راه ترقی

آخرين مطالب

تام کروز افتخار سینمای بریتانیا را ربود فرهنگ و هنر

تام کروز افتخار سینمای بریتانیا را ربود
  بزرگنمايي:

راه ترقی - خبرآنلاین / تام کروز با دریافت افتخار بالاترین نشان BFI مورد تقدیر قرار می‌گیرد.
 تام کروز، یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های سینما در چهار دهه‌ی اخیر، به پاس دستاوردهایش در صنعت فیلم، بالاترین افتخار مؤسسه فیلم بریتانیا (BFI Fellowship) را دریافت خواهد کرد. این تقدیر، که در قالب یک ماه جشن و مرور بر کارنامه‌ی او برگزار می‌شود، نشان‌دهنده‌ی تأثیر عظیم او در سینما به‌عنوان بازیگر و تهیه‌کننده است.
تام کروز، که در 47 فیلم درخشان حضور داشته، همواره به عنوان یک قهرمان اکشن واقعی در دنیای سینما شناخته می‌شود. او در طول این سال‌ها دویده، پریده، صعود کرده، پرواز کرده، شنا کرده، رقصیده و حتی دی‌اکسید کربن خودش را استنشاق کرده است—همه برای این که تجربه‌ی سینمایی را به اوج برساند. حالا، در پاسداشت این تلاش‌های بی‌وقفه، مؤسسه فیلم بریتانیا اعلام کرده که با اعطای عالی‌ترین نشان خود، از او قدردانی خواهد کرد.
در بیانیه‌ی رسمی BFI آمده است که این نشان، برای تقدیر از بازیگر استثنایی و چندوجهی اهدا می‌شود که کارنامه‌ی او از درام‌های تحسین‌شده و داستان‌های عاشقانه گرفته تا تریلرهای تاریک و فیلم‌های اکشن هیجان‌انگیز را در بر می‌گیرد.
دریافت این جایزه، کروز را در کنار اسطوره‌های سینما مانند آکیرا کوروساوا، بتی دیویس، کریستوفر نولان، اورسن ولز، الیزابت تیلور و اسپایک لی قرار می‌دهد. علاوه بر دستاوردهای بازیگری، این جایزه بر نقش مهم کروز در صنعت فیلم بریتانیا نیز تأکید دارد. او در فیلم‌هایی از کارگردانانی همچون ریدلی اسکات، داگ لیمان و استنلی کوبریک در بریتانیا ایفای نقش کرده و بسیاری از فیلم‌های «مأموریت غیرممکن» را که تهیه‌کنندگی آن‌ها را بر عهده دارد، در لوکیشن‌های مختلف این کشور فیلم‌برداری کرده است. از دریاچه دیستریکت و منطقه‌ی پیک گرفته تا یورکشایر شمالی، بیرمنگام و لندن، همه تحت «کنترل کروز» قرار گرفته‌اند و این امر، هم به رشد صنعت فیلم بریتانیا کمک کرده و هم به نسل‌های جدید سینماگران فرصت و منابعی ارزشمند برای پیشرفت داده است.
تام کروز در بیانیه‌ای که همراه این خبر منتشر شد، گفت:
«من حقیقتاً از این افتخار شگفت‌انگیز سپاسگزارم. بیش از 40 سال است که در بریتانیا فیلم می‌سازم و قصد توقف ندارم. بریتانیا خانه‌ی استعدادهای فوق‌العاده‌ای است—از بازیگران، کارگردانان و نویسندگان گرفته تا گروه‌های تولید حرفه‌ای، و همچنین برخی از خیره‌کننده‌ترین لوکیشن‌های جهان. من از مؤسسه فیلم بریتانیا به خاطر حمایتش از فیلم‌سازی در این کشور و هنر خارق‌العاده‌ی سینما که همگی در آن شریک هستیم، بی‌نهایت سپاسگزارم.»
این جشن بزرگ، شامل برنامه‌ای یک‌ماهه از رویدادهای مرتبط با کارنامه‌ی او در لندن خواهد بود. در 11 می، تام کروز در یک گفت‌وگوی ویژه در BFI Southbank حضور پیدا خواهد کرد؛ رویدادی که برای عموم و علاقه‌مندان جوانی که در پی ورود به صنعت فیلم هستند، آزاد خواهد بود.
همچنین، طی ماه می، 27 فیلم از دوران حرفه‌ای او در سینماهای BFI Southbank و BFI IMAX نمایش داده خواهند شد. این فرصت، تماشاگران را قادر می‌سازد تا آثار برجسته‌ی او را روی پرده‌ی بزرگ تجربه کنند—جایی که واقعاً به آن تعلق دارند.
با اکران قریب‌الوقوع فیلم ماموریت غیرممکن حساب نهایی در 23 می، که احتمالاً پایانی بر حضور شخصیت «ایتن هانت» در دنیای IMF خواهد بود، به نظر می‌رسد که تابستانی پر از تام کروز در پیش است.
مترجم: ریحانه اسکندری
منبع: امپایر
245245

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1050634/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اسپانیا (5) 3-3 (4) هلند؛ لاروخا را نمی‌توانید ببرید، حتی در پنالتی!

