راه ترقی

آخرين مطالب

فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد بنیاد شهید و امور ایثارگران

فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران در آئین عطرافشانی و گلباران مزار شهدا، گفت: فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد.

به گزارش ایثار، مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران در آئین غبارروبی، عطرافشانی و گلباران مزار شهدا به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا در گلزار شهدای ملامجدالدین ساری، گفت: امروز همه ما دعوت شده شهدا هستیم، شهدا در مقابل ظلم و ستم و هجمه های بی رحمانه دشمنان ایستادند و مقاومت کردند، استقلال و آزادی خود را مدیون شهدا و رهبری میدانیم.
سعید کهن‌سال، افزود: شهدا با تمام وجودشان تا پای جان ایستادند از لذات و تعلقات دنیوی گدَشتند و به لذت بالاتری که همان عشق به خدا، ارزشها و آرمان‌ها بود و عفت را با لذت مادی نقض کردند و به منفعت دیگران فکر می کردند.
وی با بیان این که شهدا دشمن شناس و با بصیرت بودند، اذعان داشت: پدران و مادران شهدا برای فرزندان خود آرزوهایی داشتند، اما با مصلحت اندیشی، سخاوتمندی و درک و معرفت بالا فرزندان خود را روانه جنگ حق علیه باطل کردند و با تقدیم جانشان از دستاوردهای انقلاب دفاع کردند.
مدیرکل بنیاد مازندران تصریح کرد: باید ادامه دهنده راه شهیدان باشیم، اگر فردی بودن را در زندگی خود ورق بزنیم شاید هیج توفیقی و لذتی برای افراد نماند، آنچه میتواند فردیت را نقض کند جامعه است که از خانواده شروع میشود، شهدای عزیز نگاهشان به جامعه اسلامی و هم نوعان خود و حفظ تمامت ارضی کشور بود.
کهن سال اظهار کرد: اگر شهدا جانهای مختلفی به آنان داده میشد حاضر بودند بارها در راه خدا شهید شوند، اگر امروز بر روی میز و صندلی هایی که نشسته ایم نتوانیم در جایگاه سازمانی و در مقامی که هستیم به مسئولیت و وظایف خود در قبال مردم عمل کنیم شرمنده شهدا خواهیم شد.
وی گفت: شهدا زنده اند و زندگی شان به فلسفه و نظام آفرینش گره خورده است و عالم بزرگتری را درک کردند و به وجود این عالم، بزرگ شدند و نزد خداوند آبرومند هستند، امروز همه ما وظیفه داریم در مقابل جامعه ایثارگری دست به سینه، احترام و عزتمندانه برخورد کنیم.

راه ترقی


مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران افزود: امروز بحث سهیمه و امتیازاتی برای جامعه ایثارگری مطرح میشود اگر بخواهیم به ازای آن رقمی تعیین کنیم در مقابل آن همه ایثارگری، جانفشانی و از خودگذشتگی هیج چیزی قابل قیاس نیست، امروز ما در قبال خون شهدا رسالت بزرگی داریم و در راستای خدمت رسانی مردم را معطل نکنیم چون شهدا مردم دار بودند و نگاه مردمی داشتند.
سعید کهن سال یادآورشد: اگر فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت کانون و تمرکز همه ما باشد و این فرهنگ در باورهای مردم جای بگیرد و باورپذیری اجتماعی ایجاد کند اثر تربیت پذیری دارد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1048501/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مسابقه «سنگ کاغذ قیچی» حسن یزدانی و کامران قاسمپور جنجالی شد

پژمان درستکار خبر داد: «حسن یزدانی» دیگر در 86 کیلو کشتی نمی‌گیرد

ناراحتی و گلایه «حسن یزدانی» از بازتاب بد حرف‌هایش درمورد پاداش المپیک

در ازای چند میلیارد دلار ترامپ به عربستان خواهد رفت؟

علی علیپور به دنبال تیک جدید این‌بار با تیم ملی

واکنش گودرزی به شایعات انتقال به پرسپولیس

شجاعیان: سال‌هاست استقلال در داربی پیروز نمی‌شود چون...!

پیغام صد میلیاردی مدیر پرسپولیس درباره عبدالکریم

مهمترین عامل ناکامی‌های استقلال از زبان هافبک سابق این تیم!

فودن: با این سناریو فصل ضعیف سیتی جبران می‌شود

خلاصه بازی آاس رم 1 - کالیاری 0

صدای آمریکا خفه شد

توضیحات قالیباف در خصوص طرح کالابرگ/ رئیس مجلس: استیضاح همتی اقتصادی بود

کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند

بازتاب دردناک گناه تعرض جنسی در هنگام محاسبه اعمال در برزخ!

سخنران تندرویی که حکم عزل پزشکیان را داده کیست؟

عکسی که ماجرای مرگ مارادونا را بار دیگر شعله‌ور ساخت

چگونه ورق به نفع پوتین برگشت؟

امکان صفر کردن صادرات نفت ایران وجود ندارد

اولین اظهارنظر وزیر کار بعد از تعیین حداقل حقوق کارگران

بودجه 1404 در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد

لیگ یک؛ ترمز مدعی جدید کشیده شد

لیگ یک؛ دوری طولانی خودروسازان از برد

لیگ یک؛ فراز در حسرت دومی ماند!

دیدار صمیمی توخل با سه‌شیرها؛ محبوب مثل توماس!

سومین مصدوم اسپانیا؛ کمپ لاروخا خالی می‌شود

افسوس پاشازاده و عبدالله در 3 امتیاز

واکنش شجاعیان به مصاحبه جنجالی رامین درباره گل علیپور در داربی105!

سرمربی تیم جنجالی لیگ یک استعفا داد

دشان کوتاه آمد تورام به اینتر برمی‌گردد!

خشم هانسی فلیک از تاریخ بازی‌ معوقه بارسا

روایت ظریف درباره ماجرای کنار گذاشتن از دولت

تأکید ولایتی و سفیر چین بر گسترش روابط راهبردی دوجانبه

غذای نذری و چالش تجربه گر مرگ موقت در برزخ!

اولین ملاقات خان بهادر با ستایش

فاکتور یخمک رو هم آورده!

مادر، مزار پسر شهیدش رو بعد از سالها پیدا میکنه

مشاهده محاسبه اعمال جوانی گنهکار در برزخ

"ستایش" هدیه "خان بهادر" را رد کرد

محمدرضا گلزار: به شکل هدفمندی در حال تخریب من هستند!

«بهار»، ملودی آرامش بخش طبیعت از پیتر بی. هالند

«ایلیا» را با اجرای علی اکبر قلیچ تماشا کنید

رهگذران آسیب دیده چهارشنبه آخر سال

مصوبه کاهش ساعت کاری در هیأت نظارت مجمع تأیید نشد

تلومرها؛ سپری فعال در برابر سرطان

طلوع زمین از مدار ماه

داستانک/یک کلمه سه حرفیه که ازهمه چیز برتر است!

همیشه دلم را برای دلت تنها نگه می‌دارم!

ویترین روسی در دل اژدها

مشت ترامپ باز شد!