راه ترقی

آخرين مطالب

تأکید ایران و روسیه بر استفاده از دیپلماسی برای پیشگیری از روندهای بحران‌ساز سياسي

تأکید ایران و روسیه بر استفاده از دیپلماسی برای پیشگیری از روندهای بحران‌ساز
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایرنا / کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه پنجشنبه 16 اسفند 1403 با سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه فدارسیون روسیه در امور روابط با کشورهای آمریکای شمالی و جنوبی و همکاری با کشورهای بریکس و امنیت بین‌الملل، دیدار و گفت‌وگو کرد. 
در این ملاقات دو طرف درباره همکاری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در مجامع بین‌المللی برای تقویت روندهای چند جانبه‌گرا و پایبندی به اصول مندرج در منشور ملل متحد، قوانین مورد وفاق بین‌المللی، همچنین حمایت از ابتکارهای مشترک در زمینه حفظ صلح و امنیت بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر کردند.
در این دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران و معاون وزیر خارجه فدراسیون روسیه با اشاره به اهمیت «دیپلماسی» به عنوان ابزار تشریک مساعی دو و چند جانبه، بر استفاده از دیپلماسی برای پیشگیری از روندهای بحران ساز و نیز کنترل بحران‌های جاری بین المللی، تاکید کردند.
بازار
به گزارش ایرنا، جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه 28 دی‌ماه 1403 در آیینی در کرملین معاهده مشترک جامع راهبردی منعقد کردند. این معاهده به امضای مسعود پزشکیان و ولادیمیر پوتین رؤسای جمهور دو کشور رسید.
بنا بر این معاهده، طرفین با ابراز علاقه به ارتقای روابط دوستانه بین دولتی به سطحی جدید و اعطای ویژگی جامع، بلندمدت و راهبردی به آن، تقویت بیشتر همکاری‌ها به نفع صلح و امنیت در سطوح منطقه‌ای و جهانی را ضروری دانستند.
تهران و مسکو با امضای این معاهده، تمایل خود به مشارکت در فرآیند عینی شکل‌گیری یک نظم جهانی جدید چندقطبی عادلانه و پایدار مبتنی بر برابری حاکمیت دولت‌ها، همکاری با حسن نیت، احترام متقابل به منافع، راه‌حل‌های جمعی برای مشکلات بین‌المللی، تنوع فرهنگی و تمدنی، حاکمیت حقوق بین‌الملل مطابق با منشور ملل متحد، از جمله عدم تهدید و توسل به زور، عدم مداخله در امور داخلی و احترام به تمامیت ارضی هر دو کشور تأکید کردند.
جزئیات بیشتری از مذاکرات جلالی و ریابکوف در مسکو منتشر نشده است. این دیدار یک روز پس از آن صورت گرفت که سخنگوی کرملین اعلام کرد: ایران متحد روسیه است و مسکو معتقد است که حل مسالمت‌آمیز و دیپلماتیک برنامه هسته‌ای تهران که آمریکا درباره آن نگرانی دارد،‌ ممکن است.
دیمیتری پسکوف 15 اسفند 1403 در پاسخ به پرسش خبرنگاران افزود:‌ موضع روسیه این است که این مسأله - پرونده هسته ای ایران - باید تنها از راه های مسالمت‌آمیز، سیاسی و دیپلماتیک حل شود. ما معتقدیم که این ظرفیت وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد:‌ از آنجایی که ایران متحد ما و شریک ما است، کشوری که با آن در حال توسعه همکاری همه جانبه، سودمند و متقابل هستیم، روسیه آماده انجام هر کاری برای این امر است. ایالات متحده از این موضوع آگاه است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1042740/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کار هست، نیروی ماهر نیست

نحوه استعلام چک برای دریافت کننده از طریق سرویس پیامکی

عضو اتاق بازرگانی: اگر اصناف و تجار قانع نشوند، تعطیلی پنج‌شنبه ها اجرا نمی‌شود

سونامی طلاق اهالی فوتبال به تراشتگن رسید!

فونسکا کوتاه نمی‌آید: ظلم بزرگی کردید ولی نمی‌روم!

رافینیا واقعا به اندازه صلاح لایق توپ طلاست

افت امتیازگیری سپاهان و نتایجی باب میل رقبا

دو کارت زرد پیاپی محمد آبشک و اخراج مقابل سپاهان

خلاصه بازی سپاهان 1 - استقلال خوزستان 1

گل اول آلکمار به تاتنهام؛ گل به خودی برگوال

خلاصه بازی آگزبورگ 0 - فرایبورگ 0

خلیفه: مساوی عادلانه بود ما برای برد به میدان آمده بودیم

توقف سپاهان مقابل استقلال خوزستان در شب مصدومیت لیموچی

اعتراض رسمی سپاهان به داوری بازی استقلال خوزستان

پزشکیان: اگر روسیه و آمریکا بخواهند کاری کنند، ما باید امیدمان به خدا باشد

واکنش رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به احکام پرونده چای دبش؛ قانع نشدم!

حاشیه‌های دیدار رئیس جمهور با نخبگان تا حضور سرزده در جمع مردم رودهن

وزیر امور خارجه وارد جده شد

وزیر خزانه‌داری آمریکا: فروش نفت ایران را تعطیل خواهیم کرد

تشویق على زندوکیلى، سینا مهراد و عادل فردوسى پور در کنسرت «لئو روخاس»

دزد خوش‌بو به خانه خبرنگار صداوسیما دستبرد زد!

انتقاد تند مجری سحرگاهی تلویزیون از شهرداری تهران!

راه پایین کشیدن یه مرد میدونی چیه؟ زن!

از حرف و حدیث‌ها پیرامون یک پویانمایی اسکاری تا گران شدن بلیت سینما

خاطره حامد وکیلی از هدایت هاشمی

چالشی بامزه و خنده‌دار با حامد وکیلی

حرکت جالب گلزار که به ضرر صداوسیما تموم شد

تیزر جدید سریالی که بعد از 3 سال توقیف منتشر شد

مردم ایران، اشکِ «لئو روخاس» را درآوردند

شنونده آهنگ «توهم» با صدای میثم ابراهیمی باشید

پیش‌بینی رشد 7 درصدی سفرهای نوروزی

تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در سه‌پرده

پلیس: کشف بمب در ایستگاه مترو تجریش صحت ندارد

نوروز ایرانی فراتر از مرزهای ایران

زمین در حال بزرگ شدن است!

شاعرانه/ آه، باور نمی‌کنم که مرا

با تندروها امکان سازش و وفاق وجود ندارد

پنجشنبه‌ها، جمعه می‌شود؟

آقای پزشکیان! قرار ما این نبود

رسانه های اصلاح طلب به دنبال بی‌ثباتی کشور؟!

فساد دبش؛ حامیان دولت رئیسی طلبکار شدند

بازارهای جهانی در شوک تعرفه‌های ترامپ

زمان واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 اعلام شد

گل اول سپاهان توسط محمد کریمی از روی نقطه پنالتی

گل اول استقلال خوزستان به سپاهان توسط بیفوما

موقعیت سوزی باورنکردنی بیفوما در شرایط تک به تک با نیازمند

آغاز هفته بیست‌ و دوم لیگ برتر با برد خانگی گل‌گهر مقابل خیبر

آنچلوتی: گاهی دوست دارم مگس باشم!

فرمول معجزه در لیگ عربستان؛ ناچو بعلاوه اوبامیانگ

بیانیه بایرن: نویر تا بهار بازی نخواهد کرد