پرتغال 5-2 دانمارک؛ قصه‌ای که با درد نوشتند و با درمان امضا کردند

آلمان 3-3 ایتالیا؛ جشن صعود ژرمن‌ها با صورت رنگ پریده

فرانسه (5) 2-0 (4) کرواسی؛ آواز دیرهنگام خروس‌ها، پنالتی‌ها این‌بار خوش‌یمن بود!

بازگشت ناتمام ایتالیا مقابل آلمان و صعود سخت پرتغال، اسپانیا و فرانسه

گل چهارم پرتغال به دانمارک توسط فرانسیسکو ترینکائو در دقیقه 91

گل سوم اسپانیا به هلند توسط لامین یامال در دقیقه 103

گل سوم هلند به اسپانیا توسط ژاوی سیمونز در دقیقه 109

گل دوم هلند به اسپانیا توسط یان ماتسن در دقیقه 79

گل دوم پرتغال توسط کریستیانو رونالدو در دقیقه 72

گل دوم فرانسه به کرواسی توسط عثمان دمبله در دقیقه 80

گل دوم دانمارک توسط کریستین اریکسن در دقیقه 76

گل سوم پرتغال به دانمارک توسط فرانسیسکو ترینکائو در دقیقه 86

گل سوم ایتالیا به آلمان توسط راسپادوری در دقیقه 90+5

گل اول فرانسه توسط اولیس در دقیقه 52

تقدیر از ژیرو پیش از دیدار فرانسه و کرواسی

گل اول دانمارک توسط کریستنسن در دقیقه 56

گل دوم اسپانیا به هلند توسط میکل اویارزابال در دقیقه 67

گل دوم ایتالیا به آلمان توسط مویزه کین در دقیقه 67

گلزنی رونالدو در دیدار امشب پرتغال مقابل دانمارک

گل اول پرتغال با گل به خودی خواکیم اندرسن در دقیقه 38

کوارشما در 41 سالگی هم نشان داد هنوز بهتر از هرکسی بلد است با بیرون پا سوپرگل بزند!

گل اول ایتالیا به آلمان توسط مویزه کین در دقیقه 50

گل اول هلند به اسپانیا توسط ممفیس دیپای

هشدار ایران درباره تبعات جنگ‌افروزی جدید رژیم صهیونیستی علیه لبنان

اعلام حداقل حقوق بازنشستگان برای سال 1404

هزینه رژیم سالم در سال 1404 چقدر است؟

گل اول اسپانیا توسط اورایزابال از رو نقطه پنالتی در دقیقه 8

رونالدو پنالتی خود را مقابل دانمارک در دقیقه 6 از دست داد!

گل اول آلمان به ایتالیا توسط یوشوا کیمیش در دقیقه 30

گل دوم آلمان به ایتالیا توسط جمال موسیالا در دقیقه 36

گل سوم آلمان به ایتالیا توسط تیم کلایندینستدر دقیقه 45

گل مردود رونالدو؛ پرتغال 1-0 دانمارک

هشدار وزیر ارشاد درباره تحریک گسل‌های قومی و مذهبی در ایران

امضای تفاهم‌نامه‌ ایجاد مرکز پردازش سریع 2 پتافلاپسی در پارک فاوا

آخرین تغییرات در قیمت رسمی میوه و سبزی

دود غلیظ اطراف پروژکتورهای ورزشگاه آزادی

مکث و پرش کوتاه؛ دورسون پنالتی گل کرد

ناکامی بازیکن استقلال در جلوگیری از شکست کنیا

اولویت های فدراسیون فوتبال در سال جدید

پیام آردا گولر به رئال با گل زیبا: من آماده‌ام!

دفاع بهزاد نبوی از عملکرد دولت؛ پزشکیان، پزشکیان است

چهره ها/ جدیدترین سلفی بازیگر «زیر آسمان شهر» با دخترش

چهره ها/ پردیس احمدیه از جنوب نوروز را تبریک گفت

«دلواپسی‌های مرا از من بگیر ای عشق... » از علی زندوکیلی

خلیج فارس از فضا

داستانک/ سوزن کفاش

استقلال مدل 404 رسماً استارت خورد

انتقاد از یامال؛ هاتو او را در جیبش گذاشته بود!

هدیه کارتال به پرسپولیسی‌ها بعد از پنج روز سخت