راه ترقی

آخرين مطالب

بیشترین فوتی‌های تصادفات در این سنین قرار دارند اجتماعی

بیشترین فوتی‌های تصادفات در این سنین قرار دارند
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / رئیس اداره اورژانس بیمارستانی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: بیشترین تعداد فوتی‌های حوادث ترافیکی برای سنین 4 تا 29 سال است که موضوعی بغرنج محسوب می‌شود. میزان مرگ‌ومیر حوادث ترافیکی به صورت مستقیم با شدت ترومای وارده با مصدومان ارتباط دارد. 
دکتر کمال بصیری درباره تعداد پرونده‌های حوادث ترافیکی سال 1402 اظهار کرد: حدود یک میلیون و 120 هزار نفر دارای پرونده بستری در اورژانس برای حوادث ترافیکی هستند. مجموع پرونده‌های مصدومان حوادث ترافیکی در اورژانس با مراجعه مجدد این افراد به بیمارستان‌ها، حدود یک میلیون و 300 هزار پرونده است. بنابر اظهار معاونت درمان وزارت بهداشت، میزان هزینه‌های درمانی حوادث ترافیکی 8 هزار میلیارد (تومان) است. 
وی با بیان اینکه ثابت‌ نگاه‌داشتن میزان حوادث ترافیکی یک امر بسیار مهم است، تصریح کرد: تعداد افراد دارای گواهینامه رانندگی، تعداد خودروهای پلاک‌گذاری شده، مسافت پیمایش شده در جاده‌های کشور در بازه زمانی کنونی نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته افزایش یافته است. همچنین خودروها نسبت به سال گذشته فرسوده‌تر شده و شرایط اقتصادی مردم برای نگهداری از خودروها نسبت به سال گذشته نامناسب‌تر است. با توجه به این شرایط، ثابت نگاه‌داشتن میزان حوادث ترافیکی یک چالش به حساب می‌آید. 
بازار
بیشترین فوتی‌ها حوادث ترافیکی در بازه سنی 4 تا 29 سال
رئیس اداره اورژانس بیمارستانی معاونت درمان وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری پویش «نه به تصادف!» گفت: بخشی از پویش «نه به تصادف» در ارتباط با فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی به مردم است. امیدوارم، مردم در پویش نه به تصادف مشارکت کنند تا منجر به کاهش حودث ترافیکی و شدت ترومای وارده شود و در نهایت میزان مرگ‌ومیر حوادث ترافیکی کاهش یابد. 
بصیری با بیان اینکه اغلب، جوانان در حوادث ترافیکی آسیب می‌بینند، توضیح داد: بیشترین تعداد فوتی‌های حوادث ترافیکی برای سنین 4 تا 29 سال است که موضوعی بغرنج محسوب می‌شود. میزان مرگ‌ومیر حوادث ترافیکی به صورت مستقیم با شدت ترومای وارده با مصدومان ارتباط دارد. 
پایش شدت ترومای حوادث ترافیکی در کشور
رئیس اداره اورژانس بیمارستانی معاونت درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه نسبت به پایش شدت ترومای وارده اقدام کرده‌ایم، اظهار کرد: وزارت بهداشت برای نخستین بار نسبت به پایش شدت ترومای وارده اقدام کرده و این پایش در سال جاری در حال انجام است. هدف از انجام پایش شدت ترومای وارده این است که میزان مرگ‌ومیر ناشی از حوادث ترافیکی در شدت ترومای «خفیف»، «متوسط» و «شدید» چقدر است و چه میزان از مرگ‌ومیرها را می‌توان پیشگیری کرد. فارغ از علت وقوع حادثه، تمام مصدومان ترافیکی می‌بایست خدمات درمانی لازم را دریافت کنند. 
وضعیت مصدومان ترافیکی به هنگام ورود به مراکز درمانی
وی درباره میزان مرگ‌ومیر مصدومان حوادث ترافیکی در مراکز درمانی نیز گفت: حدود 39 تا 40 درصد از مصدومان حوادث ترافیکی، جان خود را در بدو ورود یا ساعات اولیه حضور در مراکز درمانی از دست می‌دهند. موضوع مرگ‌ومیر مصدومان حوادث ترافیکی در مراکز درمانی علاوه بر خدمات انتقال به بیمارستان‌ها به طور مستقیم به شدت تروما وابسته است. حدود 40 درصد افرادی که جان خود را در مراکز درمانی از دست می‌دهند نیز با سطح هوشیاری کمتر از هشت درصد به مراکز درمانی منتقل می‌شوند.
بصیری ادامه داد: همچنین 20 درصد درصد از مصدومان حوادث ترافیکی با سطح هوشیاری کمتر از سه درصد به مراکز درمانی وارد می‌شوند. این افراد، آسیب شدید مغزی دیده‌اند و متاسفانه هیچگونه پاسخ‌دهی به خدمات ارائه شده ندارند. اگرچه این افراد خدمات درمانی را دریافت می‌کنند اما جزو مرگ‌های غیرقابل پیشگیری حوادث ترافیکی محسوب می‌شوند. 
هدف از اجرای پویش نه به تصادف
وی با بیان اینکه حساسیت نسبت به شدت ترومای وارده می‌بایست ایجاد شود، خاطرنشان کرد: هنگامی که جاده‌ها، خودروها و رانندگی ایمن نیست، فرهنگ‌سازی راهکاری برای کاهش شدت ترومای ناشی از حوادث ترافیکی به صورت فوری است. هدف از اجرای پویش نه به تصادف، کاهش شدت ترومای وارده ناشی از حوادث ترافیکی با استفاده از فرهنگ‌سازی است. 

