رأی شکایت سپاهان از تراکتور و بیرانوند اعلام شد
ورزشی
بزرگنمايي:
راه ترقی - ورزش 3 /باشگاه سپاهان پس از مسابقه هفته بیست و یکم لیگ برتر مقابل تراکتور در ورزشگاه یادگار امام تبریز که تساوی بدون گل به دنبال داشت، اقدام به شکایت از حریف خود کرد و تاکید داشت آنها از بازیکن غیرمجاز (علیرضا بیرانوند) استفاده کردهاند و نتیجه بازی باید تغییر کند که چنین اتفاقی رخ نداد.
سپاهان بنابر این ادعا که علیرضا بیرانوند باید جریمه 2 میلیارد تومانی بهخاطر رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در تاریخ 28 مهر 1403 را پرداخت نکرده و اجازه همراهی این تیم را نداشته، شکایت خود را به فدراسیون ارائه داده بود و اعتقاد داشت این گلر باید بازیکن غیرمجاز تلقی شود.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پس از بررسی شکایت باشگاه سپاهان و دفاعیات باشگاه تراکتور و علیرضا بیرانوند، رای پرونده را صادر کرد که در آن خبری از تغییر نتیجه و اطلاق بازیکن غیرمجاز به گلر ملیپوش سرخ پوشان تبریزی نشد.

باشگاه تراکتور در دفاعیات خود به کمیته انضباطی اعلام کرده بود که قبل از مسابقه با سپاهان و در موعد قانونی، از محل اعتباراتش در سازمان لیگ این بدهی را پرداخت نموده و نیازی به پرداخت جریمه از سوی بیرانوند وجود نداشته که این موضوع به تایید رسید.
کمیته انضباطی فدراسیون پس از بررسی دفاعیات باشگاه تراکتور و استعلام از سازمان لیگ، عنوان کرده که بدهی بیرانوند پس از رأی انضباطی پرداخت شده و او بدون مشکل در بازی با سپاهان حضور داشته است.
در تشریح رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در این پرونده آمده:
بازار


-
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۰:۲۲
-
۲۵ بازديد
-

-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1044381/