راه ترقی

آخرين مطالب

تعیین قهرمان لیگ برتر در 21 مسابقه حساس! ورزشی

تعیین قهرمان لیگ برتر در 21 مسابقه حساس!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /تراکتور، پرسپولیس و سپاهان مدعی قهرمانی لیگ برتر هستند اما برنامه کدام یک دشوارتر است و کدام تیم با حریفان ساده‌تری رودررو خواهند شد؟
 هفته بیست و سوم رقابتهای لیگ برتر در حالی به پایان رسید که تراکتور جایگاهش در صدر جدول رده بندی را حفظ کرد و پرسپولیس با استفاده از توقف سپاهان، یک رده بالا آمد تا در رتبه دوم قرار بگیرد. تراکتور البته یک بازی کمتر دارد و میتواند با پیروزی مقابل فولاد حاشیه امنیت خود را به چهار امتیاز افزایش دهد.
با این حال در جدول کنونی لیگ برتر اختلاف یک امتیاز باعث شده تا رقابت بین سه مدعی در اوج خود قرار داشته باشد. نکته مهم اینکه تراکتور یک بازی بیشتر دارد و سپاهان در جام حذفی بازی خواهد کرد تا دیدارهای آنها نسبت به برنامه پرسپولیس فشرده‌تر باشد و به عبارتی قرمزها با فاصله مناسب، میتوانند ریکاوری بهتری را داشته باشند و به مصاف حریفان خود بروند.
برنامه بازیهای سه تیم مدعی قهرمانی به این شرح است:
تراکتور (48): آلومینیوم، استقلال، چادرملو، ملوان، فولاد، شمس‌آذر، نساجی، استقلال خوزستان
پرسپولیس (47): شمس‌اذر، استقلال خوزستان، نساجی، سپاهان، مس رفسنجان، خیبر، هوادار
سپاهان (46): فولاد، آلومینیوم، مس رفسنجان، پرسپولیس، گل گهر، هوادار، استقلال
* هیچ حریف مشترکی در برنامه سه تیم بالای جدول دیده نمی‌شود تا عملا یک تیم خاص امکان تاثیرگذاری روی سرنوشت هر سه تیم را نداشته باشد. با این حال استقلال خوزستان، شمس‌آذر و نساجی حریف مشترک تیم اسماعیل کارتال و دراگان اسکوچیچ خواهند بود. همچنین تراکتور و سپاهان، هر دو با تیمهای استقلال، آلومینیوم و فولاد بازی خواهند داشت.
* تراکتور از 8 بازی داخل برنامه نیم فصل اول 16 امتیاز به دست آورد. آنها در نیم فصل اول مقابل شمس آذر و فولاد شکست خوردند و البته یک تساوی هم مقابل نساجی داشتند که اگر این نتایج برای تیم دراگان اسکوچیچ تکرار شود، پرسپولیس و سپاهان شانس عبور از آنها را خواهند داشت. البته پرسپولیس هم تنها 12 امتیاز از 7 هفته پایانی نیم فصل به دست آورد که اگر این پیشامد تکرار شود، با قهرمانی تراکتور همراه خواهد شد.

راه ترقی


* دشوارترین بازی تیم تراکتور دیدار با استقلال و فولاد خواهد بود که اگر با دو تساوی یا باخت همراه شود، فرصت سبقت را به پرسپولیس خواهد داد. تیم پرسپولیس هم سخت‌ترین دیدار خود را مقابل سپاهان برگزار خواهد کرد که برد در این بازی به منزله کنار زدن یک تیم مدعی محسوب می‌شود.
* سپاهان اما از 7 بازی، چهار مسابقه را با تیمهای بالای جدول خواهد داشت و به مصاف استقلال، پرسپولیس، فولاد و گل‌گهر خواهد رفت تا جدالهای بسیار سختی را داشته باشد. اما آنها در عین حال میتوانند در دیدار مقابل پرسپولیس اختلاف یک امتیازی را جبران کنند و حداقل به رتبه دوم جدول بروند.
* اگر تکلیف تیمهای سقوط‌کننده تا پایان فصل روشن نشود، سه بازی پایانی تراکتور با تیمهای کورس بقا بسیار دشوار خواهد بود. پرسپولیس هم با پنج تیم در منطقه سقوط بازی خواهد کرد که اگرچه تیمهای ضعیفتر محسوب می‌شوند اما باتوجه به اهمیت کسب امتیاز، میتوانند چالش های زیادی را برای این تیمها به وجود بیاورند و فرصت عبور را به سپاهان بدهند.
بازار



