راه ترقی

آخرين مطالب

سرمقاله همشهری/ اوباش؛ فتنه آینده نوشتارها

سرمقاله همشهری/ اوباش؛ فتنه آینده
  بزرگنمايي:

راه ترقی - همشهری / «اوباش؛ فتنه آینده» عنوان یادداشت روز در روزنامه همشهری به قلم محسن مهدیان است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
قتل یک دانشجوی مظلوم توسط زورگیر و قمه‌کش خیابانی در کنار تلاش شیاطین وطن‌فروش برای آشوب در ایران معناداراست و نباید به‌سادگی از کنار آن گذشت. بدون شک این پرونده بسته نمی‌شود و صدالبته مطالبه مبارزه با اوباش باید موردتوجه قرار گیرد و با جدیت بیشتری دنبال شود.
اما به‌زودی مسئله اوباش در ایران تبدیل به یک مسئله جدی‌تر خواهد شد که فراتر از جیب‌بری و کیف‌قاپی است. چرا؟
فتنه آینده در تولید جهل یا توقف ذهن است. یعنی چه؟
اساس جریان‌های شیطانی در تولید جهل است، چون مردم اگر آگاه شوند علیه ظلم قیام می‌کنند. ازاین‌رو فضای‌مجازی با همه آسیب‌هایی که بر آن فهرست می‌شود دارای قدرت آگاهی‌بخشی در توده‌هاست. از این جهت فراتر از ایران، فضای مجازی، وبال جریان سرمایه‌دار جهانی شده است، چون آگاهی‌عمومی در همه جای دنیا به‌واسطه افول انحصار رسانه‌های مرجع و شکست سانسور و رشد شبکه‌های مردمی در حال افزایش است. به موازات رشد آگاهی‌ها، جریان فتنه در هرجای دنیا، عرصه را بر خود تنگ می‌بیند و دست به تولید جهل می‌زند. تولید جهل چطور میسر است؟ با دروغ‌آفرینی و اشتباه‌پراکنی‌های‌دستی و الگوریتمی؛ جزئیاتش بماند، اما خط همین است.

اما آیا تولید جهل صرفا و تنها با پمپاژ دروغ و قلب حقیقت ممکن است؟ خیر، چون خورشید هیچ‌گاه پشت ابر نمی‌ماند و هرکس مقابل حقیقت صف‌آرایی کند با سیلی واقعیت بیدار می شود.
اینجاست که نقشه دروغ و تحریف باید با روش دیگری تکمیل شود و آن‌هم پروژه «میخکوب ذهنی» و «تخته‌بند‌کردن‌شناختی» است.
پروژه میخکوب‌ذهنی چیست؟
 پروژه‌ای که موجب کپ‌کردن ذهن می‌شود؛ یعنی قدرت تحلیل ذهن را می‌گیرد و چشمان فرد را چنان پر می‌کند که امکان تحلیل ساده از او گرفته می‌شود؛ مثل آدمی که ترسیده است. دقت کرده‌اید آدم وحشت‌زده حتی نمی‌تواند از داشته‌های علمی و تجربی خود استفاده کند؟ گرگ را می‌بیند و می‌داند درنده است اما به‌جای فرار، می‌ایستد.
پروژه میخکوب ذهنی باعث می‌شود عده‌ای بترسند و از میدان خارج شوند؛ یعنی دشمن برای جلوگیری از رشد آگاهی‌ها مجبور می‌شود دست به تولید وحشت بزند.
اما این پروژه چطور شکل می‌گیرد؟ با حضور اراذل و اوباش. نقش اراذل و اوباش خون‌ریختن است؛ خون ریختن چشم‌ها را پر می‌کند. اغتشاشات 1401 را خاطرتان هست؟ ضعیف‌ترین حضور مردمی را در اغتشاشات1401 داشتیم. اما نقش اوباش خیابانی چنان بود که خیلی‌ها باورشان شده بود خبری هست. عده‌ای قلیل با آتش‌پراکنی گسترده، مثل آب‌خوردن آدم می‌کشتند. شهید عجمیان را زمانی سلاخی کردند که اغتشاش به روزهای پایانی‌اش نزدیک شده بود تا مجدد آتش اغتشاش در فضای مجازی زنده بماند.
در فضای مجازی نیز در فتنه 1401 یکی از پروژه‌های ضدانقلاب همین نقش ترول‌ها و زامبی‌های مجازی بود تا با فحاشی و تهدید به آدم‌کشی، فراتر از الگوریتم‌های فنی و حقوقی شبکه‌های اجتماعی و سانسور ساختاری، مارپیچ سکوت اجباری را رقم بزنند.
حتی در ابعاد جهانی نیز رژیم منحوس صهیونیستی با همین نقشه شناختی، بر سر زن و بچه غزه آتش می‌ریخت تا شکست خودش مقابل حماس و مقاومت را بپوشاند. از چه طریق؟ کپ‌کردن ذهنی. حتی در ایران عده‌ای غافل باور کردند که قدرت نزد اسرائیل است. چرا؟ چون بیشتر خون می‌ریزد. خلاصه در ابعاد جهانی هم فتنه آینده نزد اوباش جهانی است.
آقایان مسئول، به‌هوش باشید. ماجرا تنها خفت‌کردن و زورگیری نیست؛ مسئله اصلی این است که قمه‌کش‌ها این‌بار برای نقشه مهم‌تری اجیر می‌شوند؛ برای ریختن خون دانشجو، زنان و هر مظلوم دیگری تا با امتداد آن در فضای مجازی موجب کپ‌کردن ذهنی و تولید و توزیع جهل شوند؛ تا مانع نقش‌آفرینی آگاهی‌ها شوند و در نتیجه این کپ‌کردن ذهنی که الگوریتم‌های فنی شبکه اجتماعی نیز به کمک آن می‌آید، مانع روشنگری شوند و به خیال‌خام، مردم را به خیابان بکشانند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1032627/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واگذاری بیش از 10 هزار هکتار زمین برای احداث نیروگاه خورشیدی

