راه ترقی

آخرين مطالب

هم وام بگیرید، هم سود کنید / تنها 5 روز مانده تا ساخت یک باکس و دریافت وامی معادل 10 برابر موجودی آن اقتصاد

هم وام بگیرید، هم سود کنید / تنها 5 روز مانده تا ساخت یک باکس و دریافت وامی معادل 10 برابر موجودی آن
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ad / تصور کنید یک وام 20 میلیون تومانی بگیرید و برای بازپرداخت آن نیازی به پرداخت هیچ سودی نباشد، حالا تصور کنید این رقم تبدیل شود به 100 میلیون تومان یا حتی 1 میلیارد تومان. شاید چنین پیشنهادی در دنیای مالی غیرممکن به نظر برسد، اما بلوبانک سامان در جدیدترین کمپین خود این معادله را کاملا تغییر داده است. بلو در کمپینِ « 1404 آرزو » فرصتی کم‌نظیر برای دریافت یک وام با مبلغ قابل‌توجه و بدون دغدغه‌های معمول بانکی در اختیار کاربران خود قرار داده است؛ این کمپین مسیر جدیدی را در ارائه تسهیلات مالی ترسیم کرده است. مسیری که در آن کاربران نه تنها وام می‌گیرند، بلکه به‌واسطه عدم پرداخت سود، عملا سود هم می‌کنند!
وامی بدون حتی یک ریال سود
بلو در این کمپین فرصت دریافت وام با شرایط ویژه‌ای را برای کاربران خود فراهم کرده است. در این کمپین، 1404 نفر از کاربران بلو به قید قرعه وامی بدون سود، ضامن، کارمزد و ... معادل 10 برابر پس‌انداز خود، دریافت می‌کنند. کاربران بلو برای شرکت در این کمپین، تا 10 اسفند ماه فرصت دارند یک باکس پس‌انداز با نام «1404 آرزو» ساخته و مبلغی را (حداقل 2 میلیون تومان) به آن واریز کنند. مبلغ موجود در این باکس قابل برداشت است و مسدود نمی‌شود اما با توجه به اینکه مبلغ این وام، معادل 10 برابر موجودی باکس «1404 آرزو» است، حداقل موجودی باکس «1404 آرزو» تا 25 اسفند معیار تعیین کننده‌ی مبلغ وام کاربران خواهد بود.
بنابراین کاربران بلو برای شرکت در این کمپین باید تا 10 اسفندماه باکس «1404 آرزو» را ساخته، آن‌ را حداقل 2 میلیون تومان شارژ کنند و تا 25 اسفند به موجودی باکس خود دست نزنند، چرا که از 10 تا 25 اسفند، حداقل موجودی باکس «1404 آرزو» معیار تعیین‌کننده مبلغ وام کاربران است.
این وام از 20 میلیون تومان تا بی‌نهایت با بازپرداخت 12 ماهه و بدون سود و هر هزینه‌ی دیگری قابل دریافت است. تصور کنید که کمترین مبلغ ممکن برای وارد شدن به قرعه‌کشی را به باکس «1404 آرزو» واریز کردید؛ 2 میلیون تومان. در صورت برنده شدن در قرعه‌کشی، مبلغ 20 میلیون تومان وام خواهید گرفت. 
سود را فراموش کنید؛ اصل وام را بپردازید
 همه ما برای گرفتن وام، با یک سوال اساسی مواجه می‌شویم؛ آخرش چقدر باید برگردونم؟ می‌ارزه؟ فرض کنید یک وام با مبلغ 100 میلیون تومان با بازپرداخت 12 ماهه و با سود 20 درصد بگیرید، باید در نهایت با مبلغی حدود 120 میلیون تومان وام خود را تسویه کنید، اما در این کمپین، دقیقا همان 100 میلیون تومان را پس می‌دهید. این وامِ بدون سود را با مبالغ بالاتر تصور کنید، فرصتی است که نمی‌توان به راحتی از کنارش گذشت.
حالا وقتش رسیده که تصور کنیم، با گرفتن این وام، چه کارهایی که نمی‌شود با آن کرد. در واقع با شرکت در این کمپین و برنده شدن در قرعه‌کشی، نه تنها می‌توانید وام‌ بدون ضامن و وثیقه بگیرید، بلکه می‌توانید با پرداخت نکردن هیچ سودی، سود کنید؛ تصور کنیم با این سودی که با گرفتن این وام در جیب‌مان می‌مانند، چه کارهایی می‌توان انجام داد: 
با گرفتن وام 100 میلیون تومانیِ بدون سود، 20 میلیون تومان در جیب شما می‌ماند!
تعویض لپ‌تاپ، رفتن به یک سفر داخلی جذاب، ثبت‌نام در یک دوره آموزشی، خرید یک موبایل جدید، خرید یک دوچرخه یا اسکوتر و ... با این مبلغ شدنی‌است. 
با گرفتن وام 1 میلیارد تومانیِ بدون سود، 200 میلیون تومان در جیب شما می‌ماند!
با این مبلغ عوض کردن ماشین قدیمی، سرمایه‌گذاری در یک استارتاپ، رفتن به یک سفر خارجی، خرید پیانو، تبدیل اتاق خواب به سینمای خصوصی و کارهای جذاب دیگر امکان‌پذیر است. 
برای شرکت در این کمپین تا 10 اسفند باید باکس «1404 آرزو» را ساخته و مبلغ مورد نظر خود را به باکس واریز کنید و تا 25 اسفند به موجودی باکس خود دست نزنید. این فرصت برای همه‌ی کاربران بلو (حتی کسانی که در بازه کمپین حساب باز کردند) فراهم شده تا بدون پرداخت حتی یک ریال سود و کارمزد، وامی 10 برابر پس‌انداز خود را به قید قرعه دریافت کنند و از آن مهم‌تر، تنها اصل وامی که دریافت کردند را پس دهند. نه خبری از سود است، نه هزینه‌های اضافه، نه استرس محاسبه اقساط سنگین و نه حتی پیدا کردن ضامن یا وثیقه.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1036759/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل اول پاری سن ژرمن به لیون توسط دمبله

