راه ترقی

آخرين مطالب

حق بیمه شخص ثالث انواع خودرو در سال 1404 اعلام شد اقتصاد

حق بیمه شخص ثالث انواع خودرو در سال 1404 اعلام شد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - تسنیم / جدول حق بیمه پایه سالیانه انواع وسایل نقلیه برای بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در سال 1404 اعلام شد.
قوه قضائیه نرخ دیه سال 1404 را با 33.3 درصد افزایش، در ماه های عادی 1 میلیارد و 600 میلیون تومان اعلام کرده است.
برهمین اساس و در اجرای ماده (3) آیین‌نامه اجرایی ماده (18) «قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه - مصوب سال 1395» موضوع «تعیین سقف حق‌بیمه شخص ثالث و نحوه تخفیف، افزایش یا تقسیط آن» مصوب هیات وزیران، نرخ حق‌بیمه پایه بیمه شخص ثالث انواع وسایل نقلیه برای سال 1404 از سوی شورای عالی بیمه تعیین شد. 
با عنایت به اعلام مبلغ ریالی دیه برای سال 1404 از سوی قوه قضائیه که متضمّن افزایش 33.3 درصدی است، تمامی شرکت‌های بیمه موظف شده اند بیمه‌نامه‌های شخص ثالث با تاریخ شروع پوشش از 1404/01/01 و پس از آن را با تعهدات بدنی 21 میلیارد و 333 میلیون و 333 هزار ریال (معادل دیه ماه‌های حرام) و تعهدات مالی حداقل 533 میلیون و 333 هزار ریال، بر اساس حق‌بیمه‌های مندرج در جدول پیوست صادر کنند. 

راه ترقی

نحوه اعمال انواع تخفیف‌ها و اضافه ‌نرخ‌های حق‌بیمه مربوط به بیمه شخص ثالث بر اساس ضوابط مندرج در آیین‌نامه اجرایی ماده (18) قانون فوق‌الذکر، و تصویب‌نامه و بخشنامه مرتبط آن خواهد بود.
همچنین در اجرای ماده (3) قانون «بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه - مصوب سال 1395 و آیین‌نامه اجرایی آن - مصوب هیات وزیران»، شرکت‌های بیمه مکلفند بیمه‌نامه‌های حوادث با دریافت پوشش از تاریخ 1404/01/01 و پس از آن را با تعهدات حداقل 16 میلیارد ریال و با نرخ‌ها و ضوابط مقرر در آیین‌نامه مذکور صادر نمایند و در صورت تقاضای بیمه‌گذاران، مبلغ تعهدات بیمه‌نامه‌های حوادث راننده صادره قبلی را با اخذ حق‌بیمه مربوط افزایش دهند.
شایان ذکر است با توجه به اینکه طبق قانون ، جبران کسری پوشش بیمه‌نامه شخص ثالث در بخش تعهدات بدنی که ناشی از افزایش مبلغ ریالی دیه باشد، بر عهده صندوق تأمین خسارت‌های بدنی خواهد بود، بنابراین اخذ الحاقیه افزایش تعهدات بدنی بیمه شخص ثالث برای کلیه بیمه‌نامه‌های صادره قبلی، منتفی است و در صورتی که بیمه‌گذاران برای جبران خسارت‌های مالی تقاضای افزایش تعهدات مالی را داشته باشند، شرکت‌های بیمه مکلفند با اخذ حق‎بیمه مربوط، نسبت به صدور الحاقیه افزایش تعهدات مالی بیمه شخص ثالث اقدام کنند.
گفتنی است بر اساس این گزارش، شرکت‌های بیمه، نمایندگان آنها و کارگزاران رسمی بیمه مکلفند جدول یادشده را در معرض دید متقاضیان قرار دهند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1049006/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ شنیدنی «چهارشنبه سوری» با صدای علی مولایی

عابرین پیاده بیشتر مصدومان چهارشنبه سوری؛ از خانه خارج نشوید

انفجار نارنجک در دست مرد ٣٠ ساله

آتش‌سوزی مجتمع پزشکی در بهشهر مازندران

شگرد کثیف برای سرقت های سریالی!

درمان ابولا با یک قرص؛ آزمایش روی میمون‌ها با نتایج امیدوارکننده همراه شد

پایان طوفانی قیمت‌ طلا و سکه در سال 1403

معاون سازمان ملی هوش مصنوعی: از نیروهایمان فقط 15 نفر مانده‌اند که آنها هم کار خاصی نمی‌کنند

تایید شد؛ ستاره بارسا 2 ماه غایب است

حمله تباس به رئال: با بقیه فرقی ندارید، ساکت باشید!‏

بیانیه جامعه مدرسین درباره اتفاقات اخیر در سوریه و یمن

انتقاد شدید ایران از رویکرد مداخله‌جویانه غرب در شورای حقوق بشر

آمریکا غرق شدن ناو اطلاعاتی ایران را تکذیب کرد

امانت‌داران آرمان‌هایی هستیم که از ایثار نشأت گرفته است

رویا میرعلمی چرا اسم فرزندش را «کارن» گذاشت؟

مشاهده افکار نزدیکان توسط روح در زمان کما

سرطان بازیگر زن جوان را به کام مرگ کشاند

تغییر سرنوشت برزخی با خرید یک شیرخشک برای کودک نیازمند

چهارشنبه سوریه/ مراقب باشین!

زمان آشنایی و پدر شدن سپند امیرسلیمانی

با ترانه بختیاری و عیدانه «عید ایل» همراه شوید

عبور شمار مصدومان چهارشنبه سوری از هزار نفر

درخواست آتش‌نشانان از جوانان و نوجوانان در شب چهارشنبه‌سوری

بسته شدن مرز مهران توسط طرف عراقی به روی زائران ایرانی تکذیب شد

ماهواره «گوگل» برای نظارت بر آتش‌سوزی جنگلی پرتاب شد

داستانک/ تشخیص انسان خوب

چرا آمریکا به یمن حمله کرده است؟

فعال اصولگرا: امید به تغییر ریل سیاست خارجی برای 1404 دارم

1403 آخرین رمق ما معمولی‌‏ها بود...

افزایش کارت سوخت جایگاه ها متناسب با تقاضای بنزین

ستاره سپاهان جوان هوادار را به آرزویش رساند

انتقاد از توتی به دلیل سفر به مسکو

بهزادیان نژاد، رئیس ستاد موسوی، آزاد شد

پزشکیان: به دنبال کارآمدسازی بخش دولتی نظام سلامت هستیم

رایزنی‌های تخت روانچی با همتای روسی درباره مسائل دوجانبه و بین‌المللی

اولین ویدئو از گیم‌شوی «مهران مدیری» برای نمایش خانگی

تلاش شیطان برای شکستن روزه آقای دکتر!

چهره ها/ تغییر چهره خانم بازیگر مورد توجه قرار گرفت

بغض مجری برنامه کودک وقتی از ماجرای جدایی‌اش می‌گوید

اجرای ترانه‌ زیبای اگه بد شد توسط مهدی یغمایی در برنامه شب عیدی

موزیک ویدئوی عیدانه «آخر بهار» از آرش و مسیح

بهترین رفیق‌هایی که مهدی یغمایی دارد

زندان، عاقبت ماموران قلابی

ویدیویی شگفت‌انگیز از ورود آتشین کپسول فضایی به جو زمین

من چقدر گذشته ام!

پایان نمادین 88

زیباکلام: سال 1404 یا زنگی زنگ خواهیم شد یا رومی روم

زنان 3 استان مردان را از صنعت کنار زدند!

بحران در سد کرج

اتفاقی که رئال از آن وحشت دارد!