راه ترقی

آخرين مطالب

سرمربی استرالیا: من جاه‌طلبی زیادی دارم ورزشی

سرمربی استرالیا: من جاه‌طلبی زیادی دارم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /استرالیا با برتری قاطع 5-1 مقابل اندونزی در سیدنی، جایگاه خود را در رده دوم گروه سوم مرحله مقدماتی آسیا حفظ کرد. با توجه به اینکه ژاپن صدرنشین صعود خود را قطعی کرده، استرالیا حالا در موقعیت مناسبی برای کسب دومین سهمیه مستقیم جام جهانی 2026 قرار دارد.
با این حال، مسیر تیم تحت هدایت پوپوویچ که شش ماه پیش جایگزین گراهام آرنولد شد، بدون چالش نبوده است. آنها در برخی دیدارها از فرصت‌های گلزنی به‌خوبی استفاده نکردند و اشتباهات دفاعی نیز برایشان هزینه‌ساز شد.
با این وجود، استرالیا تا کنون هیچ شکستی را با پوپوویچ تجربه نکرده است و این سرمربی باور دارد که تیمش در حال تبدیل‌شدن به همان تیم پویایی است که او در ذهن دارد. برد مقابل اندونزی، تیمی که در رده 127 جهان قرار دارد، ممکن است چندان چشمگیر به نظر نرسد، اما پیشرفت قابل‌توجهی نسبت به تساوی بدون گل سال گذشته در جاکارتا بود؛ دیداری که به استعفای آرنولد منجر شد.
پوپوویچ در این‌باره گفت: «من جاه‌طلبی زیادی دارم، بنابراین باید بگویم که هنوز به جایگاهی که می‌خواهیم نرسیده‌ایم، اما این یک نکته منفی نیست، بلکه اتفاقی مثبت است. بازیکنان گام‌های رو به جلوی مهمی برداشته‌اند و کاری که در این بازی انجام دادند، اصلاً آسان نبود. همه ما همیشه می‌خواهیم بهتر شویم و سبک بازی خود را بهبود ببخشیم و این امر با انجام بازی‌های بیشتر کنار یکدیگر محقق خواهد شد. در طول این اردو، برای اولین بار احساس کردم که این تیم واقعاً شروع به ساختن چیزی کرده است که ما به دنبالش هستیم.»
استرالیا سال گذشته در اولین بازی تحت هدایت پوپوویچ، چین را 3-1 شکست داد و حالا دو تیم سه‌شنبه در هانگژو دوباره به مصاف هم می‌روند. چین که پنجشنبه مقابل عربستان با نتیجه 1-0 شکست خورد، در قعر جدول گروه سوم قرار دارد، اما با 6 امتیاز، همچنان شانس صعود دارد. به جز ژاپن که صعودش قطعی شده، چهار تیم دیگر گروه، از جمله استرالیا، همچنان برای حضور در جام جهانی رقابت می‌کنند.
استرالیا در تلاش است تا با کسب بیشترین امتیاز از دیدار برابر چین، عربستان را که در جایگاه سوم قرار دارد، حداقل یک امتیاز پایین‌تر نگه دارد. هر نتیجه‌ای غیر از این، فشار زیادی را بر این تیم در دو بازی پایانی خردادماه ایجاد خواهد کرد؛ دیدارهایی که استرالیا امیدوار است در آن از مسیر پلی‌آف سخت و دشوار اجتناب کند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1050462/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل اول انگلیس توسط اسکلی در دقیقه 19

مقاومت جالب بازیکنان آلبانی برابر حملات سه‌شیرها در دقیقه 39

شکوری: استقلال تیم بزرگی است اما از پرسپولیس بدم نمی‌آید!

اورونوف اختصاصی تمرین کرد

ناراحتی برزیلی‌ها پس از بازی نکردن اندریک

ایتالیا به آلمان باخت ولی پیشرفت کرده است!

تصاویر حضور پزشکیان در مراسم احیای حرم امام خمینی

متقاضیان وام‌های دانشجویی بخوانند

خرید خانه در کدام کشورهای منطقه آسان‌تر از ایران است؟

رافائل نادال:فوتبال بی‌رحم است اما خولین آلوارز دو بار توپ را زد!

بازگشت آلیسون به لیورپول از ترس ضربه مغزی!

شکوری: ناصر حجازی الگوی دروازه‌بانی من است!

وزارت خارجه آمریکا: یک پالایشگاه نفت چینی را به دلیل خرید نفت ایران تحریم کردیم

روایت مشاور عراقچی از «اطمینان بزرگان نظام» به وزیر خارجه

سلام و احوالپرسی بامزه هومن حاجی عبداللهی

چهره ها/ سلفی صمیمی مهسا حجازی و پانته‌آ پناهی‌ها

عثمان سیناو، خالق وادی گرگ‌ها، درگذشت

موزیک بی‌کلام "پیانو زمین" را باهم بشنویم

آهنگ «حضرت علی (ع)» با صدای محمد اصفهانی

زنی که قبر شوهر را به‌خاطر مهریه توقیف کرد!

بازدید میدانی بازرسان سازمان بازرسی از ورزشگاه آزادی؛ علت حادثه بررسی شد

تعبیر جالب سرمربی سابق ایران از یک برد بزرگ

لیورپول باید مجسمه یورگن کلوپ را بسازد

تکذیب خبر خوشحال‌کننده برای بارسایی‌ها

شکوری: آرزویم حضور در جام جهانی آمریکاست!

تمامی گل‌های هفته 26 لیگ برتر پرتغال 2024/25

مطهری: حجاب در خیابان را دیگر نباید سخت بگیریم البته در ادارات و دانشگاه ها باید اجبار باشد

فائزه هاشمی: بعد از فوت بابا، روحانی و عمده اصلاح‌طلبان در اعتقاداتشان سست شدند

دریادار ایرانی: پرچم ایران اسلامی همچنان برافراشته است

ناراحتی فرزاد حسنی از سپند امیرسلیمانی روی آنتن زنده تلویزیون

امیرحسین آرمان نقش «جلال آل احمد» را بازی می‌کند

انتخاب «طناز طباطبایی» بین شهاب حسینی و نوید محمدزاده

ترانه نوستالژیک «عاشق سرگردان» با زنده یاد داریوش رفیعی

آهنگ جدید/ «تاسیان» علیرضا قربانی شنیدنی شد

سالار عقیلی: بیش از 20 آهنگ راجع به ایران خواندم؛ من عاشق کشورم هستم

تخریب منازل مسکونی بر اثر سیل در روستایی از کرمانشاه

جسورترین انسان تاریخ

پرواز بدون اتصال در فضا!

عظمت بی انتهای خداوند از دید دکتر کاکاوند

داستانک/جوک و غم

اجتناب از فروپاشی کامل؛ ارزیابی عهدنامه ترکمنچای

مدافع سابق رئال مادرید برای اولین بار به تیم ملی اسپانیا دعوت شد

فن دایک: پائو کوبارسی دقیقا کاری را انجام می‌دهد که من خیلی‌ دوست دارم

پائو کوبارسی به بارسلونا برگشت

هشدار به آلیسون؛ شماره یک لیورپول من خواهم بود

ظهره‌وند: اگر آمریکا دست از پا خطا کند، ایران سیلی محکمی خواهد زد

انتقاد تند دفتر علی لاریجانی علیه برادر زن او

گریه تلخ «المیرا شریفی مقدم» وقتی دم عیدی میره خانه سالمندان

3 اقدام ساده برای پیشگیری از تصادفات از نظر «سروش صحت»

با افتخار کاسه گدایی دستش گرفت!