راه ترقی

آخرين مطالب

حسن روشن: الان وقت تغییر مربی نبود گفتگو

حسن روشن: الان وقت تغییر مربی نبود
  بزرگنمايي:

راه ترقی - میزان /پیشکسوت تیم فوتبال استقلال تهران گفت: الان در این برهه حساس و زمان بازی مقابل پرسپولیس و النصر وقت آوردن مربی جدید نبود. اگر بختیاری‌زاده یا حتی نوازی در دربی سرمربی بودند، قطعاً موفق می‌شدیم.
حسن روشن ضمن انتقاد فراوان از مدیریت باشگاه استقلال اظهار داشت: این میودراگ بوژوویچ را چه کسی به باشگاه آورد؟ چه کسی تصمیم گرفت که مثلاً نام فیروز کریمی مطرح شود تا هواداران عکس‌العمل منفی نشان دهند یا چه کسی به صورت جدی به دنبال ماتزاری است؟
وی در ادامه افزود: به قولِ امیر قلعه‌نویی از این آقایان «بچه» کدامشان تصمیم‌گیرنده اصلی است؟ کار علی نظری‌جویباری یا مشاور ارشدش امیری است یا فریده شجاعی یا حتی اسدیِ دکتر؟ کاش بفهمیم تا صحبت نکنیم و بنشینیم و نگاه کنیم و لذت ببریم. 
ممکن است ورود مربی جدید شوک منفی به تیم وارد کند
روشن تصریح کرد: الان در این برهه حساس وقت آوردن مربی جدید نبود. اگر سهراب بختیاری‌زاده یا حتی محمد نوازی در دربی سرمربی بودند، قطعاً موفق می‌شدیم، اما ممکن است ورود این مربی شوک منفی به تیم وارد کند.
پیشکسوت استقلال گفت: میودراگ بوژوویچ در عرض یک روز می‌خواهد چه نکات فنی و مثبتی به رامین رضاییان یاد بدهد؟ تیم استقلال در این شرایط نیاز به این مربی نداشت که بخواهد تاکتیک عوض کند یا معجزه کند. اصلاً او بهترین مربی دنیاست اما در یک روز می‌خواهد چه کار کند؟

نمی‌توان به پیروزی در دربی امیدوار بود
روشن در ادامه مطرح کرد: هیچ‌کدام از این بازیکنان تیم استقلالی نیستند چون اکثرشان با قرارداد یک‌ساله آمده‌اند و فقط به دنبال پول و درآمدزایی هستند. کاش قراردادشان 3 یا 4 ساله بود و کمی تعصب نشان می‌دادند؛ با همین بازیکنانی که تعصب کافی هم ندارند و اکیپ قبلی بختیاری‌زاده و نوازی می‌شد در دربی پیروز شد، اما اکنون نمی‌توان امیدوار بود.
پیشکسوت استقلال درباره ماتزاری بیان کرد: باز هم این جمله همیشگی را می‌گویم؛ این والتر ماتزاری برای چه بیکار است؟ 7 نفر را می‌خواست به ایران بفرستند تا شرایط را ارزیابی کند در صورتی که اکثر بازیکنان مهم تیم استقلال یک‌ساله قرارداد دارند و اصلاً برای بررسی چه موضوعی آمدند؟ مثل همیشه تمام نفرات تیم اعم از بازیکنان، هیئت مدیره و مربیان عوض می‌شود.
برد و باخت دربی به بوژوویچ مربوط نیست
وی اضافه کرد: یک نفر از طرف باشگاه باید به این والتر ماتزاری بگوید تو اگر مربی خوبی هستی چرا بیکار هستی؟ بعد از آن او دیگر نمی‌آید شرط و شروط بگذارد و بگوید این مقدار پول می‌خواهم. این‌قدر ذلیل شده‌ایم که التماس این سرمربی را می‌کنند. فکر می‌کردیم نظری‌جویباری چون در گذشته معاون بوده درک خوبی از فوتبال دارد و با چند نفر مشورت می‌کند، اما متأسفانه در این مقطع حساس رفته یک سرمربی آورده تا برای بازی فردا حضور داشته باشد!
روشن در پایان خاطرنشان کرد: تأکید می‌کنم برد و باخت این بازی به این سرمربی مربوط نیست. اگر بوژوویچ حرف نزند و افکار تاکتیکی خود را وارد گود نکند و صرفاً صحبت‌های انگیزشی بکند و با ترکیب بازی‌های اخیر استقلال وارد زمین شود شانس پیروزی در دربی مقابل پرسپولیس را داریم، در غیر این صورت حضور او بار منفی در پی خواهد داشت.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1038716/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برنامه وزارت نیرو برای عبور از اوج بار مصرف تابستان 1404