سهم تسهیلات کلان در بانک‌های خصوصی و دولتی

یارانه دارو و شیرخشک پرداخت شد

سیستم هوایی آمریکا ناتوان برای المپیک و جام‌جهانی

ستاره رئال در سکوت به اوج برگشت

چرخابی: جنگ مدعیان قهرمانی تا آخرین روز لیگ ادامه دارد

فریده شجاعی: ماتزاری مربی بزرگی است و می تواند به استقلال کمک کند

مشکلات بازی دوستانه تیم ملی ایران با آرژانتین از نگاه قلعه‌نویی

واکنش رئیس کمیته داوران به افزایش شکایت تیم‌ها از داوران لیگ برتری

ماتزاری به‌ زودی به ایران می‌آید

پیشنهاد هادی ساعی: نامگذاری یک خیابان در تهران به نام علیرضا دبیر

موشن‌گرافی درباره سرمربی جدید استقلال

پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی

دبیر شورای عالی امنیت ملی: مقاومت پایان‌پذیر نیست

برگزاری بزرگداشت شهید سید حسن نصرالله در مصلاهای سراسر کشور

وزیر کشور: تعداد اتباع خارجی بیش از توان ماست

اکبر عبدی: سعید آقاخانی در سریال «نون‌خ» من را بیرون کرد!

خاطره خنده‌دار تماس اکبر عبدی با اداره برق

مرور خاطرات نقش‌های ماندگار اکبر عبدی

گزارشی از بازسازی صحنه قتل امیر محمد خالقی

واژگونی اتوبوس 19 مصدوم بر جا گذاشت

رئیس پلیس راهور فراجا: خودروهای داخلی فاقد سامانه‌های ایمنی هستند

ساخت موتور موشکی که فضاپیما را در 30 روز به مریخ می‌رساند

دو خط کتاب/ باشگاه پنج صبحی ها

2500 جایگاه سوخت جوابگوی تمامی خودرو‌های دوگانه‌سوز هستند

افزایش استقبال مودیان مالیاتی از سامانه مودیان

طلای جهانی برای هشتمین هفته متوالی صعودی ماند

صحبت‌های استاندار خراسان رضوی در مراسم گرامیداشت پیشکسوتان ورزش

مشخص شدن نفرات نیمه‌ نهایی تورنمنت تنیس قطر

سیتی شاید این فصل هیچ جامی نبرد!

لحظاتی از مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد غلامحسین فرزامی در ورزشگاه

امباپه همین حالا هم از کریس رونالدو بهتر است!

سرمربی جهانبخش رفتنی شد؛ فن‌پرسی در فاینورد

کشتی‌گیران روس همچنان بدون رتبه‌بندی تیمی در جهان

پرفروش‌ترین پیراهن‌های روز بارسلونا؛ مسی در رده سوم!

علی چینی: استقلال باید در تهران کار النصر را تمام کند

ماتزاری سرمربی استقلال شد

پزشکیان: قتل دانشجوی دانشگاه تهران به خاطر فقر و جهالت اتفاق افتاد

سرلشکر موسوی: دستاوردهای راهیان نور آینده‌ای روشن را برای کشور رقم می‌زند

آغاز رزمایش پیامبر اعظم 19 در کرمان

چرا اکبر عبدی نقش زن را بازی کرد؟

منوچهر والی‌ زاده در روز گریان آسمان تا خانه ابدی بدرقه شد

رئیس مجلس درگذشت منوچهر والی‌زاده و ایرج رضایی را تسلیت گفت

بهترین بازیگر کمدی از نظر اکبر عبدی

گاف وحشتناک درباره امین حیایی در برنامه گلزار!

احساساتی شدن اکبر عبدی با شنیدن پیام دختر و نوه‌اش

موسیقی «هق هق» با صدای روزبه بمانی

پایان طرح انسداد مرزهای جنوب شرق کشور در سال آینده

شلیک شکارچیان به محیط‌بانان با 12 گلوله

کاهش خطر برخورد سیارک «قاتل شهر» به زمین