راه ترقی

آخرين مطالب

کوشکی خطاب به نبویان: نکند خدای نکرده شما هم ناخواسته در تعطیلی احکام الهی شریک شده باشید! سياسي

کوشکی خطاب به نبویان: نکند خدای نکرده شما هم ناخواسته در تعطیلی احکام الهی شریک شده باشید!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - خبرآنلاین / صادق کوشکی نوشت: اگر جناب آقای نبویان قانون عفاف و حجاب را خوانده بودند متوجه می شدند که این قانون آن قدر ملایم و بدون سخت گیری است که درصد قلیلی از افراد بی حجابی با آن مخالفت خواهند کرد و به هیچ روی موجب مشکل در جامعه نمی شود!
صادق کوشکی در مطلبی با عنوان «چرا آقای نبویان اشتباه می کنند؟» در واکنش به اظهارات مطرح شده از سوی این نماینده مجلس درباره فشارها برای اجرای قانون عفاف و حجاب در فضای مجازی نوشت: 
استدلال آقای نبویان ( نماینده تهران) به صورت خلاصه این است که چون اجرای قانون حجاب و عفاف موجب دو قطبی می شود و به امنیت ملی آسیب وارد می کند پس به خاطر حفظ اصل نظام باید اجرای این قانون متوقف شود.
مشکل استدلال ایشان این است که چند پیش فرض غلط را مبنا قرار داده است :
چه کسی ثابت کرده اجرای این قانون دوقطبی می سازد ؟ دبیرخانه شورای فلان؟ پزشکیان ؟ 
پیش فرض مذکور صرفا یک ادعاست! اگر کسی ادعا کند در شرایط فعلی اقتصادی،گرفتن مالیات از کسبه جزء موجب آشوب و دوقطبی می شود شما می پذیرید و حکم به تعطیل قوانین مالیاتی می دهید؟ 
اگر جناب آقای نبویان قانون عفاف و حجاب را خوانده بودند متوجه می شدند که این قانون آن قدر ملایم و بدون سخت گیری است که درصد قلیلی از افراد بی حجابی با آن مخالفت خواهند کرد و به هیچ روی موجب مشکل در جامعه نمی شود!
اشتباه دیگر آقای نبویان آن است که هر گونه "دو قطبی" را موجب آسیب به امنیت کشور می دانند. آیا مخالفت قاطع رهبر انقلاب با مذاکره با آمریکا جامعه را دو قطبی نکرده است؟ آیا این دوقطبی سازی اشتباه است و به امنیت ملی آسیب می زند؟ به نظر جناب آقای نبویان رهبر انقلاب باید برای پیشگیری از دوقطبی شدن جامعه،تسلیم نظر کاملا غلط پزشکیان و حامیانش در خصوص لزوم مذاکره با آمریکا می شدند؟
شعام هیچ مصوبه ای درباره قانون حجاب نداشته و تقلیل شورا به دبیرخانه آن، از نظر حقوقی مشکل جدی دارد! آیا تشخیص دبیرخانه می تواند موجب تعطیلی احکام الهی شود؟ مگر اختیار تعطیلی موقت احکام با ولی فقیه نیست؟ آیا رهبر انقلاب این اختیار خود را به دبیرخانه شورای فلان تفویض کرده اند؟
مشکل دیگر جناب آقای نبویان این است که متوجه اصل ماجرا نیستند و سر مصداق بحث می کنند. ایراد اصلی تعطیلی قانون حجاب به خاطر لجبازی پزشکیان این است که دیکتاتوری و استبداد را در پوشش پرهیز از دوقطبی سازی و حفظ امنیت ملی بازمی گرداند و نظام ج.ا.ا هم اسلامیت و هم جمهوریت خود را از دست می دهد! وقتی در ج.ا.ا حکم خدا و قانون مصوب مجلس به خاطر لجاجت یک فرد تعطیل شود آن وقت دیگر چیزی به نام جمهوری اسلامی باقی نمی ماند! 
اگر این اتفاق یک بار رخ دهد یعنی منبعد هر رئیس‌جمهوری می تواند با استناد به اقدام پزشکیان،مانع ابلاغ و اجرای هر قانونی شود و این بدعت بدتر از به توپ بستن مجلس و جمهوریت نظام ج.ا.ا است. در حقیقت پزشکیان با این حرکت قوه مقننه را تحقیر و جایگاه آن را تقلیل داده است! قبول این اقدام خطرناک و غلط، منجر به تبدیل قوه مقننه جمهوری اسلامی به مجلس شورای عصر پهلوی خواهد شد.به فرمایش حضرت امام در نظام ج.ا.ا مجلس باید در راس امور باشد نه زیر دست قوه مجریه و رئیس‌جمهور!
جناب آقای نبویان نمی دانند که حضرت امام به صراحت فرموده اند: اگر یک مسئول ج.ا با قانون مصوب مجلس که ریشه در اسلام دارد مخالفت کند مفسد فی الارض است!؟ این سخن را همان امامی فرموده اند که حفظ نظام را از اوجب واجبات می دانند.آیا آقای نبویان در برخورد با اندیشه امام قائل به "نومن به بعض و نکفر به بعض" است؟
از کسی مانند آقای نبویان توقع نمی رود در این شرایط اسیر بازی‌های رسانه ای حاکم به فضای مجازی شده و از مسلمات اندیشه سیاسی حضرت امام و خلف صالح ایشان غفلت کنند!
آقای نبویان عزیز !
نظر شما درباره عبارت"عطّل مِناحکام کتابک" در دعای عهد چیست؟ واقعا چه کسانی و با چه توجیهاتی اجرای احکام خدا در عصر غیبت را تعطیل می کنند؟ 
لطفا در این ایام شهرالله دقایقی بیاندیشید! نکند خدای نکرده شما هم ناخواسته در تعطیلی احکام الهی شریک شده باشید!
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1047809/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پژو 207 دنده‌ای پانوراما مرز 900 میلیون تومان را رد کرد