مهار دوناروما؛ لیون 0-2 پاری‌سن‌ژرمن

وقتی کریستیانو رونالدو از شباهت خیره‌کننده یکی از هواداران النصر به خودش حسابی متعجب می‌شود

پای خونین لامین یامال پس از بازی با لاس پالماس

ولاهوویچ تک‌به‌تک را از دست داد؛ کالیاری 0-1 یوونتوس

بنزما: کریس رونالدو بهترین بازیکن تاریخ نیست!

حرکت تماشایی میکاتادزه؛ لیون 1-2 پاری‌سن‌ژرمن

کاپیتان‌ها با اوستون اورونوف در دربی

سریع‌تر از میلاد محمدی؛ لطفی در 60 متری!

خلاصه بازی بایرن مونیخ 4 - آینتراخت فرانکفورت 0

گل اول پاری سن ژرمن به لیون توسط اشرف حکیمی در دقیقه 53

مولر: رفتار کمپانی با من توهین آمیز نیست!

گل اول یوونتوس توسط ولاهوویچ ؛کالیاری 0-1 یوونتوس

تکل استثنایی ماتا مانع گلزنی دمبله؛ لیون 0-0 پاری‌سن‌ژرمن

حرکت تکنیکی زیبای کواراتسخلیا؛ لیون 0-0 پاری‌سن‌ژرمن

موقعیت خطرناک ییلدیز؛ کالیاری 0-1 یوونتوس

بغض الریان پس از استقلال ترکید!

واکنش وزارت خارجه به پرواز جنگنده‌های رژیم اسرائیل بر فراز محل مراسم تشییع پیکر شهید نصرالله

اظهارات محسن رضایی درباره عامل اصلی شهادت سید حسن نصرالله

مدیر عامل بیمه دی برنامه‌های تحول‌آفرین این شرکت را تشریح کرد

شهادت یک نیروی پلیس در سیستان‌وبلوچستان

پیش بینی قیمت دلار 6 اسفند 1403

سایپا در صف واگذاری؛ نارنجی‌پوشان به سرنوشت ایران خودرو دچار می‌شوند؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 6 اسفند 1403

انواع گوشت و فرآورده‌های آن از مالیات بر ارزش افزوده معاف شد

گل سوم بایرن به فرانکفورت توسط موسیالا؛ بایرن مونیخ 3-0 فرانکفورت

گل چهارم بایرن به فرانکفورت توسط گنبری؛ بایرن مونیخ 4-0 فرانکفورت

درخشش ستاره ژاپنی؛ دیویس در لیست فروش قرار گرفت!

یک قدمی قهرمانی آسیا با نقش احمد نور

هیجان آلابا از بازگشت به ترکیب رئال؛ آماده‌ی آماده‌ام

رامین: این تندیس برای هواداران و بازیکنان باغیرت استقلال!

لوکمن جواب گاسپرینی را در زمین داد!

10 حرکت برتر شب گذشته لیگ بسکتبال NBA

یاران قلی‌زاده صدر را پس گرفتند

اشلوت: هیچ رازی در کار نیست، هنوز قهرمان نشدیم!

ظریف: شهید نصرالله تلاش داشت که وحدت میان شیعه و سنی را حفظ کند

توئیت عبری جدید رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع مجاهد کبیر شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفیّ الدّین

بیژن عبدالکریمی: امروز در جامعه دوقطبی کشور چاره‌ای جز گفتگو نداریم

ظریف در صداوسیما: بشار اسد مدت‌ها بود که دیگر کمک چندانی به مقاومت نمی‌کرد

مرتس خود را پیروز انتخابات آلمان معرفی کرد

برنامه‌های تحول‌آفرین بیمه دی در بیستمین سالگرد تاسیس اعلام شد

کارشناس صداوسیما به بهروز وثوقی حمله کرد

چهره ها/ تیپ خاص فاطمه معتمد آریا و پرستو گلستانی در دهه 60

چهره ها/ عکسی از شبنم قلی‌خانی با بازیگر محبوب چند نسل در دبی

فراستی از پشت‌پرده توقیف «تاسیان» گفت/ ممیزی نمی گذارد یک سریال آبرومند بیاید!

چهره ها/ فتوشات هایی از خانم بازیگر که حالا بوکسور است

محمود گبرلو: علت تخریب هماهنگ با تهمت و افترا به «تاسیان» چیست!؟

مهران مدیری با این حرکت به خودش تیر خلاص زد!

چهره ها/ عکس شیک بهرنگ علوی در سفر لندن

چهره ها/ واکنش پانته آ پناهی‌ها به خبر توقیف سریال تاسیان