راه ترقی

آخرين مطالب

پیام سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان به مناسبت سالروز 22 اسفند بنیاد شهید و امور ایثارگران

پیام سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان به مناسبت سالروز 22 اسفند
  بزرگنمايي:

راه ترقی - «محمد انصاری پور سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان» در پیامی سالروز تأسیس بنیاد شهید و امورایثارگران و روز بزرگداشت شهدا را به مردم ولایتمدار و شهیدپرور استان اصفهان تبریک گفت.

به گزارش «ایثار»، متن این پیام بدین شرح است:
بسم رب الشهدا و الصدیقین
اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان، سالروز 22 اسفند، روزی که یادآور حماسه‌ها و ایثارگری‌های بی‌نظیر مردان و زنان این سرزمین است، را به تمامی هموطنان عزیز، به ویژه خانواده‌های گران‌قدر شهدا، جانبازان و آزادگان سرافراز تبریک و تهنیت عرض می‌ نمایم.
22 اسفند، روزی است که تاریخ، بار دیگر شکوه و عظمت ملت ایران را در دفاع از ارزش‌های اسلامی و ملی به رخ جهانیان می‌کشد. این روز، یادآور رشادت‌های بی‌همتای شهدایی است که با نثار خون پاک خود، نهال آزادی و استقلال این مرز و بوم را آبیاری کردند. شهدایی که با پیروی از سیره‌ی نورانی ائمه اطهار(ع) و با الهام از قیام سرور و سالار شهیدان، امام حسین(ع)، درس‌های بزرگ ایثار، مقاومت و شجاعت را به نسل‌های آینده آموختند.
شهدا مظهر وفاق، مقاومت و همدلی بودند. آنان با اتحاد و همبستگی بی‌نظیر، در برابر دشمنان ایستادند و با روحیه‌ی مقاومت و پایداری، درس‌های بزرگی برای نسل‌های آینده به یادگار گذاشتند. شهدا به ما آموختند که تنها با وفاق ملی و همدلی می‌توان در برابر هرگونه توطئه و تهدید ایستادگی کرد و از ارزش‌های اسلامی و ملی دفاع نمود. آنان با از خودگذشتگی و ایثار، نشان دادند که تنها راه پیروزی، وحدت و همبستگی میان آحاد ملت است.
بنیاد شهید و امور ایثارگران ، به فرمان حضرت امام خمینی(ره) و با هدف حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأسیس گردید. این نهاد مقدس، ماهیتی فرهنگی دارد و رسالت آن، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، تکریم خانواده‌های آنان و ترویج ارزش‌های والای ایثار و شهادت در جامعه است. این بنیاد، به عنوان امانتدار خون شهدا، همواره کوشیده است تا با اجرای برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی، روحیه جهادی و انقلابی را در نسل‌های آینده زنده نگه دارد.
سیره‌ی شهدا، سیره‌ی عشق و فداکاری است. آنان با ایمان راسخ و عزمی پولادین، در راه دفاع از میهن و آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی، از جان خود گذشتند و نام خود را در تاریخ این سرزمین جاودانه کردند. شهدا به ما آموختند که زندگی، تنها در نفس‌کشیدن نیست، بلکه در جهاد و تلاش برای تحقق آرمان‌های بلند انسانی و الهی است.
امروز، ما وامدار خون پاک این عزیزان هستیم و باید با تاسی از سیره‌ی آنان، در راه حفظ دستاوردهای انقلاب و دفاع از ارزش‌های اسلامی، استوار و مصمم بایستیم. شهدا به ما یادآور شدند که در برابر دشمنان این مرز و بوم، هیچ‌گاه نباید سر خم کرد و باید با وحدت و همدلی، در برابر هرگونه توطئه و تهدید ایستادگی کنیم.
اینجانب از همه هموطنان عزیز، به ویژه جوانان غیور استان اصفهان، می‌خواهم که با الگوگیری از شهدا، در راه آبادانی و پیشرفت کشور، بیش از پیش تلاش کنند و با روحیه‌ی جهادی و انقلابی، در عرصه‌های علمی، فرهنگی و اقتصادی، حماسه‌آفرینی نمایند.
در پایان، بار دیگر به روان پاک شهدای گران‌قدر، به ویژه 24 هزار شهید استان، درود می‌فرستم و از خداوند متعال، علو درجات برای آنان و صبر و اجر برای خانواده‌های محترمشان مسئلت دارم. به امید آنکه، راه شهدا را ادامه دهیم و ایران اسلامی را به قله‌های رفیع عزت و سربلندی برسانیم.
محمد انصاریپور
سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان
22 اسفند 1403