کارگرانی که بدون عیدی به استقبال بهار می روند

دور جدید کالابرگ با 3 تفاوت

زمان واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد

تساوی تراکتور و سپاهان به سود پرسپولیس؛ تعبیر رؤیای اسکوچیچ!

وضعیت ورزشگاه آزادی در فاصله نیم ساعت مانده به دربی

خلاصه بازی تراکتور 0 - سپاهان 0

امیدهای استقلال به مرد بلندقامت اهل مونته‌نگرو

مدافع استقلال دربی پایتخت را از دست داد

شیطان کوچک با گواردیولا تمرین کرد

واکنش استقلال به بازی با النصر در کشور ثالث

تمام توان مهاجم استقلال برای ارائه نسخه گلزن

دربی برادران محمدی یکبار دیگر منتفی شد

گزارش زنده: پرسپولیس 0-0 استقلال

بهروز: در سریال فریبا خودم را بازی کردم!

پول نقد میخوام

موزیک ویدئوی «دیوانه منم» با اجرای محمد زندوکیلی

ازدواج برای رهایی از تنهایی!

ممنوعیت تعطیلی بخش‌های بستری بیمارستان‌ها در نوروز

تنها 24 ساعت بی‌خوابی، جرقه اصلی چاقی است

شاعرانه/ فزون از صبر ایوب است تاب محنت دوری

تهرانی‌ها سکان‌دار مصرف گاز

پزشکیان: پشتیبان فعالان اقتصادی هستیم

تک به تکی که نیازمند از اشترکالی گرفت؛ البته داور به دلیل خطای مهاجم تراکتور مسابقه را متوقف کرد

دبل سیو محشر پیام نیازمند مانع از گلزنی تراکتور شد

هوادار خوش خنده پرسپولیس: بازی 2-0 می شود اگر از روی کرنر گل نخوریم

هوادار استقلال: با وجود عقاب آسیا و رامین رضاییان بازی را 2-1 می‌بریم

گفتگو با هواداری که در حال بلیت فروشی است

مهاجم استقلالی مبهوت سوپرواکنش حامد لک

دورسون: برای بازی مقابل استقلال آماده هستم

ترکیب استقلال برابر پرسپولیس با صفر سورپرایز!

ورود کاروان پرسپولیس به ورزشگاه آزادی

پزشکیان: تلاش دشمن توقف چرخه تولید است

آصفری: با استیضاح وزیر اقتصاد آبی برای مردم گرم نمی‌شود

مرگ برنده اسکار و همسرش در خانه!

سکانس هیجان انگیز درگیری با نیروهای موصاد در قسمت آخر سریال فریبا

اجرای حرکت تکواندو روی محسن کیایی توسط آرین سلیمی!

«کاروان» با آواز علی زندوکیلی به یاد استاد غلامحسین بنان

نگهبانی که سارق منزل از کار درآمد!

سالانه 7000 عضو قابل اهدا در کشورمان خاک می‌شود!

خوشه ستاره ای مجاور NGC 1333

سخنان ارزشمند دکتر انوشه

جزئیات جدید طرح کالابرگ اعلام شد

وزیر اقتصاد: مطمئن باشید وضعیت کشور بهتر خواهد شد

قیمت کالاهای اساسی در بازار

شرایط فعالیت واحد‌های صنفی در ماه مبارک رمضان

هشدار به رئال قبل از شکار خرس!

جنجال بازیکنان سپاهان - تراکتور و اعتراض شدید خلیل‌زاده به بنیادی‌فر

گلیج از اسنایدر باخت و انتقام نگرفت

اعلام ترکیب چادرملو برای رسیدن به امتیاز 30