راه ترقی

آخرين مطالب

ماه رمضان به تیم ملی اسپانیا رسید ورزشی

ماه رمضان به تیم ملی اسپانیا رسید
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3/ برای اولین بار، به واسطه لامین یامال ماه مقدس رمضان روی اردوی لاروخا تأثیر گذاشته است.
مارکا در این رابطه نوشته است: در ماه رمضان هستیم و میلیون‌ها مسلمان در این ماه مقدس، از طلوع تا غروب آفتاب روزه می‌گیرند. لامین یامال، ستاره 17 ساله بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، نیز در این دوره همراه با لاروخا در کمپ لاس روساس حضور دارد تا در دو بازی مقابل هلند برای صعود به مرحله نهایی لیگ ملت‌ها تلاش کند. او که ساعاتی پیش از قهرمانی در یورو 2024 در برلین 17 ساله شد، حالا به‌عنوان یک ستاره می‌درخشد.
امسال، به احترام خانواده پدری‌اش، لامین تصمیم گرفته آداب ماه رمضان را رعایت کند؛ اتفاقی که برای اولین بار در تیم ملی بزرگسالان اسپانیا رخ می‌دهد. در رمضان 2024 که با پنجره بازی‌های ملی مارس همزمان بود، او هنوز روزه‌داری را انتخاب نکرده بود.
لامین اولین بازیکن مسلمان اسپانیا نیست. آداما ترائوره و آنسو فاتی هم از مسلمان هستند و سابقه بازی برای لاروخا را دارند، اما بازی‌هایشان با رمضان تداخل نداشت. منیر الحدادی هم که در سپتامبر 2014 برای اسپانیا بازی کرد، پس از پایان رمضان به میدان رفت.

راه ترقی

لامین در تیم ملی همان برنامه‌ای را دنبال می‌کند که در بارسلونا از ابتدای رمضان اجرا کرده است. ورزشکاران نخبه از معافیت روزه مستثنی نیستند، اما او اجازه دارد در روزهای بازی روزه نگیرد؛ مجوزی که باید از یک مقام مذهبی دریافت شود.
او در مصاحبه با دازن گفت: «گرسنگی مشکلی نیست. هیدراتاسیون مهم است و با باشگاه کاملاً کنترلش می‌کنم. ساعت 5 صبح برای نماز بیدار می‌شوم، مایعات می‌خورم که در طول روز بدنم را هیدراته نگه می‌دارد. موقع افطار قند نمی‌خورم و آب زیاد می‌نوشم. همه‌چیز تحت کنترل است.»
کادر پزشکی تیم ملی بر لامین نظارت دارد تا هم به تعهدات دینی‌اش پایبند بماند و هم عملکردش در سطح بالا حفظ شود. این موضوع در ورزش جهانی رایج است و افتی در بازی او دیده نشده. با 17 سال سن، او هنوز تحت پروتکل حفاظت از نوجوانان است، برخلاف کوبارسی که با 18 سالگی در این اردو بالغ محسوب می‌شود.
رودیگر: «برایم مشکلی نیست»
ستارگان زیادی مثل آنتونیو رودیگر از رئال مادرید روزه می‌گیرند. او به مارکا گفت: «عادت دارم. نه می‌خورم نه می‌نوشم، کاملاً پایبندم. آسان نیست، اما ذهنت را قوی می‌کنی و انجامش می‌دهی. این یکی از سلاح‌های اصلی من است.» او با طنز اضافه کرد: «با تغذیه‌شناس صحبت می‌کنم، نه پینتوس، وگرنه من را مجبور به دویدن می‌کند!»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1049055/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف منابع جدید از یک شبه فلز نادر در ایران

تمرین امروز تیم ملی فوتبال ایران

ورود کادر فنی و بازیکنان تیم ملی به زمین شماره یک ورزشگاه آزادی

خداحافظی ملی پوش سابق ایتالیا از فوتبال

نگران تبعات تمجید از پرسپولیس نیستم!

