راه ترقی

آخرين مطالب

سون: بازیکنان در تیم ملی انرژی زیادی می‌گیرند ورزشی

سون: بازیکنان در تیم ملی انرژی زیادی می‌گیرند
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /سون هیونگ‌مین در نشست خبری پیش از دیدار تیم ملی کره جنوبی مقابل عمان در مرحله سوم انتخابی جام جهانی 2026 در قاره آسیا که در ورزشگاه "گویانگ" برگزار شد، شرکت کرد.
او در پاسخ به این سؤال که "در تاتنهام بیشتر به‌عنوان بازیکن تعویضی به میدان می‌روید، آیا مشکل بدنی دارید؟" گفت: "شرایط بدنی‌ام عالی است. وضعیت جسمانی‌ام بهتر از هر زمان دیگری است."
با این حال، اخیراً دقایق بازی سون کاهش یافته و بیشتر به‌عنوان بازیکن تعویضی به میدان می‌رود. در دیدار حساس ماه گذشته مقابل منچسترسیتی، او روی نیمکت بود و در نیمه دوم وارد زمین شد. در دیدار مقابل بورنموث نیز به‌عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفت. همچنین در بازی قبلی برابر فولام، سون در ترکیب اصلی حضور نداشت و از روی نیمکت وارد زمین شد.

راه ترقی

سون در پاسخ به سوالی درباره وضعیت جسمانی‌اش توضیح داد: «از آنجا که بازی‌های زیادی داشته‌ایم، به نظر می‌رسد که سرمربی تیم باشگاهی‌ام (پوستکوگلو) برای ایجاد شرایط بهتر چنین تصمیمی گرفته است.»
او در ادامه تأکید کرد: «وضعیت جسمانی‌ام کاملاً خوب است. در شرایط بسیار خوبی قرار دارم.»
بازار


کره جنوبی در پنجره بازی‌های ملی ماه مارس دو دیدار در مرحله سوم انتخابی جام جهانی برگزار می‌کند. پس از مصاف با عمان، آن‌ها به مصاف اردن خواهند رفت. اگر کره‌جنوبی هر دو بازی را ببرد، بدون توجه به نتایج سایر مسابقات، صعودش به جام جهانی را قطعی خواهد کرد.
سون هیونگ‌مین که این اولین بازی ملی‌اش در سال 2024 محسوب می‌شود و همچنین پس از پنج ماه اولین بار در خانه مقابل هواداران کره‌ای به میدان می‌رود، عزم خود را برای پیروزی برابر عمان جزم کرده است.
او گفت: «انتظار دارم که هواداران فوتبال انتظارات بالایی از اولین بازی سال داشته باشند. در تیم هم احساس مسئولیت زیادی وجود دارد که باید یک بازی خوب ارائه دهیم. همیشه گفته‌اند که باید اولین گام را درست برداشت. من هم می‌خواهم شروع خوبی در اولین بازی امسال داشته باشم.»
وی افزود: «در دوران فوتبالم هرگز به بازی بعدی پیش از اتمام بازی فعلی فکر نکرده‌ام. شاید شرایط فعلی آسان به نظر برسد، اما نباید لحظات سختی را که در گذشته پشت سر گذاشته‌ایم، فراموش کنیم. تیم ما که به این مرحله رسیده، شایسته تحسین است.»
در این اردوی تیم ملی، چهره‌های جدیدی مانند کیم دونگ‌هون (دروازه‌بان) و جو هیون‌تک (مدافع) از تیم کیمچئون حضور دارند.


سون درباره برخوردش با بازیکنان تازه‌وارد گفت: «وقتی بازیکنان جدیدی به تیم ملی اضافه می‌شوند، همیشه به یاد اولین روزی می‌افتم که خودم به این تیم دعوت شدم. تیم ملی جایی است که بهترین و آماده‌ترین بازیکنان فوتبال کشور گرد هم می‌آیند تا به یک هدف واحد برسند. به آن‌ها گفته‌ام که نباید این فرصت رویایی را به‌خاطر خجالت یا کم‌رویی از دست بدهند.»
سون هیونگ‌مین که در سه بازی ملی اخیر خود موفق به گلزنی شده، در پایان گفت: «وظیفه من این است که موقعیت خلق کنم و آن‌ها را به گل تبدیل کنم. تمام تلاشم را خواهم کرد. بازیکنان در باشگاه‌هایشان دوران دشواری را پشت سر می‌گذارند، اما وقتی به کره‌جنوبی می‌آیند و هواداران را می‌بینند، انرژی زیادی می‌گیرند. من از این بابت بسیار سپاسگزارم و قول می‌دهم که ناامیدشان نکنم.»

