راه ترقی

آخرين مطالب

پیش‌بینی مصرف روزانه 135 میلیون لیتر بنزین در نوروز اقتصاد

پیش‌بینی مصرف روزانه 135 میلیون لیتر بنزین در نوروز
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مهر / یک مقام مسئول گفت: مصرف بنزین در سال 1403 به 124 میلیون لیتر در روز بود که پیش‌بینی می‌شود این رقم در نیمه نخست فروردین 1404، به 135 میلیون لیتر در روز برسد.
کرامت ویس‌کرمی در حاشیه بازدید خبرنگاران از پالایشگاه نفت تهران در جمع خبرنگاران درباره وضعیت ذخایر بنزین نوروزی اظهار داشت: با نزدیک شدن به تعطیلات نوروز 1404، برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین سوخت مورد نیاز کشور به‌ویژه بنزین، با تلاش‌های گسترده‌ای همراه بوده است. این اقدام‌ها، نه‌تنها در زمینه ذخیره‌سازی مناسب بنزین در انبارهای نفت، بلکه در حوزه افزایش تولید و مدیریت حمل و نقل سوخت نیز صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه در نیمه دوم امسال تولید بنزین در پالایشگاه‌های کشور حدود 8 میلیون لیتر در روز افزایش یافت، افزود: این افزایش تولید سبب شد تا ذخایر بنزین کشور برای تعطیلات نوروز به طور قابل‌توجهی تقویت شوند.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی درباره پیش‌بینی میزان مصرف بنزین در ایام نوروز اضافه کرد: میانگین مصرف بنزین کشور در سال 1403 به 124 میلیون لیتر در روز بود که پیش‌بینی می‌شود این رقم در نیمه نخست فروردین 1404، با توجه به افزایش تردد و مصادف شدن عید سعید فطر با تعطیلات نوروز، به 135 میلیون لیتر در روز برسد.
ویس کرمی با اشاره به اینکه تمامی انبارهای نفت در سراسر کشور به طور کامل از بنزین مناسب برای این ایام ذخیره‌سازی شده‌اند، تصریح کرد: ناوگان حمل و نقل جاده‌ای نفتکش‌ها با افزایش تعداد در ایام تعطیلات نوروز، نقش کلیدی در انتقال سوخت به جایگاه‌های عرضه ایفا می‌کنند، همچنین نشست‌های هماهنگی با شرکت‌ها و پیمانکاران حمل و نقل نیز به منظور اطمینان از جابجایی و نظارت دقیق بر سوخت انجام شده است.
وی اضافه کرد: در ایام نوروز از 25 اسفند 1403 تا 15 فروردین 1404، نظارت‌های ویژه‌ای بر انبارهای نفت، ناوگان حمل و نقل جاده‌ای و جایگاه‌های عرضه سوخت انجام می‌شود و جایگاه‌های سیار که در طول سال فعال بوده‌اند، در ایام نوروز نیز به ارائه خدمات ادامه می‌دهند.
مدیر عامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا امسال کمبودی در مناطق شمالی نخواهیم داشت، بیان کرد: با توجه به تجربیات پارسال و کمبود بنزین در مناطق شمالی، امسال تمهیدات لازم اندیشیده شده تا با مدیریت مسیرهای تأمین و افزایش تولید، این مشکلات تکرار نشود. اقدام‌های انجام شده به‌نحوی برنامه‌ریزی شده است که پاسخگوی نیاز ترددهای بالای این استان‌ها باشد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1048157/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گلایه‌ واردکنندگان خودرو جانبازان از مشکلات تخصیص ارز

اتفاق عجیب در بازار سیب زمینی

خوشحالی اسکوچیچ بعد از بازگشت تراکتور به صدر جدول

ماجرای برخورد ترسناک منصوریان با یک جادوگر!

اسکوچیچ: مقابل گل‌گهر نشان دادیم لایق قهرمانی هستیم

گزارشگر جنجالی با اطلاعات عجیب و غریب

شیطنت منصوریان در چهارشنبه سوری و عید دیدنی

صحبت‌های تند خداداد عزیزی علیه سپاهان و پرسپولیس

واکنش جالب علیرضا منصوریان به سوال حاشیه‌ای

آتش بازی هواداران اتلتیکومادرید بیرون ورزشگاه متروپولیتانو

اظهارات آملی‌لاریجانی در خصوص آخرین وضعیت FATF در مجمع تشخیص مصلحت

چهره ها/ سلفی بهرام رادان با دیگر هنرمندان

چه دوچرخه عاشقانه ای!

چهره ها/ محیا دهقانی در نمایی خاص و جذاب

لحظاتی با شور موسیقی استاد حسین علیزاده

تعطیلی مدارس 7 شهر و ادارات 2 شهر خوزستان در پی آتش‌سوزی هورالعظیم

تشویق به فرزندآوری در شهری از چین؛ 14 هزار دلار هدیه به زوج‌هایی که بیشتر از دو فرزند بیاورند

لحظه اتصال موشک اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی

صحبت های شنیدنی سروش صحت

آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد جنگ با یمن شد

نماینده سابق: بسیاری از مقابله کنندگان با ظریف کاسبان تحریم هستند

سه کشور جدیدی که ترامپ می‌خواهد اهالی غزه را به آنجا بفرستد

پیوند تبعیض و نگرانی؛ وضعیت مهاجران پس از روی کار آمدن ترامپ

تندروها امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند

رونمایی از اولین خودروی وارداتی پلاک شده جانبازان

استفاده 40 میلیون نفر از طرح کالابرگ

واریز سود سهام عدالت چهل و چهار میلیون سهام‌دار تا پس فردا

عصبانیت شدید و بگو مگوی خداداد عزیزی با داور در جریان دیدار تراکتور و گل گهر

اسکوچیچ، سرمربی تراکتور: از هواداران می‌خواهم پشت بازیکنان باشند و به آنها دلگرمی بدهند

خوشحالی علیرضا بیرانوند پس از پیروزی تراکتور مقابل گل‌گهر

خلاصه بازی لیورپول 1 - نیوکسل 2

اخباری، دروازه‌بان گل‌گهر بعد از پایان بازی پیراهن خود را به هواداران تراکتور داد

جشن قهرمانی نیوکاسل، قهرمان جام اتحادیه انگلیس

گل اول اشتوتگارت توسط دمیروویچ ؛ اشتوتگارت 1-0 لورکوزن

وضعیت نامناسب محل نگهداری از جام‌ها و افتخارات باشگاه ذوب‌آهن

اسکوچیچ: بازیکنان تراکتور امروز نشان دادند می‌توانند تیم قهرمان لیگ باشند و به آنها افتخار کردم

پسربچه هوادار استقلال با یک‌بنر درخواست پیراهن در انتظار اندونگ

توییت قالیباف درباره افزایش 45درصدی حقوق کارگران

پزشکیان: حقیقت را بپذیریم و از جدل پرهیز کنیم

گزارش صداوسیما از حاشیه دیدار شاعران با رهبر انقلاب

آکسیوس: آمریکا ممکن است به اهداف ایرانی در یمن حمله کند

قالیباف قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شوراها را ابلاغ کرد

عراقچی در مورد سفرش به عمان توضیح داد

سریال «قول مردونه» با بازی محمدرضا هدایتی

خاطره جالب «عبدالله روا» از اشتباه خواندش فامیلی‌اش!

چهره ها/ الهه حصاری در نیم رخی هنری

چهره ها/ نفیسه روشن در کنار سالار عقیلی

من دلم رو زدم به دریا

چهره ها/ محمدرضا گلزار در استایلی کلاسیک

این دختر رو تو تربیت کردی؟!