راه ترقی

آخرين مطالب

مدیرکل بنیاد هرمزگان:

لزوم حفظ و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده بنیاد شهید و امور ایثارگران

لزوم حفظ و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده
  بزرگنمايي:

راه ترقی -

به گزارش ایثار ، مراسم 22 اسفند، روز شهدا با حضور احمد نفیسی، معاون سیاسی و امنیتی استانداری و عطا ناوکی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران ،همسران شهدا و کارکنان در مدرسه نور بندرعباس برگزار گردید.
احمد نفیسی، معاون سیاسی و امنیتی استانداری، با تبریک ماه مهمانی خدا در مراسم بزرگداشت روز شهدا اظهار داشت: "در تاریخ اسلام، صحنه‌هایی وجود داشته که تا امروز برای ما مسلمانان لایه عبرت و راهنمای عمل بوده‌اند، یکی از این صحنه‌ها ماه مبارک رمضان است.
نفیسی با اشاره به اینکه اولین و مهم‌ترین پیروزی مسلمانان در ماه مبارک رمضان اتفاق افتاده، گفت: "جنگ و جهاد فقر که اساس پیروزی‌های مسلمانان بوده است، مسلمانان شاهد سردار بزرگ اسلام در این جنگ بودند، علی ابن ابیطالب علیه‌السلام و حمزه سیدالشهدا، همچنین در تاریخ اسلام، ایامی داشتیم که معروف به عام‌الحزن بودند. در سالی که پیامبر و مسلمانان در اوج مشکلات و تنگناهای مالی و تهدیدهای نظامی و سیاسی بودند، پیامبر دو یارویاور اصلی خودش خدیجه کبری سلام‌الله‌علیها و عموی بزرگوار پیامبر، حضرت ابوطالب را از دست داد."
وی اظهار کرد: "در انقلاب اسلامی نیز ما شاهد سال‌های پر از مشکلات و از دست دادن‌های بزرگ بوده‌ایم؛ سالی که امام از دنیا رفت، سالی که شهیدان رجایی و باهنر به شهادت رسیدند و سالی که شاهد شهادت 72 تن از بزرگان انقلاب بودیم. در تمامی این سال‌ها، فداکاری شهدا و خانواده‌های ایثارگر و شهدا پشتوانه معنوی انقلاب اسلامی بوده‌اند."
این مسئول با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: "ما امروز در این مراسم، یاد و خاطره شهیدان عزیز را گرامی می‌داریم و با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنیم."
عطا ناوکی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، گفت: "شهدا چراغ راه ما هستند و فداکاری‌های آنان باعث آزادی و استقلال کشور عزیزمان شده است. ما باید همواره قدردان این ایثارگری‌ها باشیم و آنها را در زندگی خود الگو قرار دهیم."
عطا ناوکی تصریح کرد: " بنیاد شهید و امور ایثارگران باهدف حمایت و رسیدگی به خانواده‌های شهدا و ایثارگران تأسیس شده و مفتخر یم که در این مسیر خدمات متنوعی را به این عزیزان ارائه گردد، وظیفه ما در بنیاد این است که نیازها و مشکلات این قشر محترم جامعه را شناسایی و به بهترین نحو برطرف کنیم."
مدیرکل بنیاد شهید بر لزوم حفظ و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده تأکید کرد و افزود: "ما باید به تربیت نسل جوانی بپردازیم که با ارزش‌های شهیدان آشنا باشند و این فرهنگ غنی را در دل و ذهن خود جای دهند."
بنا بر این گزارش، در پایان مراسم آیین ضیافت افطاری از خانواده شهدا و ایثارگران حاضر برگزار گردید.

راه ترقی

راه ترقی

راه ترقی

راه ترقی

راه ترقی

راه ترقی

راه ترقی

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1047073/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عرضه میوه شب عید با 30% کاهش قیمت

روایت تجارت نیوز از علل و آثار ناترازی بانکی در اقتصاد ایران

منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه راه‌اندازی می‌شود

خوش‌بینی سیاسی در بازارهای موازی؛ تحلیلی از بازار ارز و طلا

شارژ اولیه ساعت هوشمند چقدر است؟

یوفا نمی‌تواند قوانین فوتبال را تغییر دهد

تکرار هفته شگفت‌انگیز برای بارسلونا

اسکوچیچ: طوری می‌گویید انگار تراکتور 7 بار قهرمان شده!

قلب اتلتیکو زخم شده و به این زودی‌ها خوب نمی‌شود!‏

واکنش مدیرعامل خبرگزاری قوه قضائیه به حملات اخیر علیه اژه‌ای: رئیس قوه دست روی مورد مهمی گذاشته

انتقاد تاجگردون از وقفه در ابلاغ قانون بودجه توسط 2 نهاد

پروژه تازه یاسر طالبی در جشنواره «هات داکس»

وقتی به خواهرت باج میدی تا لو نری

سال آینده 250 محیط‌بان جذب می‌شوند

«آسیب چشمی» شایع ترین آسیب چهارشنبه سوری

تصادف زنجیره‌ای 13 کشته و زخمی بر جا گذاشت

امضای روزهای دبستان نیست!

فاصله‌گذاری معنادار با «سوپر انقلابی ها»

آیا کالای اساسی در ماه رمضان و نوروز تامین است؟

میوه‌های تنظیم بازاری بالاتر از بازار قیمت خورد

بزرگترین خرید فصل فوتبال ایران در شب عید

جلسه خصوصی بوژوویچ با بزرگان استقلال

برنامه 4 بازی جام حذفی اعلام شد

مظفر: پیوستن به پالرمو وCFT به رای سه‌ پنجم اعضای مجمع نیاز دارد

نبویان: اگر قانون حجاب باعث تضعیف نظام و ایجاد تنش شود، باطل است

پشت پرده پیام ترامپ به تهران؛ ادامه فشار یا تغییر رویکرد؟

«بابابام» در قاب شبکه پویا

خاطره همایون شجریان از حضورش در جشن حافظ سال 94

آهنگ جدید/ «چه روزایی» را از سینا سرلک بشنوید

تخصیص سالانه 7 درصد درآمد ناخالص ملی به تصادفات

افزایش 300 درصدی منابع تغذیه دانشجویی در سال آینده

مرگ مشکوک جوان تازه رها شده از اعتیاد

هشدار فعال شدن همه گسل های تهران

همکاری مشترک برای توسعه باتری‌های گرافن-آلومینیوم یون

سقف برداشت از خودپردازها از امروز 300هزار تومان شد

دستیار رییس سازمان بورس: جاماندگان سهام عدالت منتظر نباشند

قربانی: نباید امارات و ازبکستان را دست‌کم بگیریم

رئیس مجلس 4 قانون را ابلاغ کرد

عراقچی: ایران آماده گفتگو با کشورهای اروپایی است

پزشکیان موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا را ابلاغ کرد

نیما کرمی: با نجم‌الدین شریعتی روابط خانوادگی داریم

رؤیا میرعلمی از بازی در تئاتر تا بدشانسی در سینما

این دیالوگ خیلی حق بود

تیزر آهنگ جدید سهراب پاکزاد را اینجا ببینید

ورود 3000 اتوبوس برقی به ناوگان اتوبوسرانی در سال آینده

مختومه شدن 665 هزار فقره پرونده در سازمان تعزیرات حکومتی

«نظر» جایگزین «کامنت» شد

دانشجوی دکتری با بهره‌گیری از فناوری‌نانو به حفاظت از منابع آبی کمک می‌کند

ما که رفتیم بگیر این گل تو!

شاعرانه/ باید بیانی دیگر اندیشید

ویکی پدیاجستجو