم وقتی شخصیتی را دوست بدارد؛ خواه ناخواه به سمت او حرکت می کند. این قاعده عالم است. به همین خاطر پیوسته از خدای متعال می‌خواهیم که حب و عشق و دوست داشتن خودش و محبت اولیایش و کسانی که خدا را دوست می دارند، در قلب و دل و جان ما روز افزون کند. محبت و عشق ورزی مهم ترین کلید در تربیت آدمی است. اگر در رفتار و کنش اطرافیانمان دقت کنیم؛ می بینیم که جز این نیست. جوان و نوجوان ما چون عاشق یک سلبریتی یا یک بازیگر یا یک خواننده می شود، از روش و منش او نیز پیروی می کند. این عشق و این محبت در شکل گیری شخصیت او از لایه ای به لایه دیگر سرایت پیدا می کند و تمام وجود او را در بر می‌گیرد. به همین دلیل هم تصریح شده که اساس دین محبت است و امامان معصوم(ع) بارها و بارها سفارش کرده اند که ما را دوست بدارید و مزد رسالت پیامبر اکرم(ص) تنها و تنها محبت و مودت به اهل بیت من قرار داده شده است.(3) مقام بعدی پس از معرفت و محبت؛ اطاعت و تبعیت از امام(ع) است. مسیری که ابراهیم خلیل ا... به خوبی آن را بیان کرد و فرمود: «هرکس از من پیروی کند، پس او از من است». (4) بی تردید – همان طور که اشاره شد- نتیجه محبت واقعی به امام عصر(عج) منجر به اطاعت و تبعیت از ایشان می شود اما پس از معرفت، محبت و تبعیت مرحله مهمی در ارتباط با امام زمان(عج) هست که کمتر به آن توجه می شود و آن هم این است که زینت امام عصر(عج) باشیم.(5) زینت فراتر از تبعیت است. کف تبعیت فقه و انجام واجبات و ترک محرمات است. اما امام(ع) دوست دارد که رفتار و کنش ما مزین به اخلاق باشد. رفتار اخلاقی زینت دهنده شخصیت دوستدار امام زمان(عج) است. مدعیان عشق به امام زمان(عج) باید اخلاقی رفتار ‌کنند. اخلاقی رفتار کردن یعنی دفع بدی با خوبی. این هنر و بزرگ ترین تبلیغ و جذب مردم به حزب امام زمان(عج) است. ما در زیست اجتماعی مان پیوسته با آدم هایی رو به رو می شویم که دارای ناهنجاری هایی هستند و بالاخره با روش و منش علوی، مهدوی و فاطمی تربیت نشده اند و تنها راه ارتباط با آنان و جذب ایشان همین است که مواجهه ما با آن ها بر مدار اخلاق باشد. در نهایت همه این مراحل مقدمه ای می شود برای نصرت امام زمان(عج). صبح به صبح در دعای عهد می خوانیم خدایا ما را از بهترین یاوران قرار بده.(6) نصرت امام عصر این است که آدم جبهه بزرگ مهدوی را که همان جبهه جهانی مستضعفان است، درست بشناسد و بداند که در هر پست و موقعیتی که می تواند به امام عصر (عج) کمک کند. گاهی وقت ها همیشه خون دادن در میدان وظیفه نیست. حضرت خدیجه(س) در این زمینه الگویی روشن در این باره برای ما هستند. ایشان اگر چه در جبهه جنگ حضور پیدا نکرد اما با مال خویش نهال نورس اسلام را آبیاری کرد. امید است خدای متعال معرفت و محبت امام عصر را در دل ما روز افزون کند تا با تبعیت و اطاعت از فرامین ایشان، نام ما در شمار یاران امام عصر(عج) نوشته شود.
منابع 
1-طبرسی، الإحتجاج علی أهل اللجاج، نشر مرتضی؛ ج2، ص 495

2- ‌من ‌مَاتَ وَلم یعرف إِمَام زَمَانه مَاتَ میتَه ‌جَاهِلِیَّه
3- سوره شوری، آیه 22
4- سوره ابراهیم، آیه 36
5- کونوا لنا زینا و لا تکونوا علینا شینا
6- «اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ وَ اشیائه و الذَّابِّین‏ وَ الْمُسْتَشْهَدینَ بَیْنَ یَدَیْه»

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1031144/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جزییات جدید از پیش فروش یک میلیون سکه

پزشکیان: برخی وزرای ما در جریان کمبود برق و گاز کم می‌آورند به همدیگر گیر می‌دهند

نرخ جدید خوراک گاز پتروشیمی‌ها و سوخت صنایع اعلام شد

کدام خودروها با مدل 1404 پلاک می‌شوند؟

رحمتی: استقلال درگیر فضای مجازی است و بازیکنان دنبال جذب فالوئر هستند!

