راه ترقی

آخرين مطالب

پزشکیان‌: امضای معاهده همکاری جامع راهبردی از مهمترین جلوه‌های همکاری میان ایران و روسیه است سياسي

پزشکیان‌: امضای معاهده همکاری جامع راهبردی از مهمترین جلوه‌های همکاری میان ایران و روسیه است
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / رئیس جمهور امضای معاهده همکاری جامع راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه را از مهمترین جلوه‌های همکاری میان دو کشور دانست و افزود: این معاهده مسیر همکاری‌های راهبردی و توسعه تعاملات دو کشور را به خوبی ترسیم کرده و اجرای آن باید به صورت جدی در دستور کار مسئولان دو کشور باشد.
مسعود پزشکیان عصر امروز سه‌شنبه در دیدار آقای الکسی اورچوک معاون نخست وزیر روسیه که به منظور شرکت در سومین اجلاس اقتصادی خزر به تهران سفر کرده است، امضای معاهده همکاری جامع راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه را از مهمترین جلوه‌های همکاری میان دو کشور دانست و افزود: این معاهده مسیر همکاری‌های راهبردی و توسعه تعاملات دو کشور را به خوبی ترسیم کرده و اجرای آن باید به صورت جدی در دستور کار مسئولان دو کشور باشد.
رئیس جمهور در ادامه روند همکاری‌های دو جانبه میان دو کشور در بخش انرژی، صنعت، حمل و نقل و تجارت را بسیار خوب و مثبت ارزیابی کرد و گفت‌: سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله اورسیا، بریکس و شانگهای نیز بسترهای جدیدی برای همکاری‌های مشترک گشوده که امیدواریم با بهره‌گیری از این فرصت‌ها هر چه زودتر مردم دو کشور از منافع آن منتفع و بهره‌مند شوند.
آقای الکسی اورچوک معاون نخست وزیر روسیه نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام‌های گرم نخست وزیر و رئیس جمهور این کشور به دکتر پزشکیان و تقدیر از برگزاری بسیار خوب و موفق اجلاسیه اقتصادی خزر گفت‌: ما از امضای معاهده همکاری جامع راهبردی با جمهوری اسلامی ایران بسیار خرسند، تعاملات و همکاری‌های میان دو کشور پس از امضای این معاهده بسیار فعال تر شده و افزایش تبادل هیئت‌های دیپلماتیک شاخص مهمی در این زمینه است.
معاون نخست وزیر روسیه ضمن ارائه گزارشی از مباحث و موضوعات مطرح شده در اجلاسیه اقتصادی خزر به دکتر پزشکیان تصریح کرد: این اجلاسیه زمینه بسیار خوبی برای توسعه هدفمند روابط میان کشورهای ساحلی دریای خزر است.

الکسی اورچوک همچنین با اشاره به بازدید خود از نمایشگاه دستاوردها و توامندی‌های جمهوری اسلامی ایران افزود: این نمایشگاه نماد پیشرفتهای چشمگیر جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف از جمله؛ پزشکی و سلامت است که در صورت اشتراک گذاری این توانمندی ها با دیگر کشورها درهای بزرگی به روی اقتصاد ایران گشوده خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1034282/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش بینی قیمت طلا و سکه 4 اسفند 1403

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی کی پرداخت می‌شود؟

پیش بینی بورس شنبه 4 اسفند 1403

آرتتا: من اهل «اگر» و «شاید» در فوتبال نیستم

شانس‌های قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا پس از قرعه کشی یک هشتم نهایی؛ چهار تیم بالاتر از رئال مادرید

آموریم: بازیکنان منچستریونایتد در تمرینات پیشرفت کرده‌اند

دنیامالی: پیگیری، حق کفاشیان و عزیزی خادم است

پاسخ قاطعانه لامین یامال به یک پرسش جنجالی؛ امکان ندارد جا پای لوئیس فیگو بگذارم!

ستاره سپاهان همه را نگران کرد!

کامارا: فکر نمی‌کنم اولین گلم در ایران باشد!

صحبت های علی داوودی عضو سنگین وزن تیم ملی وزنه برداری

بهداد سلیمی: نفرات جدیدی را به تیم ملی می آورم

درخواست رئال رد شد؛ غیبت بلینگام در دو دیدار

پاسخ ایران درباره به ‌نمایش گذاشتن پهپاد شاهد در نشست «سی‌پَک» آمریکا

ادعای وزیر خارجه آمریکا: در دوران ترامپ، ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد

آدم اگه گذشته‌ش رو فراموش کنه بازم همون آدم قبلیه؟

بذار زبون من بسته بمونه

خواهشاً دیگه بیشتر از این منو تحت فشار قرار ندید!

اجرای زنده «ناصر زینعلی» در کنسرت بجنورد

آهنگ «مال من باش» از معین زد

تهرانی‌ها منتظر برف و باران باشند

بومی‌سازی فناوری تولید فیلامنت‌ چاپگرهای سه‌بعدی در ایران

ایلان ماسک برای نابودی ایستگاه فضایی بین‌المللی عجله دارد!

آن تایلر و عرضه بیست و پنجمین رمانش به بازار نشر

بخشی از کتاب/ چه چیزی در زندگی از همه مهم تر است؟

فدرالیسم و بحران بی‌دولتی

روایت تجارت نیوز از تاثیر معیشت ناپایدار و فقر در بروز آسیب های اجتماعی

خبر افزایش قیمت محصولات گروه سایپا صحت ندارد

حمایت صریح اسکو از بیرو، آقاسی، شجاع!

گل‌محمدی: انتظار داشتم از بازی امروز استقبال بیشتری می‌شد

واکنش استقلال به عدم تعویق دربی؛ برای تیم خاص که خوب کنسل می‌کردید!

آخر همه چمپیونزلیگ‌ها؛ مادرید لرزید!

صعود شیرین نوجوانان تراکتور زیر برف

روانخواه در اهواز به نشست خبری نرفت

حدادی: گفتند تا جایی که می‌توانی بازی کن

صحبت های دنیامالی وزیر ورزش و جوانان

بایگانی پیراهن حامد حدادی در حضور خانواده اش

مراسم خداحافظی حامد حدادی برگزار شد

ایران و تایلند برای توسعه مناسبات توافق کردند

نیکزاد: انقلاب اسلامی ایران در پنجمین دهه عمرش همچنان سرپاست

دیدار سفیر چین در ایران با بادامچیان

ادعای مشاور سابق احمدی‌نژاد درباره رئیس صداوسیما

سیاوش طهمورث: عقیده‌ام را دیکته نمی‌کنم

من خواستم تو زندگی کنی که خودم هم زندگی کنم…

توانایی قابل توجه ساره بیات در لهجه و گویش های مختلف

الناز حبیبی در جزیره لولو با گریم متفاوت

آهنگِ شاد و زیبای «قند منی» از چاوشی

انحراف از جاده، خودروی تیبا را مچاله کرد

آبگرمکن، 6 نفر را تا پای مرگ برد!