پیش بینی و کلید قهرمانی
**مسیر قهرمانی تراکتور: کلیشه‌ای و تکراری است اما واقعا سرنوشت لیگ در دست تیم دراگان اسکوچیچ است. اگر آنها بتوانند همه بازیهای خود را ببرند قهرمان لیگ خواهند شد و با این نمایش فوق العاده که در چند بازی اخیر نشان دادند، رقم خوردن این احتمال چندان هم از ذهن دور نیست و شاید بیشتر به شانس آنها بستگی داشته باشد. تراکتور همچنین در صورت یک توقف هم میتواند عنوان قهرمانی را به دست بیاورد.
**احتمال قهرمانی پرسپولیس: پرسپولیس در سالهای گذشته عملکرد خوبی در بازیهای پایانی سال داشته است. اگر پرسپولیس موفق به برد در 7 بازی شود، باید منتظر دو توقف تراکتور برابر فولاد و استقلال بماند. البته تراکتور بازیهای سخت دیگری هم دارد اما به هر حال پرسپولیس باید نیم نگاهی به این تیم داشته باشد. نکته مهم اینکه پرسپولیس هر نتیجه غیر از برد بیاورد باید نیازمند یک توقف بیشتر از سوی تراکتور خواهد بود. بنابراین برد در 7 بازی از اهمیت زیادی برخوردار است.
**شانس قهرمانی سپاهان: تیم زردپوش اصفهانی هم شانس خوبی برای قهرمانی دارد. البته برنامه سخت و دوری از فرم ایده آل و نتایج نه چندان خوب در هفاه های گذشته باعث شده تا هواداران سپاهان کمی امید خود را از دست داده باشند اما سپاهان هم اگر 7 بازی خود را ببرد باتوجه به چند دیدار دشوار تراکتور و پرسپولیس، می تواند به قهرمان شدن فکر کند.
بنابراین با گرفتن یک فصل مشترک، احتمالا این گزاره را می پذیرید که کلید قهرمانی هر تیم، برد در همه بازیهای باقی مانده است.
بیشترین تعداد امتیاز و رکوردشکنی
تیم تراکتور در صورت پیروزی در هشت بازی آینده و کسب 24 امتیاز، به حدنصاب 72 امتیازی خواهد رسید که یک رکورد بزرگ محسوب می‌شود و این تیم را به پرامتیازترین تیم لیگ برتر تبدیل خواهد کرد. تراکتور حتی در صورت یک توقف هم میتواند به اولین تیم 70 امتیازی فوتبال ایران تبدیل شود. برای پرسپولیس، بیشترین تعداد امتیاز 68 خواهد بود که برابر با رکورد تیم فرهاد مجیدی و همچنین تیم قهرمان اوسمار-یحیی است. سپاهان هم میتواند 67 امتیازی شود که یک رکورد برای این باشگاه است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1049503/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طلای جهانی نیش ترمز زد

تعرفه واردات تلفن همراه در سال 1404 مشخص شد

آنالیز دقیق امارات و راه‌های رسیدن به گل از نگاه یعقوب وطنی

صحبت‌های یعقوب وطنی، دبیر کانون مربیان فوتبال در رابطه با دیدار ایران و امارات

مهدی تاج: رئیس جمهور روی بازی تدارکاتی خوب برای تیم ملی تاکید دارد

رکوردهایی ناخوشایند برای ایتالیا با قبول شکست مقابل آلمان

تاج: کادر فنی خوبی در تیم ملی داریم ولی می‌توانیم تقویت کنیم

مهدی تاج خبر داد: نام سرمربی تیم ملی امید را در فروردین اعلام می‌کنیم

معاون سابق وزیر ورزش: باران را مقصر خاموشی ورزشگاه آزادی نکنید

مهدی تاج: حسین عبدی شاید یکی از گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی امید باشد

فرار قهرمان اروپا از هلند با نبوغ آرتتا!

