راه ترقی

آخرين مطالب

اینزاگی: برای بردن تیم کونته باید بی‌نقص باشیم ورزشی

اینزاگی: برای بردن تیم کونته باید بی‌نقص باشیم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /سیمونه اینزاگی، سرمربی اینتر، می‌گوید تیمش باید بهترین نمایش ممکن را برابر ناپولی ارائه کند.
اینتر شنبه شب در چارچوب دیدارهای هفته بیست و هفتم رقابت‌های سری آ ایتالیا در یکی از حساس‌ترین مسابقات این هفته در ورزشگاه دیه‌گو مارادونا روبروی ناپولی به میدان خواهد رفت و نتیجه این بازی می‌تواند نقش مهمی در تعیین صدرنشین و شاید حتی قهرمان این مسابقات در این فصل داشته باشد.
اینزاگی دقایقی قبل در نشست خبری پیش از این حاضر شد و با خبرنگاران گفتگو کرد.
شرایط ناپولی: این دو تیم صدرنشین جدول باید با یکدیگر دیدار کنند و باید به هر دو تیم بابت مسیرشان تبریک بگوییم. این بازی مهم خواهد بود اما خیلی تعیین کننده نیست چون 36 امتیاز باقی مانده است. ما به یک اینتر بزرگ نیاز داریم چون با حریفی ارزشمند و قدرتمند روبرو خواهیم شد. آنها پویایی زیادی دارند، ما باید به بهترین شکل ممکن از دیداری پیچیده بیرون بیاییم. مسیر بازی‌های بزرگ را می‌دانیم. باید کامل باشیم تا بازی را ببریم، تا حالا هرگز کامل نبوده‌ایم.

تورام و مصدومان اینتر: ما چهار بازیکن غایب داریم: زومر، دارمیان، زالفسکی و کارلوس آگوستو. مشکل این است که همه مصدوم‌ها در یک پست هستند، بنابراین ممکن است تغییر سیستم هم داشته باشیم، چیزی که روز سه‌شنبه انجام دادیم. باید ببینیم چه کار می‌کنیم. تورام عملکرد خوبی داشت و اطمینان‌بخش بود، فردا هم شرایط را خواهیم دید. در حال بررسی شرایط هستیم تا بدانیم که آیا او از ابتدا بازی می‌کند یا خیر، این قطعی نیست. این وضعیت سخت است و تا به حال برای من پیش نیامده بود.هیچ وینگری روی نیمکت ندارم.
جدول رده‌بندی: من سه‌شنبه هم گفتم به گروهی که همیشه قلب و جان‌شان را در کاری که انجام می‌دهند می‌گذارند افتخار می‌کنم. ما از معدود تیم‌های اروپایی هستیم که در تمام جبهه‌ها در رقابت هستیم، این باعث افتخار است. بازی‌ها انرژی زیادی می‌طلبند اما باید سعی کنیم هر بار فقط به یک بازی فکر کنیم. تنها چیزی که من را نگران می‌کند بازیکنان غایب هستند که در یک منطقه زمین جمع شده‌اند، باید خودمان را با شرایط وفق بدهیم، همانطور که روز سه‌‌شنبه این کار را کردیم. هیچ قطعیتی در مورد بهبودی‌ بازیکنان نداریم، فکر می‌کنم کسی که شرایط بهتری دارد کارلوس آگوستو باشد. بعد از ضربه زانو از کولو موانی یک آسیب جزئی دید، پای او پس از 14 روز هنوز ورم دارد.
لائوتارو مارتینز: ما همه او را می‌شناسیم، تقریباً چهار سال است که با هم کار می‌کنیم و من هیچ‌گاه نشنیدم که حرفی نابه‌جا بزند. ما پیش می‌رویم و همه چیز را پشت سر می‌گذاریم، من درباره این داستان خیلی شنیده‌ام اما او متمرکز است و می‌داند چه کار می‌کند. تنها چیزی که من را نگران می‌کند بازیکنان غایب هستند. باید خودمان را وفق بدهیم اما می‌دانیم چگونه این کار را انجام دهیم. ما با حریفی شایسته روبرو هستیم که مدت‌ها است در بالای جدول قرار دارد. کونته یک مربی عالی است و ما باید بهترین عملکرد را برای تثبیت این برتری انجام دهیم. یوونتوس هم می‌تواند دوباره وارد رقابت برای قهرمانی شود.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1039501/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خلاصه بازی اشتوتگارت 1 - بایرن مونیخ 3

خلاصه بازی العروبه 2 - النصر 1

نوری: داور پنالتی صد درصد ما را نگرفت!