رحمتی: وجود بازیکنان جوان یکسری محاسن و معایب دارد با تمرین بیشتر مشکلات کمتر میشود

چشمی: به دنبال حاشیه برای استقلال هستند؛ یک روز من یک روز نفر دیگری را می‌زنند

روزبه چشمی و زبیر نیک‌نفس؟ این دو عزیز را به جا نمی‌آورم

ادامه نتایج ضعیف پارس جنوبی؛ آریو دوم شد

توافق گزینه سرمربیگری استقلال با الزمالک مصر!

عالمی: چشمی با مصدومیت بازی کرد

باقری: مقصر شکست مقابل پیکان بازیکنان فولاد هستند

قهرمانی ماشین سازی اراک در لیگ برتر کوراش

پارادوومیدانی گرندپری امارات؛ پایان کار ایران با 10 مدال

نتایج یک نظرسنجی جهانی: ایران قدرت هسته ای می شود

معاون رییس جمهور: زنان توان ورود به عرصه‌های تصمیم‌گیری دارند

سخنگوی دولت: برگزاری هر نوع تجمعی نیاز به مجوز دارد

نمی ذارم حتی دستت به جنازم برسه!

وقتی مدل انتخاب آرای مردمی تک‌بعدی است!

مرتضی عقیلی بعد از 44 سال دوباره بازی خواهد کرد

نماهنگ تصنیف زیبا و خاطره انگیز " دل شیدا " با صدای استاد شهرام ناظری

دلداری دادن سرایدار مدرسه فرزانگان کرمان به دانش آموزان

تشریح ماجرای مفقودی کوهنوردان دماوندی

پزشکیان: در زمینه بهداشت و درمان حتما در کشور تغییراتی ایجاد خواهیم کرد

یک ایرانی دست راست ایلان ماسک؛ امید افشار کیست؟

عرضه ترجمه «باراگان؛ سرزمین بی‌حکمرانان» در بازار نشر

آتش‌‌‌بازی مرد میلیاردر

دستور رییس‌جمهور درباره بازگشت استادان اخراجی کامل اجرا نشده است

مقصر خاموشی‌ها کیست؟

پیشنهاد نوبخت به پزشکیان برای کنترل قیمت دلار

پزشکیان درباره مدیریت سوخت: دعوا بر سر شخم زدن زمین سفت است

وداع یحیی با جام حذفی؛ صعود پیکان با کامبک برابر فولاد

راهیابی صنعت نفت به جمع 8 تیم پایانی جام حذفی

پیشنهاد یک میلیارد یورویی عربستانی‌ها وینیسیوس را وسوسه کرد

حسینی برنده دوئل با گلرهای سابق استقلال!

خلاصه بازی شمس آذر قزوین 1 - استقلال 2

دین‌محمدی: هدف ما لیگ برتر است و نیم نگاهی به جام حذفی داریم

بختیاری‌زاده: نیم‌فصل را با کادر موسیمانه از دست دادیم!

کوبارسی تا 2029 با بارسا تمدید کرد

میلوشوویچ: با یار دوازدهم بردیم!

پاسخ تند رحمتی به سئوال درباره چشمی و زیبر!

دوگانه ثابتی برای طرفداران مذاکره با آمریکا؛ دانش کافی ندارد یا مازوخیسم سیاسی دارند

آمریکا: تا ابد منتظر ایران نمی‌مانیم

لحظاتی از حضور رهبر انقلاب در مسجد جمکران

حامد بهداد: اگر فیلم‌های بدم را انکار کنم، بی‌عقلم!

دردسرهای گروهی که مجوز اجرا ندارد

بازیگر جوان تئاتر درگذشت

تجربه آزاده سیفی، بازیگر خدای جنگ از عشق و مادر شدن

سریال «آبان» خوب است یا نه؟

علی هاشمی: محیط بان افتخاری هستم