اتلتیکو از رودیگر و امباپه شکایت کرد

کارشناس فرانسوی: ایران به تهدیدهای ترامپ اهمیتی نمی‌دهد

سردار حاجی‌زاده: یمنی‌ها در یک امتحان بزرگ موفق شدند

چهره ها/ بازیگر جوکر با شیطنتی خاص نوروز را تبریک گفت

جلوگیری از برملا شدن راز بزرگ

آهنگ “بی قرار”؛ روایت عشق و انتظار با صدای‌ نیما‌ مسیحا

آخرین آمار تردد و تصادفات نوروزی؛ 19067 تصادف و 167 فوتی طی پنج روز گذشته

انفجار مواد جنگی بامانده از دفاع مقدس در دهلران جان یک نفر را گرفت

آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده در اصفهان

قطب جنوب بدون یخ

تداوم حملات انصارالله چه معادلاتی را برای تهران رقم می زند؟

هفت نوبت تغییر پول؛ برزیل چگونه از تورم 3000درصد رهایی یافت؟

صحبت‌های مهدی شیرمحمدی پس از برد ساحلی‌بازان مقابل اندونزی

تیری آنری وسط جشن پیروزی پاناما!

گزارش فدراسیون جهانی از محمد نصیری؛ مردی که 15 بار رکورد جهان را جابجا کرد

عذرخواهی بیرانوند از محمدی با بوسه!

صحبت‌های مهدی تاج درباره اقداماتی که در فدراسیون فوتبال انجام داده است

ماجرای انتقال عجیب بیفوما به ایران، سوژه بلاگر‌های خارجی

برخورد تند رافینیا با وینیسیوس: برو بیرون!

خیبر فردا برای استقلال استارت می‌زند

بررسی عملکرد تیم ملی فوتبال برابر امارات

واکنش پیمان یوسفی به قطعی برق و خاموشی نورافکن‌های ورزشگاه آزادی

کرملین: مساله هسته‌ای ایران باید تنها از راه‌های صلح‌آمیز و دیپلماتیک حل‌وفصل شود

حاشیه‌های دیدار عیدانه رهبر انقلاب؛ از واکنش برادر به اولین عید بدون شهید رئیسی تا هدیه ویژه سردار حاجی‌زاده

بازدید عیدانه وزیر بهداشت از بیمارستان‌ها/ ظفرقندی: بررسی میکنیم مشکل و کمبودی نداشته باشند

پاسخ قاطع رهبر انقلاب به تهدیدهای بدخواهان، تیتر یک رسانه‌های جهان شد

علاقمندی سیدجلال به فرزانه خانم

تغییرات چهره بازیگران زن در گذر زمان

سرنوشت "ستایش" پس از 22 سال

نغمه‌ دل‌تنگی "بی تو نمی مونم” را با صدای حمید حامی بشنویم

اسباب‌کشی در ایام نوروز، فقط با هماهنگی پلیس

جدیدترین شگرد کلاهبرداران تلفنی؛ مراقب تماس‌های به ظاهر رسمی باشید

خاطره‌ای از دقایق قبل شهادت شهید مقیسه

بررسی وضعیت سفرهای نوروزی در اولین روز 1404؛ آمار تصادفات و ترددها نسبت به سال گذشته اعلام شد

3 برنامه مهم سازمان اداری و استخدامی در 1404

آخرین آمار تردد و تصادفات در طرح نوروزی؛ 167 نفر در 5 روز جان‌باختند

شاعرانه/چرا تو ای شکسته‌دل خدا خدا نمی‌کنی؟

خبری خوب درباره خط‌آهن شلمچه-بصره

بزرگترین بانک‌های جهان کدامند؟