فعال شدن 381 واحد معدنی غیرفعال؛ بازگشت 925 واحد صنعتی راکد به چرخه تولید

تاریخ بازگشت مانوئل نویر به میادین مشخص شد

آنتونی: شهر سویل آفتاب دارد و از منچستر بهتر است

دیس‌بک خاویر تباس به آنچلوتی و رئال مادرید؛ خودتان خواستید، چرا شاکی هستید؟!

آلفونسو دیویس را برای فلیک نخریدند و او دیویس مخصوص بارسلونا را ساخت

بازیکنانی که بیشترین دستمزد را در لیورپول می‌گیرند؛ فاصله زیاد صلاح با چهار نفر بعدی!

پایان 1029 روز صدرنشینی مکس فرستاپن در جدول رانندگان!

نقل قول از روبرت لواندوفسکی؛ بایرن مونیخ بزرگ است اما با بارسلونا قابل مقایسه نیست

گل دوم نیوکاسل به لیورپول توسط ایساک

وقتی کیلیان امباپه از مقایسه شدن با کریستیانو رونالدو لذت می‌برد

طعنه به آنچلوتی: بهانه نیاور، ما هم استراحت نکردیم

بازدید رئیس‌جمهور از نمایشگاه قرآن کریم

دیدار صمیمانه رئیس‌جمهور با فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح

پزشکیان: باید برای خودمان تعریف کنیم که تا چندسال آینده خودمان را از سوخت فسیلی نجات بدیم

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس: جریاناتی در کشور هستند که نمی‌گذارند دلسوزان کار کنند

ایران حمله به اتوبوس حامل نظامیان در بلوچستان پاکستان را محکوم کرد

زهرا سعیدی: مبارزه برای یک زن دشوارتر از یک مرد است

وزیر خزانه‌داری آمریکا: حوثی‌ها و ایران بدانند که این تنها آغاز کار است

شوک دوم آمریکا به براندازان

عبدالله روا: مجری‌گری رو از دوران مدرسه شروع کردم

رضا گلزار : من پولدار نبودم، از صفر شروع کردم

خوش‌پوش‌ترین و بدتیپ‌ترین هنرمندان سال 1403

دو دقیقه قبل از رسیدن مهمونها

تعریف جالب عبدالله روا از خانواده‌اش

فلوت نوازی جذاب و تماشایی با حال و هوای بهاری

آهنگ زیبای «مهمونی بهار» از مهدی یغمایی

ساعت فعالیت داروخانه مرکزی هلال‌احمر در تعطیلات نوروز اعلام شد

ثبت یک فوتی و 41 مصدوم در حوادث چهارشنبه‌سوری تهران

این‌جا ربات‌ها نامه‌ها را پست می‌کنند

رونمایی از کتاب «آقا سید محسن» در اهواز

سال سخت ایران!

دیوارِ تَرَک‌خورده اصولگرایان

توسعه خطوط کشتیرانی ایران به غرب و جنوب غرب آفریقا

عارف: دستگاه‌های نظارتی برخوردها با عده‌ای سودجو را با جدیت دنبال می کنند

مردم قید شست‌وشوی فرش را هم زدند؛ دلایل کاهش مراجعه به قالیشویی‌ها اعلام شد

لغزش بدموقع ناپولی؛ صدرنشینی را به اینتر هدیه دادند

سلفی‌های صلاح در لیورپول، سنت شد

شکست خانگی روستوف برابر صدرنشین لیگ برتر روسیه

گل اول ذوب آهن به استقلال توسط محسن آذرباد

گل اول تراکتور به گل گهر توسط ابوالفصل رزاق پور گل به خودی

نیک نفس خطاب به داور بازی: پدر ما را در آوردی!

گزارش زنده؛ استقلال 0 - 1 ذوب آهن

سیو گلر ذوب آهن مانع از گل شدن شوت مهران احمدی شد

وزیر خارجه آمریکا: حملات به حوثی‌ها پیامی به ایران بود که از حمایت خود از آنها دست بردارد

توضیح قائم‌پناه درباره آمارهای مربوط به میزان محبوبیت رئیس‌جمهور

ادعای روانبخش از اجرای چراغ خاموش قانون حجاب در برخی شهرها

برداشته شدن صندلی ظریف از هیات دولت

اطلاعات جدید یاشار سلطانی درباره مالکیت خودرو سمند پرونده ساز برای کشف حجاب ‏

رضا گلزار درباره همسرش: زن‌ذلیل هستم