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1045863/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فروش بیش از 1.6 میلیون بلیت اتوبوس برای سفرهای نوروزی

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حداقل افزایش دستمزد باید به اندازه تورم باشد

40 همت درآمد سازمان راهداری در سال 1403

ایران جزو 5 کشور اول دنیا در خرید طلاست؟

امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های هندبال ایران و بلاروس

گلاره ناظمی چگونه داور فوتسال شد؟

گلاره ناظمی از قضاوتش در فینال جام جهانی فوتسال می‌گوید

ناظمی: از روز اولی که داوری را شروع کردم هدفم قضاوت در فینال جام جهانی بود.

مدافع ملوان 3 هفته دور از تمرین و میادین

ایمان به کامبک؛ اتلتیکو با سیمئونه، آماده‌ دربی بزرگ

فهرست عربستان برای بازی‌های مرگ و زندگی

میلوشویچ: سپاهان یک چالش بزرگ برای تیم ماست

رهبر انقلاب: مذاکره با دولت فعلی آمریکا تحریم‌ها را رفع نخواهد کرد؛ مشکل از امروز بیشتر خواهد شد

پزشکیان ثبت شکایت علیه هتاکان به شخص خود را منع کرد

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و جمهوری آذربایجان

فیلم کامل اعلام موضع صریح رهبر انقلاب درباره مذاکره، تحریم، سلاح هسته‌ای و تهدید نظامی آمریکا

پاسخ رهبر انقلاب به تهدید نظامی آمریکا: اقدام متقابل ایران قاطع و حتمی است و آنکه بیشتر ضرر می‌کند آمریکاست

پیشنهاد بی‌شرمانه به جواد رضویان در برنامه شوخی شوخی

چهره ها/ استوری مهسا حجازی در حال خرید گندم عیدانه

فراری دادن دختر اسیر شده از چنگ دشمن

قسمت یازدهم «زندگی پس از زندگی»؛ پس از سوختن بر اثر خودکشی

بچگی ‌کارکترهای دوست داشتنی

آهنگ شنیدنی «ماه عسل» با صدای آرش و مسیح

اجرای موزیک «حال چشات» از آصف آریا

آرامستان بهشت زهرا شبانه‌روزی شد

قاتل مسلح پس از 50 روز به دام افتاد

تصادف پژو و تریلر 2 قربانی گرفت

واژگونی اتوبوس در آفریقای جنوبی 57 کشته و زخمی بر جا گذاشت

باند سارقان مخوف منازل منهدم شد

شاخص کشته‌های رانندگی در ایران، 7 برابر کشورهای اروپایی

راهکاری برای بهبود عملکرد کامپوزیت‌های کربنی

واضح ترین تصویر از کهکشان

غم اینجا نه که آنجاست!

شعری از بهمن صباغ‌زاده، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

ترامپ دست از سر کانادا بر نمی‌دارد

چشم‌انداز درمه

نتانیاهو از آمریکا دُور خورد

گردن‌کشی دلاری

ادامه روند افزایش قیمت طلا و ارز؛ نیم سکه به کانال 49 میلیون تومان رسید

ورود زنان هوادار به ورزشگاه قائمشهر ممنوع شد

سکوت رئیس فدراسیون اسپانیا درباره تلویزیون رئال

پاتریس پنجاه و چهار ساله بازیکن جدید سپاهان!

روایت جواد خیابانی از اصرار مادرش به تماشای گزارش فوتبال در آی سی یو!

شبِ تاریخی مادرید؛ نبرد رئال و اتلتیکو برای صعود و ثروت

در حد پوشکاش؛ سوپرگل دیدنی از تیم آکادمی اسپورتینگ

مخالفت تاج با 16 تیمی شدن لیگ برتر فوتسال

رهبر انقلاب: دعوت به مذاکره ترامپ، فریب افکار عمومی دنیاست

نامه ترامپ به عراقچی تحویل داده شد

مراسم بزرگداشت سید احمد خمینی برگزار می‌شود

کار ساماندهی گلزار شهدا در مازندران در سال 1404 به پایان خواهد رسید