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1049653/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طلای جهانی نیش ترمز زد

تعرفه واردات تلفن همراه در سال 1404 مشخص شد

آنالیز دقیق امارات و راه‌های رسیدن به گل از نگاه یعقوب وطنی

صحبت‌های یعقوب وطنی، دبیر کانون مربیان فوتبال در رابطه با دیدار ایران و امارات

مهدی تاج: رئیس جمهور روی بازی تدارکاتی خوب برای تیم ملی تاکید دارد

رکوردهایی ناخوشایند برای ایتالیا با قبول شکست مقابل آلمان

تاج: کادر فنی خوبی در تیم ملی داریم ولی می‌توانیم تقویت کنیم

مهدی تاج خبر داد: نام سرمربی تیم ملی امید را در فروردین اعلام می‌کنیم

معاون سابق وزیر ورزش: باران را مقصر خاموشی ورزشگاه آزادی نکنید

مهدی تاج: حسین عبدی شاید یکی از گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی امید باشد

فرار قهرمان اروپا از هلند با نبوغ آرتتا!

اتلتیکو از رودیگر و امباپه شکایت کرد

کارشناس فرانسوی: ایران به تهدیدهای ترامپ اهمیتی نمی‌دهد

سردار حاجی‌زاده: یمنی‌ها در یک امتحان بزرگ موفق شدند

چهره ها/ بازیگر جوکر با شیطنتی خاص نوروز را تبریک گفت

جلوگیری از برملا شدن راز بزرگ

آهنگ “بی قرار”؛ روایت عشق و انتظار با صدای‌ نیما‌ مسیحا

آخرین آمار تردد و تصادفات نوروزی؛ 19067 تصادف و 167 فوتی طی پنج روز گذشته

انفجار مواد جنگی بامانده از دفاع مقدس در دهلران جان یک نفر را گرفت

آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده در اصفهان

قطب جنوب بدون یخ

تداوم حملات انصارالله چه معادلاتی را برای تهران رقم می زند؟

هفت نوبت تغییر پول؛ برزیل چگونه از تورم 3000درصد رهایی یافت؟

صحبت‌های مهدی شیرمحمدی پس از برد ساحلی‌بازان مقابل اندونزی

تیری آنری وسط جشن پیروزی پاناما!

گزارش فدراسیون جهانی از محمد نصیری؛ مردی که 15 بار رکورد جهان را جابجا کرد

عذرخواهی بیرانوند از محمدی با بوسه!

صحبت‌های مهدی تاج درباره اقداماتی که در فدراسیون فوتبال انجام داده است

ماجرای انتقال عجیب بیفوما به ایران، سوژه بلاگر‌های خارجی

برخورد تند رافینیا با وینیسیوس: برو بیرون!

خیبر فردا برای استقلال استارت می‌زند

بررسی عملکرد تیم ملی فوتبال برابر امارات

واکنش پیمان یوسفی به قطعی برق و خاموشی نورافکن‌های ورزشگاه آزادی

کرملین: مساله هسته‌ای ایران باید تنها از راه‌های صلح‌آمیز و دیپلماتیک حل‌وفصل شود

حاشیه‌های دیدار عیدانه رهبر انقلاب؛ از واکنش برادر به اولین عید بدون شهید رئیسی تا هدیه ویژه سردار حاجی‌زاده

بازدید عیدانه وزیر بهداشت از بیمارستان‌ها/ ظفرقندی: بررسی میکنیم مشکل و کمبودی نداشته باشند

پاسخ قاطع رهبر انقلاب به تهدیدهای بدخواهان، تیتر یک رسانه‌های جهان شد

علاقمندی سیدجلال به فرزانه خانم

تغییرات چهره بازیگران زن در گذر زمان

سرنوشت "ستایش" پس از 22 سال

نغمه‌ دل‌تنگی "بی تو نمی مونم” را با صدای حمید حامی بشنویم

اسباب‌کشی در ایام نوروز، فقط با هماهنگی پلیس

جدیدترین شگرد کلاهبرداران تلفنی؛ مراقب تماس‌های به ظاهر رسمی باشید

خاطره‌ای از دقایق قبل شهادت شهید مقیسه

بررسی وضعیت سفرهای نوروزی در اولین روز 1404؛ آمار تصادفات و ترددها نسبت به سال گذشته اعلام شد

3 برنامه مهم سازمان اداری و استخدامی در 1404

آخرین آمار تردد و تصادفات در طرح نوروزی؛ 167 نفر در 5 روز جان‌باختند

شاعرانه/چرا تو ای شکسته‌دل خدا خدا نمی‌کنی؟

خبری خوب درباره خط‌آهن شلمچه-بصره

بزرگترین بانک‌های جهان کدامند؟