راه ترقی

آخرين مطالب

مدیر یونایتد: با آموریم به ورزشگاه جدید می‌رویم! ورزشی

مدیر یونایتد: با آموریم به ورزشگاه جدید می‌رویم!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /عمر برادا، مدیر منچستریونایتد، معتقد است این تیم با روبن آموریم به عنوان سرمربی به استادیوم جدید خواهد رفت.
باشگاه منچستریونایتد برنامه‌هایی برای ساخت یک ورزشگاه جدید با ظرفیت 100 هزار نفر آغاز کرده است. سر جیم راتکلیف، یکی از مالکان باشگاه، از زمان به دست آوردن سهام اقلیت در این باشگاه در سال گذشته، تمایل خود را برای انتقال منچستریونایتد به خانه‌ای جدید پنهان نکرده است.
ورزشگاه جدید و پروژه بازسازی گسترده‌تر، پتانسیل آن را دارند که سالانه 7.3 میلیارد پوند به اقتصاد بریتانیا اضافه کنند و مزایای اجتماعی و اقتصادی گسترده‌ای را برای جامعه و منطقه به ارمغان بیاورند. این پروژه ممکن است شامل ایجاد 92 هزار شغل جدید، بیش از 17 هزار خانه جدید و جذب سالانه 1.8 میلیون بازدیدکننده اضافی باشد.
تصاویر مفهومی و مدل‌های مقیاسی از آنچه که ورزشگاه جدید و منطقه اطراف آن می‌توانند به نظر برسند، روز سه‌شنبه توسط گروه معماری «فاستر پارتنرز» که برای طراحی منطقه ورزشگاه انتخاب شده‌اند، رونمایی شد.
راتکلیف در مورد این طرح‌ها گفت:«امروز آغاز یک سفر فوق‌العاده هیجان‌انگیز برای رسیدن به چیزی است که به بزرگ‌ترین ورزشگاه فوتبال جهان تبدیل خواهد شد.»

راه ترقی


برادا، مدیر یونایتد هم دقایقی پیش در مصاحبه‌ای به سوالات پاسخ داد. درباره اینکه آیا ورزشگاه جدید علاوه بر مسابقات فوتبال، میزبان رویدادهای دیگر نیز خواهد بود، او گفت:«ما هنوز در حال بررسی جنبه‌های مالی این طرح هستیم. در این مرحله هزینه داشتن یک زمین جمع‌شونده و تمام موارد مرتبط با آن از نظر مالی هنوز مشخص نیست که توجیه‌پذیر باشد.»
برادا درباره اینکه آیا ورزشگاه فعلی می‌تواند تا پایان ساخت ورزشگاه جدید همچنان میزبان 76 هزار نفر باشد، افزود: «این نکته بسیار خوبی است و دقیقاً چیزی است که در حال حاضر روی آن کار می‌کنیم. ساخت ورزشگاه به صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد تا این بخش در آخرین مرحله باشد، اما مسئله ایمنی تماشاگران بسیار مهم است. ما نمی‌توانیم از ورزشگاه فعلی استفاده کنیم و در عین حال ورزشگاه جدید را بسازیم، مگر اینکه مطمئن شویم این موضوع حل شده است. اما این کار امکان‌پذیر است و به همین دلیل توانستیم در این مرحله اولیه طرح‌ها را نشان دهیم.»
برادا در پاسخ به این سؤال که آیا امیدوار است آموریم در زمان معرفی ورزشگاه جدید، همچنان سرمربی تیم باشد، گفت: «ما دوست داریم ورزشگاه جدید را با روبن (آموریم) به عنوان سرمربی افتتاح کنیم.»
برادا درباره برنامه‌های جذب بازیکن و هماهنگی با درخواست‌های روبن آموریم گفت: «من فکر می‌کنم داشتن یک سرمربی که ایده روشنی از نحوه بازی تیم داشته باشد، ریسک کمتری دارد. و با روبن، ما چنین ریسکی نمی‌بینیم. در مورد استراتژی جذب بازیکن، بدون اینکه بیش از حد وارد جزئیات شوم، ایده ما این است که بازیکنانی را جذب کنیم که بتوانند در سیستم‌های مختلف تطبیق‌پذیر باشند.»
بازار



لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1045844/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فروش بیش از 1.6 میلیون بلیت اتوبوس برای سفرهای نوروزی

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حداقل افزایش دستمزد باید به اندازه تورم باشد

40 همت درآمد سازمان راهداری در سال 1403

ایران جزو 5 کشور اول دنیا در خرید طلاست؟

امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های هندبال ایران و بلاروس

گلاره ناظمی چگونه داور فوتسال شد؟

گلاره ناظمی از قضاوتش در فینال جام جهانی فوتسال می‌گوید

ناظمی: از روز اولی که داوری را شروع کردم هدفم قضاوت در فینال جام جهانی بود.

مدافع ملوان 3 هفته دور از تمرین و میادین

ایمان به کامبک؛ اتلتیکو با سیمئونه، آماده‌ دربی بزرگ

فهرست عربستان برای بازی‌های مرگ و زندگی

میلوشویچ: سپاهان یک چالش بزرگ برای تیم ماست

رهبر انقلاب: مذاکره با دولت فعلی آمریکا تحریم‌ها را رفع نخواهد کرد؛ مشکل از امروز بیشتر خواهد شد

پزشکیان ثبت شکایت علیه هتاکان به شخص خود را منع کرد

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و جمهوری آذربایجان

فیلم کامل اعلام موضع صریح رهبر انقلاب درباره مذاکره، تحریم، سلاح هسته‌ای و تهدید نظامی آمریکا

پاسخ رهبر انقلاب به تهدید نظامی آمریکا: اقدام متقابل ایران قاطع و حتمی است و آنکه بیشتر ضرر می‌کند آمریکاست

پیشنهاد بی‌شرمانه به جواد رضویان در برنامه شوخی شوخی

چهره ها/ استوری مهسا حجازی در حال خرید گندم عیدانه

فراری دادن دختر اسیر شده از چنگ دشمن

قسمت یازدهم «زندگی پس از زندگی»؛ پس از سوختن بر اثر خودکشی

بچگی ‌کارکترهای دوست داشتنی

آهنگ شنیدنی «ماه عسل» با صدای آرش و مسیح

اجرای موزیک «حال چشات» از آصف آریا

آرامستان بهشت زهرا شبانه‌روزی شد

قاتل مسلح پس از 50 روز به دام افتاد

تصادف پژو و تریلر 2 قربانی گرفت

واژگونی اتوبوس در آفریقای جنوبی 57 کشته و زخمی بر جا گذاشت

باند سارقان مخوف منازل منهدم شد

شاخص کشته‌های رانندگی در ایران، 7 برابر کشورهای اروپایی

راهکاری برای بهبود عملکرد کامپوزیت‌های کربنی

واضح ترین تصویر از کهکشان

غم اینجا نه که آنجاست!

شعری از بهمن صباغ‌زاده، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

ترامپ دست از سر کانادا بر نمی‌دارد

چشم‌انداز درمه

نتانیاهو از آمریکا دُور خورد

گردن‌کشی دلاری

ادامه روند افزایش قیمت طلا و ارز؛ نیم سکه به کانال 49 میلیون تومان رسید

ورود زنان هوادار به ورزشگاه قائمشهر ممنوع شد

سکوت رئیس فدراسیون اسپانیا درباره تلویزیون رئال

پاتریس پنجاه و چهار ساله بازیکن جدید سپاهان!

روایت جواد خیابانی از اصرار مادرش به تماشای گزارش فوتبال در آی سی یو!

شبِ تاریخی مادرید؛ نبرد رئال و اتلتیکو برای صعود و ثروت

در حد پوشکاش؛ سوپرگل دیدنی از تیم آکادمی اسپورتینگ

مخالفت تاج با 16 تیمی شدن لیگ برتر فوتسال

رهبر انقلاب: دعوت به مذاکره ترامپ، فریب افکار عمومی دنیاست

نامه ترامپ به عراقچی تحویل داده شد

مراسم بزرگداشت سید احمد خمینی برگزار می‌شود

کار ساماندهی گلزار شهدا در مازندران در سال 1404 به پایان خواهد رسید