نویدکیا: مشکلی با جذب ستاره استقلال و پرسپولیس نداشتم!

واکنش جالب نویدکیا به پیشنهاد مربیگری استقلال!

نویدکیا: پرسپولیس تا لحظه آخر مدعی قهرمانی خواهد بود

انگلیس پتانسیل قهرمانی در جام جهانی را دارد!

«علی پروین» از بین دو نیمه‌هایش پرده برداشت؛ دَری وَری نمی‌گفتم و برایم حرف درآورد‌ه‌اند!

از القابم خوشم نمی‌آید همان علی پروین بهتر است

نبویان: قوه قضاییه با مسببان جهش دلار و طلا به عنوان «مجرم جنگی» برخورد کند

عیدانه بیمه دی برای بیمه‌گزاران

توضیحات رویا میرعلمی و سیروس میمنت درباره سریال جدیدشان

دعوت اعضای تیم ملی کشتی ایران به تماشای «موسی کلیم‌الله»

سنت‌شکنی غیرمنتظره صداوسیما به مناسبت چهارشنبه‌سوری!

کری خوانی علی طاهرفر و سیروس میمنت برای تیم مورد علاقه‌شان

شوخی جالب جواد خواجوی با فینالیست‌های «مردان آهنین»

رمزگشایی از سکانس جالب و معنادار فیلم «چهارشنبه سوری»

چهره ها/ شاهرخ استخری اینبار با دختر بزرگش سلفی گرفت

انتقاد سیروس میمنت از سعید آقاخانی/ خیلی بداخلاق و جدیه!

چهره ها/ با استوری معنادار رضا کیانیان چقدر موافقید؟

چند سکانس شاد از چهارشنبه‌سوری که باید امشب ببینید

اجرای زیبا و دیدنی علی اکبر قلیچ در وصف حضرت علی (ع)

اجرای زیبای ترانه «ایران» توسط امید حاجیلی

توضیحات پلیس درباره تیراندازی در خیابان حافظ

کوله پشتی ضدگلوله، امنیت قابل حمل!

داستانک/ جوجه و آسیب

استقبال از آزادی کروبی

ایران، دچار فرسودگی اجتماعی

فعال اصلاح‌طلب مطرح کرد: رفع حصر؛ دیر، ناقص اما ضروری

«گروسی» به پزشکیان چه قولی داد؟

اولین چراغ سبز مجمع تشخیص به پالرمو و CFT

محمدباقر قالیباف در 1403: حسرت بر دل مانده

قالیباف بخش دوم قانون بودجه سال 1404 را ابلاغ کرد

مصرف بنزین در آستانه تعطیلات نوروزی چقدر شد؟

آرزوی جالب هاشم بیک زاده برای مربیگری

راز صمیمیت محمد خدابنده‌لو با اوستون اورونوف از زبان خودش

دومین برد فرشته اقتداری در مسابقات هنگ‌کنگ

کری خوانی هاشم بیک زاده با محمد خدابنده‌لو سر استقلال و پرسپولیس

ادعای کاخ سفید درباره جزئیات تماس تلفنی پوتین و ترامپ درباره ایران

بازگشت به زندگی با عنایت حضرت زینب در سیر برزخی

انتشار نسخه ویژه نابینایان «پدرخوانده2» با صدای فرهاد اصلانی

چهره ها/ سلفی شاهرخ استخری و نبات به مناسبت چهارشنبه‌سوری

خاطرات رویا میرعلمی و سیروس میمنت از ماه مبارک رمضان در قدیم

ماجرای شنیدنی سیروس میمنت از یکی از اقوامش

قسمت هفدهم «زندگی پس از زندگی»؛ تغییر سرنوشت در عالم برزخ

سکانسی از «چهارشنبه‌سوری» اصغر فرهادی

خوانندگی «ایمان قیاسی» پس از سال‌ها در شبکه سه

ترانه «سالِ نو» را با صدای محسن ابراهیم زاده بشنوید