صحبت‌های هوادار روشن‌دلی که به پروین توهین کرده بود

بررسی هفته 21 لیگ برتر با حسین سیدصالحی

خلاصه بازی الهلال 2 - الاهلی 3

آثار برگزیده نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شد

گل اول الاهلی توسط تونی ؛الهلال 0-1 الاهلی

رونالدو موقعیت تک‌به‌تک را از دست داد؛ العروبه 1-1 النصر

فرار از تله آفساید؛ اشتوتگارت 1-1 بایرن مونیخ

بریس در 5 دقیقه؛ الهلال 0-2 الاهلی

گل دوم العروبه توسط گودمونسون ؛ العروبه 2-1 النصر

کار تیمی دیدنی؛ الهلال 1-2 الاهلی

گل دوم الهلال توسط لئوناردو؛الهلال 2-2 الاهلی

ضربه آزاد خطرناک رونالدو؛ العروبه 2-1 النصر

هت‌تریک تکمیل شد؛ الهلال 2-3 الاهلی

گل دوم بایرن مونیخ به اشتوتگارت توسط لئون گورتزکا

ماجرای دودزا بودن اتوبوس‌های برقی جدید تهران چیست؟

تارا و پژو 207 با سر به زمین خوردند!

لژیونر تیم ملی برای بازی قهرمانی آماده شد

فرصت‌سوزی تونی روی پاس محرز؛ الهلال 0-0 الاهلی

موقعیت رونالدو در شرایط آفساید؛ العروبه 0-0 النصر

تمارض لئوناردو؛ الهلال 0-0 الاهلی

گل اول العروبه توسط عمر سوما؛العروبه 1-0 النصر

واکنش عالی مندی روی ضربه الدوساری؛ الهلال 0-0 الاهلی

تکل دیدنی ایبانیز؛ الهلال 0-0 الاهلی

ضربه سر خطرناک لئوناردو؛ الهلال 0-0 الاهلی

فرصت‌سوزی موسیالا؛ اشتوتگارت 0-0 بایرن مونیخ

ضربه اونداو به تیر دروازه خورد؛ اشتوتگارت 0-0 بایرن مونیخ

گل اول اشتوتگارت توسط استیلر ؛اشتوتگارت 1-0 بایرن مونیخ

وزیر دفاع: FATF بهانه‌ای برای اعمال فشار بر ایران است

تاجگردون: همه ما در این شرایط مقصریم

حذف جوانان از بازار خودرو

پیش بینی قیمت دلار 11 اسفند 1403

رئیس بانک مرکزی: ارز 28500 تومانی سال بعد افزایش پیدا نخواهد کرد

روایت اکوایران از رنج مشترک دهک یک و ده

عضو کمیسیون بهداشت و درمان: صنعت دارو معطل 25 همت بدهی دولت است

ترکیب پرستاره النصر پیش از دیدار با استقلال

دلیل بهانه جویی رونالدو برای نیامدن به ایران

پاکدل: پیروزی دربی همیشه برایم شیرین است

خلاصه بازی شباب الاهلی 2 - بنی یاس 0

میلوشویچ: برد بسیار مهمی بود

بزرگر: رحمتی زحمات زیادی برای نساجی کشید

باز هم اعتراض باشگاه آلومینیوم؛ این‌بار هند پنالتی

رستمی: جایگاه واقعی ما اینجای جدول نیست

فرجی: از عملکرد خودم در دربی ناراضی هستم

اعتراض آلومینیوم به داوری بازی با خیبر

دریادار سیاری: امروز بعد از 40 سال آثار شیمیایی را در چشم من پیدا کردند!

قاضی‌زاده هاشمی: جمهوری اسلامی در حدّ کفاف مردم بسیار عالی عمل کرده است

رویداد ملی استارتاپی گردشگری با رویکرد فنآوری نوین در رشت برگزار شد