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1043947/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خلاصه بازی یوونتوس 0 - آتالانتا 4

خلاصه بازی اینتر میامی 1 - شارلوت 0

معرفی یک جایگزین برای کمک داور ویدیویی

خیال بیرانوند و تراکتور راحت شد

شکست ساحلی‌بازان ایران برابر روسیه

قاضی: کاش بازی با النصر در ترکیب استقلال بودم!

گل سوم آتالانتا به یوونتوس توسط زاپاکاستا

گل چهارم آتالانتا به یوونتوس توسط لوکمن

فرزاد حاتمی: کار مقابل النصر نشد ندارد

تیر دروازه و دی‌گرگوریو مانع گل دوم؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

واکنش تماشایی دی‌گرگوریو؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

گل دوم آتالانتا به یوونتوس توسط مارتین دی رون در دقیقه 46

عدم‌ پاسخگویی آرتتا به سوال خبرنگار درباره اختلاف امتیاز با لیورپول

امیرآبادی: نداشتن استرس رمز صعود استقلال است

چرا دولت گام دوم رفع فیلترینگ را بر‌نمی‌دارد؟‌

ضربه خطرناک تورام؛ یوونتوس 0-0 آتالانتا

گل اول آتالانتا توسط رتگی ؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

طرح هواداران النصر برای دیدار فردا شب با استقلال

ناطق نوری درمورد گزینه‌های رهبری: آیت الله خامنه‌ای اینقدر باهوش و جدی است که اجازه بدعت دراین‌باره نمی‌دهند

آیا تهران دچار خشکسالی شده است؟

تهران در آستانه‌ یک تصمیم تاریخی

اپوزیسیون جایگزینی برای جمهوری اسلامی ندارد

آخوندی: نامه ترامپ به رهبری، آیا پنجره‌ای به‌ سوی صلح است؟

سال 1404؛ چشم انداز سال سختی که در پیش است؟

باز هم اشتباه کردید خانم سخنگو!

ساختن «ناوگان دریایی» انگلستان با نفت «مجانی» ایران

قانون حجاب و بیم رودررویی با مردم

اقدام جدید دولت ترامپ برای تنگ‌تر کردن حلقه تحریم ایران

آیا «ترامپ» جبهه‌ اوکراین را زمین‌گیر کرد؟

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: بانک آینده باید منحل شود و قابل اصلاح نیست

ترکیب احتمالی استقلال برای بازی بزرگ

فاصله چند سانتی‌متری علیپور تا دو رقمی شدن

خلاصه بازی منچستر یونایتد 1 - آرسنال 1

خلاصه بازی تاتنهام 2 - بورنموث 2

خلاصه بازی امپولی 0 - آاس رم 1

آخرین تمرین النصر، پیش از دیدار حساس فردا مقابل استقلال

یاران سیدحسین در اول پارک

زنگ خطر برای رئال؛ جود، وینی و رودریگو مصدوم شدند!

انتقاد رسانه اصولگرا از اظهارات جنجالی رفیق‌دوست

روایت تابناک از فاز جدید سوپرانقلابی‌ها؛ از حرمت شکنی در بیت رهبری تا سئوال همزمان از 11 وزیر

انتقاد تند صراط‌نیوز از پسر پزشکیان

بانکی‌پور: مردم از ابلاغ نشدن قانون حجاب ناراحت اند

دلیل توقیف مینی‌سریال «دختران کوچه غم» چه بود؟

نفس بازغی به استقبال بازیگران ترکیه رفت

چهره ها/ عکسی از روشنک گرامی بعد از مدتها با آرایش متفاوت

قبول دارین رابطه این پدر و دختر خیلی قشنگه؟

نقش های درخشانی که مریلا زارعی ماندگار کرد

راه حل عجیب محسن کیایی برای نشتی صدای فکر جناب خان

موزیک ویدئوی آرامش بخش با ساز «ویولنسل»

یخ زدن مرد در بالکن پس از حبس توسط همسرش